Коледа 2020/2021

  • 109 847
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 345
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 791
Аз използвам покрити с хартия за печене кутии от обувки и складирам в студен килер.

# 346
  • Русе
  • Мнения: 2 232
Аз имам много метални кутии от бисквити и бонбони с най-различна форма и обем. Вършат ми чудесна работа.

# 347
  • Мнения: 955
мама_съни, ще пращам в кутии браунис -бисквитки (половината са без ядки, заради приятеля на щерката), ментово-шоколадови бисквитки и мини-щоленчетата на labrex,  които изпекох тази сутрин. Купих кутии и се надявам до сряда да натъкмя другите работи и да го пусна. С меденките няма да смогна, ще ги оставя за Коледа.


Това ли са брауните
 http://vkusnosbety.blogspot.com/2011/08/blog-post_19.html.
Тук не намерих ядки или слагаш допълнително. Ментовите също не можах да ги намеря

# 348
  • под тепетата
  • Мнения: 11 181
Дала съм ги малко по-назад в темата. Ето ги
Ето ментовите
https://marmottesetchocolat.com/blog/2014/12/biscuits-menthe-et-chocola.html,
 а брауниса на Ирина Купенска май го имаше тука
http://sunshineskitchen.com/brownies-cookies-with-chocolate-and-nuts/
 Но си мисля, че и брауниса , ако му се добави малко ментова есенция, също ще се получи добре.

# 349
  • Мнения: 469
Аз да се запиша чаааак на 24 страница.....Smiley
Благодаря за споделените идеи.
Не съм започнала още с лакомствата.Днес обаче правя пробен кетокейк....яйца, извара, масло, кокосово брашно, банани, бакпулвер, ванилия.Ако стане, ще е едното лакомство за коледа.Но ще го направя като миникейкчета, с украса.

# 350
  • Русе
  • Мнения: 6 170
Скрит текст:
Това е от мен за днес по рецепта на Ирина Тенчева в инстаграм  😊

Подсети ме, че в къщи имах забравена кутия "котешки езичета".

# 351
  • София
  • Мнения: 2 531
Първото втасване на щолена с плънката ли е или след това се добавя?

# 352
  • Мнения: 337
Здравейте момичета. Опитвам се да намеря рецептата за масленки с череши, но не успявам. Обожавам масленки и тези ми се струват примамливи. Някой ще се отзове ли 🙂

# 353
  • Бургас
  • Мнения: 2 008
Дала съм ги малко по-назад в темата. Ето ги
Ето ментовите
........
 Но си мисля, че и брауниса , ако му се добави малко ментова есенция, също ще се получи добре.
Ментовата есенция за двата вида сладки в Кауфланд ли да търся ?

# 354
  • Мнения: 10 689
Брауниса на купенска са супер. Но не са толкова трайни, колкото маслените, и си променят вкуса.

# 355
  • Балчик
  • Мнения: 9 285
Първото втасване на щолена с плънката ли е или след това се добавя?
Без.

# 356
  • под тепетата
  • Мнения: 11 181
Моята есенция не помня откъде съм я купувала - в малко бяло шишенце и е доста силна. А на Ирина ги правя малко по-тънки и издържат дълго време.

# 357
  • Мнения: 366
Имам въпрос ,относно меда -рецептата на Наталина за меденките.Колко г. са 5-6 супени лъжици мед.Аз имам много различни по размер лъжици,а единият ми буркан с мед е по-течен ,а др.е доста гъст,..та се чудя.

# 358
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 569
Колко да са различни по големина супените ти лъжици?!

# 359
  • София
  • Мнения: 2 531
Първото втасване на щолена с плънката ли е или след това се добавя?
Без.
Благодаря Джемма!

Общи условия

Активация на акаунт