ОСМИ клас 2020/2021 - С маски, без ли, ДО ли, ПО ли? Пак сме в ОСМИ КЛАС с неволи.

• 24 797
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря за новата тема!
Колко е красива тази кукла...

С тези маски... направо са ни бързо въвели данък-въздух - с маска от 1 до ... лева (зависи от маската)

# 106
  • София
Както казахте кукли, ей тези двамата ги домъкнах от една командировка в Скандинавия. Ужасни им бяха цените, ама не се сдържах тогава.
Куклата е с порцеланова глава и плетени и шити дрешки и беше ръчна изработка.
А за такъв трол си бях мечтала от години. 😊
Честно казано не съм сигурна дали ги донесох заради дъщеря ми или заради мен самата.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 19:53 от Red

# 107
Ооо, Ред! Невероятно красиви са!❤
В Питтерест рускините показват много красиви кукли!
За последно си купих две малки куклета от Виена. Ще ги снимам на по- добра светлина.

# 108
  • София
Във ФБ групата Купи подарък от майки на дете с увреждания има една майка, която прави феноменални кукли. Примерно:

# 109
Мими, мното, много красиви са наистина!
Утре ще й пиша, но ми се иска и от другите майки да купя по нещичко.
Буца ми заседна в гърлото...

# 110
  • sofia
Googlish, много ми хареса това, което сподели за книгата " Убийството на Моцарт".
Намира ли се още по книжарниците?

Бисе,  има я, но аз сега поръчвам повече по интернет
http://www.bookpoint.bg/%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%B8/%D0%97%D0 … 0%D1%82-12484.htm
   А ако искаш ти да си четеш, ето тук
http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=23&WorkID=461&Level=1

# 111
  • Между гори и планини
И аз подадох заявка за пресъединяване в групата на тия Майки героини. Почувствах се егати и смотаната лигла -развалил ми се климатика мрън, мрън, пък искам нови ботуши, мрън, мрън... Тия жени с каква борба минават през тоя живот! Задължително ще намеря нещо от тяхната група, което да поръчам.

# 112
Групата всъщност е доста позитивна, има снимки на ухилени сладури, на прекрасни произведения, някои абсолютно шедьоври, други по-аматьрски, но чаровни. И аз взех някои неща за Коледа. Доволна съм, така и така доста купувам хендмейд и го ценя.
Надявам се и след Коледа да има активност

# 113
  • София
Аз трябва да си сложа някаква спирачка за купуване от тази група поне временно, само си търся какво да си харесам.

# 114
  • София
О, току що влязох да я видя тази група.
Вероятно главен организатор е Мама на Вики (просто знам как се казва), прекрасна жена от форума тук. Не знам дали я помните и дали пише още тук, чудеса направи за детенцето си, разкошен човек!

# 115
  • Между гори и планини
Това ме подсети , че преди години поръчах плетена кукла от една майка от класа на Стивън от Варна. Чудех се какво да взема за РД на мъжа ми зодия телец и рокер. Тя му оплете бик със сини очи (като мъжа ми), с рокерско кожено яке и дънки, обици, дадох ѝ стара бандана за кърпа на главата. Мъжът ми много се зарадва, наистина! Тази жена плете ангели и други красоти. На детето за РД пък направи миньон, тогава бяха модерни.

# 116
О, току що влязох да я видя тази група.
Вероятно главен организатор е Мама на Вики (просто знам как се казва), прекрасна жена от форума тук. Не знам дали я помните и дали пише още тук, чудеса направи за детенцето си, разкошен човек!
Повече чета вашата тема и почти не пиша, но тези дни, не зная защо се сещам все з а Ина и си мислех как са нещата (ако става въпрос за същия случай). Невероятно силен и борбен човек, тя ми беше мярка за оптимизъм.
Тъй и тъй никаква нова украса не съм купила още, ще разгледам темата.

# 117
  • София
Да, Светкавица, тя е.
Направо се разтреперах.
Прегледах постовете на това наше момиче. Явно тя отдавна е сигнализирала за Хелп Карма.
Освен това тя беше и в първоначалната група, които организираха протестите на майки на деца с увреждания, после други им ги откраднаха и политизираха, и истинските инициатори се оттеглиха и разграничиха. Доста други интересни неща е писала.
Но мисля, без да я познавам лично тази жена, бих могла да си заложа главата, че тази инициатива с подаръците е искрена, истинска и ще бъде честна до край.

# 118
Да, точно тя е. И аз затова се присъединих, заради нея.

# 119
  • София
Aila, видях го. Точно там си е на трите точки. Хубава работа! Почти три години го ползвам този четец и да не съм му обръщала внимание на този билдер.
Радвам се, че съм помогнала. Аз също бях забравила за тази опция. Даже като казах на децата, Николета ми се разсърди. Наскоро имаха по английски за домашно да прочетат книга по техен избор и да извадят непознатите думи. Оказа се, че тя след като я е прочела и се е наложило да  я прегледа от началото отново за да извади думите Simple Smile Познай дали думите ги няма в речника и дали не ме е попитала дали има лесен начин за това. Дори не съм и отговорила Simple Smile
Поръчах фотоапарата за моментни снимки на малката. Може да се връзва и към телефона и да принтираш от там снимки, както и да правиш директно с него. Остава да поръчам шевната машина другият месец за Ваня и ако Николета успее да си избере лонгборд. Ако някой е открил приличен като изработка и цена лонгборд ще се радвам да сподели линк. Аз нещо не успявам да открия.
Вчера не успях да открия в ДМ календара с чай, но днес една мила съфорумка ме изненада и ми го подари Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт