ОСМИ клас 2020/2021 - С маски, без ли, ДО ли, ПО ли? Пак сме в ОСМИ КЛАС с неволи.

• 24 804
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ето още една добра инициатива, който иска да участва
https://bg-mam.ma/t/1265329

# 121
  • София
renni79, благодаря за споделената информация! Включих се и аз. Всяка година си намираме нещо със сина ми и се включваме. Обикновено в работата ми се организират инициативи, но тази година сме по къщите и е невъзможно. Аз обичайно участвам с домашно приготвени сладки и съответно веднага се продават.

# 122
Aila,
Виж тук за лонг борд:
https://www.yako.bg/лонгборди?limit=50

Другата седмица ще имат черен петък, така че имаш реален шанс да вземеш нещо изгодно.

Aila, видях го. Точно там си е на трите точки. Хубава работа! Почти три години го ползвам този четец и да не съм му обръщала внимание на този билдер.
Радвам се, че съм помогнала. Аз също бях забравила за тази опция. Даже като казах на децата, Николета ми се разсърди. Наскоро имаха по английски за домашно да прочетат книга по техен избор и да извадят непознатите думи. Оказа се, че тя след като я е прочела и се е наложило да  я прегледа от началото отново за да извади думите Simple Smile Познай дали думите ги няма в речника и дали не ме е попитала дали има лесен начин за това. Дори не съм и отговорила Simple Smile
Поръчах фотоапарата за моментни снимки на малката. Може да се връзва и към телефона и да принтираш от там снимки, както и да правиш директно с него. Остава да поръчам шевната машина другият месец за Ваня и ако Николета успее да си избере лонгборд. Ако някой е открил приличен като изработка и цена лонгборд ще се радвам да сподели линк. Аз нещо не успявам да открия.
Вчера не успях да открия в ДМ календара с чай, но днес една мила съфорумка ме изненада и ми го подари Simple Smile

# 123
Благодаря за линка за лонгборда, защото и аз търся. Кажете ми кой размер избирате? За начинаещо 173см високо момиче кой размер е подходящ?

# 124
  • софия
...
Поръчах фотоапарата за моментни снимки на малката. Може да се връзва и към телефона и да принтираш от там снимки, както и да правиш директно с него. ....
Ако още някой е избрал, днес в английския Амазон е на много добра цена.

# 125
  • о`майна лунна нощ е
Точно щях да пиша, че е много тихо в темата. Май избирате подаръци за наборите Wink

Доживях отзив с похвала за активно участие по немски.

# 126
  • София
...
Поръчах фотоапарата за моментни снимки на малката. Може да се връзва и към телефона и да принтираш от там снимки, както и да правиш директно с него. ....
Ако още някой е избрал, днес в английския Амазон е на много добра цена.
Още от вчера вечерта са на тази цена. Тъй като поръчах и преди това изчетох всичко и направих рисърч, да споделя разликите между трите предлагани варианта:
Canon Zoemini Photo Printer   - 75 лири
Canon Zoemini C Instant Camera - 50 лири
Скрит текст:
Canon Zoemini S Instant Camera - 105 лири
Canon Zoemini Photo Printer  - Първото е само принтер, но може да принтираш от телефона с приложение на момента, да ползваш филтри и тн. Мисля, че това беше първоначално препоръчанот тук.
Canon Zoemini C Instant Camera - Вторият  е принтер и камера. 5 МП, бях решила него да поръчам, тъй като разликата в цената е двойна, но се оказа, че той няма опция за сваляне на приложение и принтиране на снимки и добавяне на филтри от телефона.
Canon Zoemini S Instant Camera - Третият вариант е принтер и камера. 8 МП, Micro SD карта, като може да се свали приложение и да се добавят филтри и да се принтира всичко от телефона, гугъл драйв и тн на момента. Може и през приложението дистанционно да се стартира. Разбира се, може да снимаш директно и с фотоапарата или да правиш селфи.
Лично аз бих предпочела първият вариант, всеки разполага с телефон, но малката държеше да е фотоапарат за моментни снимки, аз пък държах да може да се принтират и направени с друго устройство снимки и в крайна сметка поръчах последният вариант, в комбинация с калъф и тефтер. Отделно поръчах и 50 броя снимки, за 45 лв.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 12:20 от Aila

# 127
Знам, че сме писали, но не помня кога и къде, и какво. Да ми препоръчате книга, подобна на Хари Потър. Девойката с кеф изчете цялата поредица, но не проявява интерес към друго. Все ми казва, че харесва фентъзи.

# 128
Агент Мария,
Май нашите щерки са в едни вибрации😄
Аз се порових малко из мрежата... Моята дъщеря е висока 167 см. За нея, а и предполагам за Ния е добре лонг борд с дължина 90-100 см. Тъй като момичетата не са “про” е за предпочитане дъската да е с форма на листо.
Нещо такова:
https://www.yako.bg/лонгборд-meteor-winmax-orange-36.html?search=Лонг

Аз лично много харесвам този, но имам съмнения, че ще е леко голям за моята. Освен това е за екстремни условия и по-напреднали.

https://www.yako.bg/лонгборд-worker-nasta-46.html?search=Лонг

quote author=Maria 007 link=topic=1271854.msg41782811#msg41782811 date=1605865809]
Благодаря за линка за лонгборда, защото и аз търся. Кажете ми кой размер избирате? За начинаещо 173см високо момиче кой размер е подходящ?
[/quote]

# 129
  • София
Знам, че сме писали, но не помня кога и къде, и какво. Да ми препоръчате книга, подобна на Хари Потър. Девойката с кеф изчете цялата поредица, но не проявява интерес към друго. Все ми казва, че харесва фентъзи.
Всичко на Пърси Джаксън. Николета отдавна ги изчете, сега и малката ги е подкарала.

# 130
Не хареса Пърси Джаксън. Но беше отдавна, преди да прочете Хари Потър. Може да пробва пак.

# 131
  • София
Само аз ли съм в патова ситуация с  идеи за подаръци? И щерката вдига рамена...Писна ми да си измсуквам от пръстите разни щуротии.СПоделяйте идеи, моля

# 132
Само аз ли съм в патова ситуация с  идеи за подаръци? И щерката вдига рамена...Писна ми да си измсуквам от пръстите разни щуротии.СПоделяйте идеи, моля
Не си само ти...И аз съм така Simple Smile нито една идея!

# 133
  • София
Бети, Фантастичните животни сигурно ги е чела също?

# 134

Бети, може да пробва "Трилогия за Бартимеус". Има я и в Читанка. Отново има магии, един дух с невероятно чувство за хумор - Бартимеус, историята е интересна, има си своите послания.

Общи условия

Активация на акаунт