ОСМИ клас 2020/2021 - С маски, без ли, ДО ли, ПО ли? Пак сме в ОСМИ КЛАС с неволи.

• 24 809
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз лично ги попитах всяка да си каже какво иска, радвам се че този път имаха идея. Общо нещата, които бях набелязала са :
1. Скреч карта за изтриване. Ники иска. Има различни варианти. Сигурно за именият ден ще и взема . 2. Адвент календар на Дъглас.
3. Дрехи, худи, блуза и тн на Хари Потър, Пърси Джаксън или пък на Били Айлиш и тн
4. Картина за рисуване по номера или пък реално посещение или онлайн рисуване.
5. Парфюм
6. Фотосесия - запазила съм.
7. Пуф
8. Киндъл или друг четец
9. Колело
10. Гривна на Пандора
11. Фотоапарат за моментни снимки
12. Шевна машина
13. Лонгборд
14. Ел. четка за почистване на лице
15. Епилатор

# 136
По-добре да пробва Сара Дж. Маас, Касандра Клеър, Трилогията Скъпоценни камъни, Игрите на глада, за девойки са доста интересни. Иначе Филип Пулман, сега върви и сериала по ХБО, и т.н.
А по-точно какво в Хари Потър я грабна?

Аз поръчах книги, илюстровано издание на Хобит, Филип Пулман и Дъглас Адамс по една голяма тухла с твърди корици, да си ги имаме, за младежа Стивън Хокинг, от бард с 40 процента, доволна съм. Фотосесия от фирмата, принтер за снимки по съвет от тук, видеорегистратор за каката, още малко книги на английски от букпойнт- има 5 книги за 20 лева, плета одеяло Хари Потър Wink, малко дреболии от групата, която дискутирахме. И за младежа някой лев за части за компютър, за които събира. Стига толкова. Wink

# 137
  • София
Моята иска пениборд. Децата ви имали ли са такова чудо? Чудя се дали пак ще стои като паметник до скейтборда и уейвборда. Също така черни кънки за лед.

# 138
Преди малко поръчах един велоергометър и се чудя дали не може да се брои за семеен коледен подарък:)

Бети, Тери Пратчет няма ли да й хареса?

# 139
Страхотен списък Aila,
Ето още няколко идеи от мен:
1. Всичко свързано със зимните спортове ако детето ги обича
2. Книги на Стивън Кинг - много е харесван от наборката
3. Електронна гривна-часовник
4. Худи на любима група или певец. При нас са Little mix
5. Има едни разкошни сапуни на Bronnley. Това е компания, която има право да слага герба си до този на Английскат кралица. Един вид, Her Majesty ползва продуктите им😄. Имат и страхотни парфюми, лосиони. За малките кипри би било лек емоционален гъдел да позват козметиката на Кралицата.
4. Нещо от Сваровски. Ще има черен петък другата седмица. Пандора също свалят цените тогава.
5. Хубав комплект бельо. Моята само плакне очите от Виктория сикрет и СК. Успях да докопам един комплект от намаление
6. Всякакви техно джаджи ако детето обича. В Плесио има малки камери, които имат калъф за снимане под вода
7. Сет с 4 мини лака от OPI ако детето обича да се лакира. Аз тук удрям на камък
8. Суоч имат готини часовници около 130-150 лева
9. Урок по рисуване или грънчарство. Може и за правене на сладки
10. Ако детето е футболен фен- нещо на любимия отбор. Миналата седмица поръчах блуза на Байерн Мюнхен за “домашния любимец”. Имат чудесни намаления и доставят бързо

# 140
  • София
Направо не знам какво да вземам за Коледа. Толкова сме презадоволени. Имаме всякакви вещи.
Младежът наскоро получи голям монитор (като половината е самоучастие). Има си телефон, лаптоп, дрехи, колело. Трудно ми е да измисля нещо.
А и напоследък ме е обхванала вълна да разчиствам каквото мога, защото имам чувството, че вещите ни превземат. Колкото повече предмети има у дома,толкова повече време и енергия гълтат, за да се поддържат в някакъв ред Stuck Out Tongue Winking Eye .
Нямаме хубав телевизор. Караме си със стари (глупави и обемни). Може би е добър семеен Коледен подарък, но някой трябва да седне и да отдели време да проучи кои са хубави и какъв да вземем. А това е драмата у дома, че времето е дефицитно. И така си караме с простите телевизори Joy .

# 141
Само аз ли съм в патова ситуация с  идеи за подаръци? И щерката вдига рамена...Писна ми да си измсуквам от пръстите разни щуротии.СПоделяйте идеи, моля
Това нищо не е. Аз измислих подарък и го забравих. Три дни, като болна ходих. Сетих се де. После отидох за втората част на подаръка (тениски и суитшърт на любимата група), обаче понеже картинки много се разбрах с мъжа ми да му пратя снимки, че и той е почитател на тази група. Отивам, харесвам, снимам и познайте без да искам на кого пратих снимките. Чудя се остарявам ли, изтрещявам ли? Усетих се чак, когото получих отговор "Всичките ми харесват. Благодаря"
И аз ще правя адвент календар, ама побългарен. Приготвила съм две кутии и всеки ден ще слагам нещо в тях. Обмислям и условия да има за следващия ден. Например "Нарисувай елха", "Напиши 3 неща, които си пожелаваш за следващата година", ей такива щуротии.
Всяка година си правя списък "Да не забравя..." и си го поглеждам, когато се ядосам или ми е тъжно. Тази година още не съм, но и доста неща от миналогодишния не изпълних.

# 142
  • София
Raly78, намерила ли си някъде худи на Little mix? И моята им е фенка, даже миналата есен ходихме на техен концерт.

Соня пък не иска адвент календар, предложих ѝ , даже баба ѝ също иска да и вземе, тя пък не иска. И камерата за моментни снимки не иска.

# 143
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз приключих с подаръците, тази година рано-рано успях.

Ема чете в момента Човекът амфибия на Беляев и казва, че й е много интересна. Иска и други разкази от автора.

# 144
Направо завиждам, че имате толкова идеи...
Момчетата май са по трудни...продължавам с чуденето.
Часовник имат- един, но втори не е нужен
Слушалки взехме преди месец, заради ДО - 2 бр.
Телефон трябва за малкия, но тази година май няма да стане - по финансови причини
Дрехи- не се приема за подарък, пък и май нищо не им трябва
Май само чая календар ще търся и ще мисля още.

# 145
Renni79,
Моята е билна на тема Little mix. Цял фендъм има с 1500 последователи. Едити качва през ден. Пълно обсебване е. И естествено е много важно мърч-ът да е истински.
Ето от тук поръчах. Пуснаха ги буквално преди дни.

https://shop.little-mix.com/

Raly78, намерила ли си някъде худи на Little mix? И моята им е фенка, даже миналата есен ходихме на техен концерт.

Соня пък не иска адвент календар, предложих ѝ , даже баба ѝ също иска да и вземе, тя пък не иска. И камерата за моментни снимки не иска.

# 146
  • София
Аз днес успях да поръчам 2 лаптопа от Емаг и това ще са коледните подаръци. Покрай тях и 2 мишки и слушалки, у нас вечно на някого слушалките не работят. Искам да взема и чайовете от ДМ.  Като наближи Коледа, може да огледам в групата от фейса, която пуснахте за някакви дреболии.

# 147
MollyBy,
Тук има интересни неща за момчета:

https://citysport-bg.com/

[b[[/b][/b]
Направо завиждам, че имате толкова идеи...
Момчетата май са по трудни...продължавам с чуденето.
Часовник имат- един, но втори не е нужен
Слушалки взехме преди месец, заради ДО - 2 бр.
Телефон трябва за малкия, но тази година май няма да стане - по финансови причини
Дрехи- не се приема за подарък, пък и май нищо не им трябва
Май само чая календар ще търся и ще мисля още.

# 148
  • София
Като наближи Коледа, може да огледам в групата от фейса, която пуснахте за някакви дреболии.
Голяма част от майките вече са приели поръчки, за които времето за изработване ще е до декември или след това и не приемат нови. Затова може да се ориентираш по-рано да разгледаш, ако имаш тази идея.

# 149
Аз писах на ЛС( от профила на ММ) на дамата, която изработва кукли, но нямам отговор. Предполагам, че е затрупана с поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт