ОСМИ клас 2020/2021 - С маски, без ли, ДО ли, ПО ли? Пак сме в ОСМИ КЛАС с неволи.

• 24 766
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ха! Супер младичката и много симпатична учителка в занималнята до четвърти клас, познаваше далечно Григор. Хвана децата, направиха му плакат и тя му го предаде, а той в отговор изпрати за подарък за всяко дете подписани - как се казват - едни ластични неща, които тенисистите носят на китките. 😃

# 526
Хм, като ще си говорим за мъже, аз харесвам леко мургави, тъмни очи. Много ми е интересна комбинацията тъмна кожа, светла коса, но рядко съм я срещала.
Като визия ми харесва артиста, който играе МакГарет от Хавай 5-0. Навремето много ми допадаше Джулиано Джема и Малдини, естествено 😀
А моят мъж е синеок и със светла коса. 🤣

# 527
  • о`майна лунна нощ е
Ха! Супер младичката и много симпатична учителка в занималнята до четвърти клас, познаваше далечно Григор. Хвана децата, направиха му плакат и тя му го предаде, а той в отговор изпрати за подарък за всяко дете подписани - как се казват - едни ластични неща, които тенисистите носят на китките. 😃

Като казахте Григор. Скоро ми излезе като спомен във фейса статус от ноември "За Григор ли да пиша, за първия сняг или за мис България, та .... Честит първи сняг, Гришо! По-хубав си от мис България!". Сетих се за онзи следобед, в който половината страна наистина не работеше и следяхме с притаен дъх кой, където е успял да се инсталира на телефон, монитор или пред ТВ-то, финала на турнира в Лондон и каква емоция беше. Признавам си - буквално спрях да работя тогава.
Тая година пълно фиаско. Ни Гришо, ни сняг, ни мис България.

Ако ни затворят по обсъждания начин, директно си свалям осигурителния доход на минимум или го спирам за неопределено време. Този път няма да издържа, а да им наливам пари, без насреща два лева да видя като подпомагане или облекчение, няма да стане.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 09:30 от `ТуиГ

# 528
Редактирам Simple Smile Съжалявам че не мога да изтрия...

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 10:20 от MollyBy

# 529
  • софия
Лайкнах го Simple Smile
Половинът много харесва волейбол и продължава да се вълнува. Тренирал е не знам колко години.
Добро утро!

# 530
Я да ви питам нещо за Школо. Вчера като го отворих видях, че на Ния профила не се ъпдейтва от една седмица. Стои си с 13, а тя е с 15 оценки, съответно същото е с успеха и "чертичката" ѝ е с една седмица по-къса. Днес пак е така. Не, че ми е драма, но гледам, че за училището и за класа е показано ъпдейтване. Да не съм я изключила от нещо си без да искам или подобно нещо? Трябва ли някъде да питам/да го оправя или е бъг, който се случва?
Скрит текст:

# 531
Аманда, каква сладурска бележка😀

Моли, голям симпатяга е твоят младеж!

И Моника мното харесва волейбола, и се чудя , как го съвместяваше и балета и цигулката😀

# 532
Добро утро,
и директно по темата от топ пиячката в мое лице Simple Smile
Вино купуваме от фермерския пазар във Варна. За съжаление хората в  любимата ни изба Джобкови  отсътваха  от пазара и заредихме на друга изба 2 бутилки, явно ще поръчваме онлайн, защото идват празници.
Пелинът на Джобкови не е сладък, не е и горчив - тамЪм ни е. А бялото им винце Мускат отонел , оххх

Аз съм за Ръсел Кроу, от времето му на Гладиатор.

# 533
Да си кажа и аз за мъжете... Ми, тъмна коса и светли очи. Харесвам много Патрик Демпси. Също мъже от смесени бракове, тип Джеси Уилямс. Но и турските актьори са уникални. Гледала съм 2-3 сериала само, но ми излизат из фейсбук, много красиви...
Бира и пелин не пия. Вина, домашни или купени.
Страдаме за танците. И аз, и децата. Това ще ни липсва...

# 534
Моли, хубавец е синът ти. Не мога да кажа момчето ти, той направо на млад мъж прилича.

# 535
  • Някъде в Европа...
Добро утро!
Моли, хубаво момче, голямо! Да са здрави отбора и постигат победи!

Аз пък не пия..нямам навик да пийвам вечер. Случва се само, когато официална маса има и то малко бяло вино. В баровете обикновено се "лигавя" с уиски..по ОИ почивките пия бяло вино, коктейли с уиски и чисто уиски...

Като сте почнали направо с образи на мъжете, както казах, аз харесвам този тип:
https://www.dunavmost.com/novini/arabinat-izgonen-ot-stranata-si … bil-tvarde-krasiv
Също Мистър Ливан на Анджи Касабие..Бради обаче не харесвам, може би едва наболи мога да понеса...
И както казва Бети, турските актьори..не гледам турски сериали, но по актьорите се заглеждам, случайно като върви по тв или пък ги търся из нета от клюкарска гледна точка...Много ги заглеждам и в Истанбул мъжете, синковецът пък не спира да "цъка" за прическите им там 😃

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 09:58 от AIR

# 536
  • Между гори и планини
До сина на Моли, моя ще седи като Дечко. Страхотен е! Ама той от бебе си беше такъв!

# 537
Благодаря! Да, голям изглежда. И се държи така...
Доня, какви малки бяха...нали? Защо ли нямаме една обща снимка с вас? Simple Smile ( каква Соня ми го беше редактирало...)

Как го разбирате това че се спират всички спортни мероприятия ...все се надявам поне тренировките да не забранят...Надеждата умирала последна Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 10:12 от MollyBy

# 538
  • Между гори и планини
Благодаря! Да, голям изглежда. И се държи така...
Доня, какви малки бяха...нали? Защо ли нямаме една обща снимка с вас? Simple Smile ( каква Соня ми го беше редактирало...)
Еми, нямаме... Но пък хубави времена бяха, цял ден по парковете!

# 539
  • о`майна лунна нощ е
По начина, по който е предложено в настоящия момент излиза, че се спират колективните спортни мероприятия. Индвидиуалното спортуване не го пипат поне за сега. Но ще поживеем, ще видим и този напън.

Общи условия

Активация на акаунт