ОСМИ клас 2020/2021 - С маски, без ли, ДО ли, ПО ли? Пак сме в ОСМИ КЛАС с неволи.

• 24 772
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Тука с Грийн нещо бихме могли теоретично да се изпокараме за мъже. 🤣😃😁

# 511
Мъжете никак не са интересни
Да се върнем на пелина
Знаех си, че има нещо, с което не съм се запасила! Утре ще се поправя Simple Smile

# 512
Хаха, Шмърц😀
Подсети ме за Лукчо.

# 513
  • София
Ама аз Пелин не пия.
Пък някак ми е неудобно да ви предложа да си говорим за котки. 🤪

# 514
  • о`майна лунна нощ е
Нямам нищо против котки. Но си падам по кучета Wink
На домашно червено вино съм. Настана време аз да подканям половинЪТ да си сипе едно и да ми прави компания. До къде се докарах.
Наборът играе. Радвам се, че си има някаква виртуална компания. С такъв ентусиазъм подвикват това браааат, онова брааат ...

# 515
  • у дома
Мъжете никак не са интересни
Да се върнем на пелина
Знаех си, че има нещо, с което не съм се запасила! Утре ще се поправя Simple Smile
Ние харесваме  един пелин от Кауфланд-има и в стъклени бутилки и в кутии...

# 516
  • София
По отношение на ДО няма какво да се оплача от СМГ. Имам някои леки забележки, но на фона на останалите оплаквания на познати сме си супер. Ваня както съм писала категорично предпочита ДО пред ПО, защото и се спи и защото определено така изкарва по-добри оценки. Какъв е смисълът, като не учи повече и е ясно защо са по-високи няма да коментирам. На Николета също и допада ДО заради спането до късно, но би искала и да се вижда с приятелки. Тъй като няма как да стане това, приема ситуацията. В момента най-много и тежи и на нея, че ще се спират спортните мероприятия. Тъкмо отново тръгна на волейбол през седмицата, уикенда ходи на плуване, миналата седмица успя да отиде и на кънки. Поне навън при хубаво време следобед няма кой да и забрани да си излиза с уейвборда.
Началото на другият месец трябваше да сме на фотосесия, затова в неделя отскочихме до Ринг Мола. Купиха си много симпатични пуловерчета с елени и блузки, както и няколко рокли. Имаше хора, но не беше лудница, не сме ходили от месеци, като всички си бяха с маски.
За допълнителните уроци и двете вече си продължават немски с частната учителка. Онлайн засега, тъй като тя е в карантина заради Ковид, но го кара леко. И трите имат онлайн и английски език, освен английският в училище. Въпреки това не ги засичам да учат. В момента Николета започна да гледа сериала 100-те, по препоръка на съседче, а Ваня покрай мен Мистериите на Мърдок.
Котката много помага за доброто настроение на цялото семейство и се радвам, че така се получи и остана вкъщи, макар нощем да ни буди все още поне по няколко пъти Simple Smile
За локдауна при нас няма да има почти никаква разлика. Мъжът ми така или иначе е сам в офиса, а аз съм си вкъщи от седмици хоум-офис по препоръка на работодателя. Eдинствената промяна ще е това, че и малката ще си остане вкъщи.
Тъй като имаше заявка, да не се оплаваме, а да се похвалим - заради добре свършената работа от офиса на фирмата в България, както и за да може да си починем качествено, ще имаме 10 дни допълнителна платена отпуска  всички колеги по празниците и ще сме в почивка от 17-ти декември до 5-ти  януари Simple Smile
След като няма да има и КПП-та, може би ще успея да свърша някои неща по къщата, за които все не остава време Simple Smile
Бързо оздравяване на всички болни и влизане в норми на изследванията!
Около мен нямам близки познати болни от вируса, надявам се да се задържи така положението.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 23:24 от Aila

# 517
Аз харесвам пелин, и бял, и червен - на Лозарево купуваме. По сладичко ми идва от сухо вино. Нищо че ММ се опита да направи от мен ценител,  не му се получи...уж се научих да разбирам, ама няма как да се науча да харесвам Simple Smile
Абсолютно против домашното вино сме... и най-лошото купешко е по-добро от домашното.

За мъже (харесва ми темата Simple Smile) харесвам Джейсън Стейтъм, ама какво му харесвам и аз не знам..., май принципно по-тъмнички са ми фаворити...Руси не! Тъмни със светли очи - много добре! Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 09:14 от MollyBy

# 518
  • у дома
Да,този пелин,който ни харесва  от Кауфланд е точно на Лозарево-само че само белия-сигурно и червения е хубав,но аз не харесвам червено вино.

# 519
Така и не можах да пропия пелин. Също като с бирата, няма я химията между нас.
Относно мъжете - цял живот се лутам между Колин Фърт и Ралф Файнс Grinning

# 520
  • Варна
Хей, не мога да ви намеря, а да изчета пък съвсем! Движите се със светлинна скорост.
При фъстъчка ДО е ок, леко скучно. Не иска да се връща в клас, предполагам ѝ е удобно така, с приятели се вижда навън и предимно уикенда. Този пропусна, че имаше състезание по дебати, дисциплина оратория. След първият кръг беше убедена, че първото място ѝ е в кърпа вързано, радвам ѝ се на самочувствието Grinning Но когато си така самоуверен, хоп и грешиш. Гневи се, ядосва се на себе си, обвинява съдиите в пристрастност, изобщо цялата гама емоции. После се утеши с една доза Куинс гамбит (сериалче на Нетфликс) и сега повлияна от него мъчи шаха.

Също като Дикси съм далеко от пелина и бирата, но с червените сме близки, и децата покрай нас черпим. За Колин Фърт винаги, но Ралф мхм, не! Ще призная - в инста следвам Шон Мендес Heart

# 521
Притеснявам се, че напоследък ползвам пиенето на алкохол за вид социализация. Общувам си с едно по-весело мое аз. Това ще се отрази на писмото до дядо Коледа в стила на показаното от Звънче. Разчитам на велоергометъра, който трябва да пристигне тези дни.
За Д0 и преписването - при моето дете оценките не се различават от тези при П0. Признавам си, че след като изкара една двойка по БЕЛ и после им даде изненадващо контролно без предупреждение, го попитах защо не ми се е обадил, че има контролно, за да му помогна на някои въпроси:flushed: Той каза, че никога не би го направил, сам ще си изкарва оценките и не може да разбере какво толкова ме притеснява тази двойка. Заради нея съм се превърнала в странен човек....Нямал за цел да бъде отличник.
Аз се дразня, че не си проверява заданията в платформата. Има предмети, по които  с желание би правил домашните . Обича да рисува, а не беше погледнал, че има практически задачи  в платформата. А те са много. Не е редно родител да контролира гимназист, но май ще се наложи.
Мария, за витамин Д казват, че трябва да се пие в комбинация с магнезий за по-добро усвояване. Във Фейсбук има една група за Хашимото, в която потребителите са почти като лекари и дават много ценни съвети за добавките. Там пишат и за зависимостта му с витамин А, К2 и др. Следях ги по едно време, но сякаш ми дойде прекалено много фиксирането им в състоянието. Създават впечатление, че  живеят  с единствената цел да контролират Хашимото, но пък са много начетени жени.
Подкрепям обявените вчера мерки. Лошото е, че доста закъсняха. Дано да не бият отбой, а да се хванат да измислят сериозни компенсации за пострадалите работници и бизнеси,  защото иначе ще продължават мненията, че смъртност от близо 200 човека на денонощие  е нормално нещо. И че си отиват болнавите хора, които така или иначе са щели да си отидат. Отвратена съм от липсата на човещина напоследък.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 08:01 от Amanda.D

# 522
  • у дома...
Харесвам Клайв Оуен. Има страшни очи...
Прави ли ви впечатление, че въртим, сучем и все до алкохола стигаме Grinning

# 523
Аз харесвам Григор: като визия, като поведение, като излъчване. Е, ядосвам му се като пада, но това не му пречи да е много готин.

# 524
Григор е готин-  хубав и усмихнат.
Преди малко намерих тази бележка. Малкото я е оставило на голямото
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт