ОСМИ клас 2020/2021 - С маски, без ли, ДО ли, ПО ли? Пак сме в ОСМИ КЛАС с неволи.

• 24 776
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Някъде в Европа...
Алкохол, храна и обзавеждане обсъдихме. Дайте да говорим за мъже, а?

Пу, първа, понеже не живея с мъж и няма кого косвено да "обиждам", говорейки за чужди мъже 🤣🤣🤣🤣
Та, какъв е вашия идеал за мъж? 😉
Аз, както съм казвала, много харесвам младите турски мъже и въобще арабите - малей, едни очи черни, дълбоки, ами миглите..пък прическите, всеки косъм на мястото си...Но по-възрастните са грозни.😁
Вие сте...😁😛

# 496
Скрит текст:
Честно казано и аз се радвам, че децата са пощадени и го карат леко или безсимптомно. Ужасът щеше да е много по-голям (поне за мен), ако трябва да се притеснявам и за тях.

От март месец и аз точно на това се радвам. И до сега е така. Притеснението ми би било в пъти по-голямо, ако се засягат основно здрави прави деца и млади хора.

Алкохол, храна и обзавеждане обсъдихме. Дайте да говорим за мъже, а?

Пу, пурва, понеже не живея с мъж и няма кого косвено да "обиждам", говорейки за чужди мъже 🤣🤣🤣🤣
Та, какъв е вашия идеал за мъж? 😉
Аз, както съм казвала, много харесвам младите турски мъже и въобще арабите - малей, едни очи черни дълбоки, ами миглите..пък прическите, всеки косъм на мястото си...Но по-възрастните са грозни.😁
Вие сте...😁😛
Представям си веднага мазни мустаки аз... Laughing
...

# 497
  • Между гори и планини
Аз си падам по скандинавски тип мъже. По едно време, аха да стана булка на викинг.

# 498
И аз съм като Доня. Харесвам светли мъже.

# 499
Е, сега пък за мъже😀
Ми, добре тогава.
Тип" Паоло Малдини", че и красиво остаряват🙂

# 500
Хаха, Дидева. А за какво пих днесSimple Smile Аз съм на пелин, четох, че мори Ковид.
Нищо не съм пила днес и това е голЕм проблем... за всички около мен Simple Smile

# 501
Шмърц, и на рима го докара, жено!😀

# 502
Аз се заинтригувах къде пише, че пелина мори ковид, за една приятелка питам Joy

# 503
  • София
А аз харесвам конкретни мъже. 😁
От Даниел Крейг до Ричард Армитидж. А може би тайно ме влече Островът. 🤣

# 504
Шмърц, и на рима го докара, жено!😀
Ти да видиш какви рими докарвам като пийна и отпусна творческата мисъл.... Ехееее, и най-големият поет ще ми завиди! Joy

# 505
Шмърц, а стихосбирката по Коледа ли да очакваме?🙂

# 506
  • София
Аз харесвам такива, дето имат умствен багаж и нямат нужда да тропат по масата, за да се почувстват мъже. Колкото по-уравновесени и спокойни, толкова по-високи са в скалата ми Blush .

# 507
  • София
Аз харесвам мъже тип Стинг, Джеръми Айрънс. Нямам нищо против и Еди Ведър да ми пее на ушенце...

# 508
Хепи, не си спомням къде..Но заглавието беше, че сладък пелин и кафе помагат при коронавирус. Проучих - питието се прави от бял пелин, а не от сладък...Жалко. Но със сигурност няма да навреди на приятелката ти:) Питай Шмърци.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 21:58 от Amanda.D

# 509
Хепи, не си спомням къде..Но заглавието беше, че сладък пелин и кафе помагат при коронавирус.  Но със сигурност няма да навреди на приятелката ти:) Питай Шмърци.
За приятелката ѝ не знам колко ще навреди, но със сигурност на обкръжението ѝ ще бъде една идея по-ведро и спокойно Joy

Шмърц, а стихосбирката по Коледа ли да очакваме?🙂
Най-вероятно след Коледа, че до тогава съм въздържател. Гледам и се уча от вас и да пазя алкохола за празниците! Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз имам ли силна воля или съм лукова глава? (тук очаквам дружен отговор: "лукова глава, лукова глава!")

Общи условия

Активация на акаунт