ОСМИ клас 2020/2021 - С маски, без ли, ДО ли, ПО ли? Пак сме в ОСМИ КЛАС с неволи.

• 24 758
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:
Дано не прозвучи расистко, извинявам се ако прозвучи грозно, но мен ме е страх от араби, в смисъл, ако Ния има връзка с арабин ще умирам от страх при всяко нейно ходене в неговата държава. Явно много ми е повлияла книгата "Не без дъщеря ми" и още няколко с подобни истории. Иначе имам съученичка щастливо омъжена за арабин и то още като ученичка се ожени и му роди син, който сега е прекрасно момче, а те са чудесно семейство!
Ами то си е за страх. Аз имам реална позната,около 10год по-млада от мен и преживяла това, за което пише в цитираните книги, за жалост, не с щастлив край.
Едно време имахме много араби в унив3рситета, както и от др националности, симпатяги и веселяци, но дотам.
За сина си бих се притеснявала от всяка неравнопоставена връза, с изключение на неравнопоставена по възраст(щото от малък малко геронтофил си пада, очите му все в какички. Сега пък си говори чат-пат по телефона с едно девойче 3 клас, добре, че е на 500км.,) Възрастта никога не ми е проблем, но различните културни традиции, образование, среда си оказват влияние. Знам, че звучи зле, но това е положението.

И моите младежи предпочитат компания на по-големи от тях. Вкл. какички. Това мен също не ме притеснява.
Но културните различия винаги създават проблеми, независимо в каква насока са тези различия. Принципно културните особености следва да са поне сходни, за да се разбират хората.

# 556
  • Sofia
Оставете детето на спокойствие, нали очите трябват да си почиват:)

# 557
  • Някъде в Европа...
Не гледа 🤣🤣🤣..очите му почиват, че и леекинко похърква..Иначе на мониторът вървеше някакъв клип - забележете 🤣 - за турската дондурма 🤣🤣🤣🤣🤣 Изключително смешно ми стана, точно в духа на нашия разговор...
Влязох в стаята да му кажа, че излизам 🤣
П.С. осведоми ме, че имали час по физическо.😉...Кой знае....

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 11:35 от AIR

# 558
  • Между гори и планини
Честно казано, дано синът ми не доведе някой ден чернокожа снаха. Живяла съм в Ямайка, там чернокожите бяха расисти спрямо нас.
Или другият лаф - да не доведе сина ти зет 😏

# 559
  • София
AIR, мисля, че всички са така на ДО по някое време. То издържа ли се 7 часа Joy

# 560
Имам познати, родопчани, и двата сина са с танзанийки и имат страхотни дечица.
Случи се, че се засякохме там със снахите и децата. Свекърът с умиление показваше бившата си снаха на снимка, разказваше каква принцеса е била( мома родопчанка, раведени са), поглеждаше към новата изгора на сина си и  очакваше съчувствие от нас.
По едно време измъкна от механата един ямурлук, затътри го с триста зора до масата на снахата, наметна я, и навръщане рече: " Да се стопли животинчето, че не трае никак на студ."

# 561
Ох...нашия и по физическо няма мира...вчера имаше да пише в 2-3 изречения кое за него е мотиватор. Пак спорихме - аз му казвам за какво да пише, той че не можел да пише това, щял да изглежда тъпо...ами напиши си каквото искаш,какво питаш...аз 5 варианта не мога да измисля, че той да си избира...

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 12:00 от MollyBy

# 562
  • София
Я да си кажа и аз за мъжете – харесвам мургави, с тъмна коса, а ако са със зелени очи….леле мале! Но …никога май не съм срещала такъв мъж и ще си остана с моя мургавелко, тъмнокоско и тъмноочко (не знам как се пише не се смейте).
Иначе за евентуалното затваряне да ви кажа аз съм ок и съм съгласна с мнението на Хепи, особено след като вече двама познати здрави, прави мъже не успяха да се преборят и си отидоха. Още не мога да го проумея. Но трябва да помогнат на хората да издържат, защото идват най-трудните от финансова гледна точка месеци през зимата. Само че много ми е мъчно за децата. Вчера Митко като разбра, че май няма да ги пуснат много се разочарова и натъжи. Надяваше се поне за седмица да отиде на училище. Но каквото такова. И това ще мине. 
П.П. Да питам нещо колежките от ФЕГ. Имат ли проблеми децата с Тиймса? Митко днес на два пъти го изхвърля и после трудно влиза. Сега се обади бесен, че пак е станало и не може да влезне. Не е от Интернета явно проблем с платформата ми се струва и затова питам.

# 563
Аз май харесвам само литературни герои, реалните мъже вече ме отчайват, дори кинозвездите
Пореден стол ще връщам в емаг, все не се харесва на принца , който също живее върху стила, бюрото и Компютъра
За зет и снаха вече ме вълнува само пол,а напоследък разсъждавам върху това и дори и това мога да преглътна... Дъщеря ми вече съжителства с един младеж, който макар и българин, заряза чужбина и кацна при нея. Да са живи и здрави... другото как дойде.

# 564
Цитат
...Имат ли проблеми децата с Тиймса? Митко днес на два пъти го изхвърля и после трудно влиза. Сега се обади бесен, че пак е станало и не може да влезне. Не е от Интернета явно проблем с платформата ми се струва и затова питам.

С платформата има проблеми понякога. При нас също се случва да изхвърли сина няколко пъти. Единия път не успели да го присъединят повторно и пропусна часа.
Но понякога има и други причини, технически - при учителя, в интернета, в тока даже.
Вчера, например, имало проблем с камерата на учителката по математика и се чувало само звук, човекът пропуснал 10-тина минути обяснение на задача с чертеж и обяснения нагледни по него. Просто се случва. Техника е, па и хора сме. Свикнах да го изграя даскал - снощи обясних урока и порешавахме задачи.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 12:22 от Judy

# 565
Мама Мони, Ния няма никакви проблеми с тиймс (имаха фвс, където прави куп упражнения, които гледа от клипчета, които учителят им сподели и пак не прекъсна; сега имат ФЕ и също няма проблем).
При Ния има някакъв проблем със звука само в часовете за подготовка на олимпиади. Тя не се впечатлява особено, но на мен главата ми гръмва.

# 566
Сега да ви разсмея ли..
Моят син силно разтревожен как ще изкара 3 седмици, ще ходи да си купува химикали и тетрадки  Simple Smile
То и аз ще трябва да ускоря купуването на зимно яке и обувки, че особено обувките он-лайн не знам как ще нацеля

# 567
За какво са ти обувки
Пантофи стигат, и вино Simple Smile

# 568
  • Между гори и планини
Всички канцеларски материали купувам още септември. Винаги имам запаси на моливи, гуми, химикали, тетрадки. Да не стане така, че в 8 вечерта да ми каже , че му трябва нещо. Тоя филм го гледах редовно като работех в книжарницата, родители наредени пред нея и едвам дочакват да светна лампите , за да нахълтат.
П.п миналогодишните гуменки умаляха неносени нито веднъж. Добре че са 38 номер и аз ги износвам. Сегашните плавници вече са 43 номер. Синковеца предвидливо искаше предимно долници на анцунг, знаел е че пак ще се търкаля вкъщи - да му е удобно 🤣
Новото домашно по рисуване - кукери или народни носии. Джакпот! Учила съм етнографско изкуство, направо ме уцели в сърцето с тази задача. От кога се каня и кукли да започна да правя пак.

# 569
Happy, за младежа .. аз зимни обувки имам много..
Ала той пак се е издължил и якето е до кръста, ръкавите са един пръст над китките Simple Smile А обувките трябва да носи на чехли
Пак обмисляме бягство на село, надявам се да падне и сняг.

Общи условия

Активация на акаунт