Съпругата ми се държи странно

• 9 972
  • 138
  •   1
Отговори
# 120
Това ми беше мечтата и се сбъдна ,как да не се зарадвам. Ще си говоря с тях някога,ще играем футбол,ще караме колички .

Явно и тя е имала мечта - да връзва панделки, да носят еднакви рокли ... Ще го приеме, нали е майка. Ти пък прояви разбиране към нейните загубени мечти.

А направо се смях като прочетох колк смело пращат бременна жена да ходи на психолог. Ей, тия психолози ги имате или за напълно безполезни /с две думи там ходят хора дето си нямат приятелки/ или за факири, дето ще бръкнат и нагласят жормоните всекиму. Simple Smile

# 121
Аз пък се смея като видя колко хора подскачат като ужилени като чуят за психолог и как хем най-малка представа нямат каква му е всъщност работата, хем бягат като от дявол от подобен специалист.

# 122
Това ми беше мечтата и се сбъдна ,как да не се зарадвам. Ще си говоря с тях някога,ще играем футбол,ще караме колички .

Явно и тя е имала мечта - да връзва панделки, да носят еднакви рокли ... Ще го приеме, нали е майка. Ти пък прояви разбиране към нейните загубени мечти.

Не, ти представяш ли си какъв шок е за една жена изведнъж да разбере, че ще трябва да се грижи не за едно, не за две, а за цели три момченца?
Ами, за рев си е... Simple Smile

# 123

Не, ти представяш ли си какъв шок е за една жена изведнъж да разбере, че ще трябва да се грижи не за едно, не за две, а за цели три момченца?
Ами, за рев си е... Simple Smile

Напълно го разбирам! Даже и се възхищавам как кротичко си е дала време да свикне с мисълта Simple Smile
Ама е мило пък, че таткото се е закахърил какво става с неговото момиче Heart
Въобще цялата история е сладка! Дано са си живи и здрави и щастливи!

Е как бе Spiritlight, по нашите ширини "психолог" е платена приятелка, която чат-пат ще разкаже на познатите си какви са мръсните тайни, които и споделиш. Може и някой съвет да ти даде, ама друго си е да те посъветва Мимето, дето те познава от трети клас и после пред целия този клас ще те гаври какви си и ги приказвала. Wink

# 124
Преди много години, когато полът се разбираше след раждането, две седмици преди термина ми етърва ми роди второ момче /искаше момиче/. И аз - рееев! Защото НИКОГА няма да имам момиче! Не мисля, че съм глезена. Не ми беше и за панделките- просто исках момиченце,  не мога да обясня защо. Беше момиче. За второто бях "склонна да приема" и момче, но пак предпочитах момиче. Пак беше! Интересното е, че когато втория път попитах бъдещия татко дали предпочита момче, каза, че не, защото "видял, че има какво да се прави и с момичета". Убедена съм, че дори и да имах две момчета, щях да бъда щастлива.  Мисля си, че "приемането" се случва по-лесно, когато можеш да си гушнеш бебето, отколкото когато е в проект. Така че, всичко ще се нареди. Един мил и подкрепящ мъж би разбрал,  че няма нищо неестествено в разочарованието на жена му, че не е лигавщина, че ще отмине. Всъщност, забелязала съм, че повечето от познатите ми /мъже и жени/ са "доволни" от пола на децата си и не могат да си си представят други.

# 125
  • София
Разбирам я напълно жената. Аз много исках да имам момиче и щях да съм в ступор при новината за две момчета наведнъж. Просто й трябва време да асимилира инфото и ще си чака бебетета с нетърпение. Не познавам човек, който дълготрайно да съжалява, че детето му не е от желания пол.

Когато при феталната морфология мъжът ми разбра, че очакваме момиче, драмата беше пълна. До момента на раждането таеше надежда, че може да са сгрешили. Дъщеря ни вече е на 12 години, а той я обожава. И ми е забранил да разказвам за настроенията му след драматичната фетална морфология. Grin

# 126
То направо си е фАтална морфология като гледам за какви разочарования става дума. 😂

# 127
За разочаровани татенца има поредни опити, втори, трети съпруги, ай ся - лигавщини.

# 128
  • София
Полът винаги предизвиква някаква емоция. И мъже и жени имат представи, очаквания и мечти, свързани с това. Дали реалността ще се окаже различна и те ще изгубят значение е друга тема, понякога се случва, друг път не. Аз пък винаги съм искала и от двете, та каквото и да дойде, ще ми е радост. Бащата ми е по-важен, щом него харесвам, другото няма значение.

# 129
Разбирам я напълно жената. Аз много исках да имам момиче и щях да съм в ступор при новината за две момчета наведнъж. Просто й трябва време да асимилира инфото и ще си чака бебетета с нетърпение. Не познавам човек, който дълготрайно да съжалява, че детето му не е от желания пол.

Когато при феталната морфология мъжът ми разбра, че очакваме момиче, драмата беше пълна. До момента на раждането таеше надежда, че може да са сгрешили. Дъщеря ни вече е на 12 години, а той я обожава. И ми е забранил да разказвам за настроенията му след драматичната фетална морфология. Grin

Вероятността да е момче или момиче е 50%. Всяка бременна би трябвало да е подготвена психически, че бъдещото и дете или деца може да не са от предпочитания от нея пол. Нелогично е да се шокираш че и после дни наред да си седиш шокиран и да ревеш. Бременната от поста имам чувство, че цял живот са и се сбъдвали мечтите и желанията и не е свикнала да се получава нещо различно от желаното за нея. Ако е така, значи е глезла и и е време да почне да навлиза в живота. Тия 2 бебета направо с шут ще я изкарат от саксията и ще я вкарат в реалността. Освен ако разбира се не ангажира свита от баби и помощници да и гледат децата.

# 130
Свикнала да получава всичко, глезла от саксия и... инсеминация. Дай малко по-сериозно.

# 131
Скрек, не бързай да съдиш. Той нямал думи да опише радостта си - а тя не реагирала никак. Може просто реакцията му да е изпреварила нейната и оттам да се получава това разминаване. Ще свикне, то е ясно, няма къде да ходи, но  аз да съм, и аз ще му млъкна на такъв, който си се радва безмерно  на синовете, и се чуди какво ставало около него.
Simple Smile

# 132
Аз продължавам да не проумявам какъв трябва да си, че да забременееш инвитро и въпреки това да се тръшкаш за пола на детето. Не би ли трябвало точно за тези хора това да е без значение, след като са го изстрадали? Вместо да се радваш, че ще станеш майка, ти да се цупиш, че няма да е момиче. Хормони, хормони, ама това вече на лиготия ми прилича. Да си беше взела куче, или котка, там може да си избере пол, цвят, порода, каквото ѝ душа иска. Утре да не се нацупи, че е очаквала да са руси и синеоки, а те не са?

# 133
Тя не се тръшка, а реагира никак. Тук само се предполага, даже мъжът ѝ е озадачен от всичкото туй. Не ти препоръчвам да се запознаваш отблизо с това какво  би или не би трябвало да се случва с  “тия хора”.

# 134
Е, случват се и грешки. На мои приятели на 3 прегледа казват, че бебето ще е момче, на 4тия - момиче. Шок!
Момиче се роди.

Общи условия

Активация на акаунт