Съпругата ми се държи странно

• 9 972
  • 138
  •   1
Отговори
# 90
Райна, интересно от къде са тези констатации.

# 91
Толкова глупости на едно място скоро не бях виждал. Малко прекалено ми се вижда, дори и за женски форум. И всичкото защото човека се зарадвал, че ще има близнаци момчета.... А коментара на Райна13 е просто покъртителен. Като баща на 2 момчета, гарантирам че е тотална щета, поне що се отнася до възрастта на моите. За по-нататък не знам....

# 92
Аз пък се чудя, как момчетата държат майка си винаги във форма? Я ги дайте тези момчета насам, че моят син явно не се справя. Продължавам да съм дебела въпреки 10-годишното ни съжителство заедно. И футбол играя, и колело карам, ама не става вталяването. 🤨

# 93
И с моите две пораснали момчета не се познах в описанието на Rayna13, нито пък имат подобно на описаното отношение към баща си. И футбол са ритали, и коли караха с него, изобщо не смятам, че е кошмар животът с момчета. Пазаруването и летенето до аптека за панадол си е част от нещата, от живота. Аз истерии вкъщи не съм правила в това време, така че не виждам проблем. И е абсолютно нормално човек да се зарадва, че ще има момчета или момичета, все тая, деца са, нов живот.

# 94
Вероятно между автора и жена му има известни проблеми в комуникацията. Четем само неговата гледна точка, а в един от поредните си коментари той пише доста рязко какви простотии са това според него. Това ме навежда на мисълта, че нито неговата такъв тип реакция е първата такава, нито пък нейната. Вероятно тя е по-чувствителна, а той по-рязък по принцип. Предвид трудностите, през които са преминали дотук, се учудвам, че не са постигнали по-гладка комуникация и не са сработили характерите си по-добре (ако има нещо вярно в предположението ми).
Мили авторе, заради бъдещите ви деца положете усилия и в този план. Не са достатъчни физическите усилия дотук, нужно е да станете непробиваем екип, за да се справите успешно с всичко нататък. Не сте твърде млад и да пишете, че не можете да повярвате как жените реагират така за такива неща говори или за малко опит, или за непознаване на женските фини (а и не толкова фини) настройки. Няма никакво значение дали 687 майки тук ще Ви напишат, че са контролирали хормоните си, нито че бащите тук ще Ви посъветват да не си го слагате на сърце. На Вашата жена този момент/период е подействал шокиращо по някакъв начин и тук само гадаем защо това се е случило. Ако наистина желаете да върнете усмивката и спокойствието ѝ, просто проявете малко търпение и се дръжте с нея като с чувствителна жена. Ако налучквам правилно характера ѝ, вече са Ви дали полезни съвети. Седнете с нея, кажете ѝ със спокоен тон, че разбирате, че се чувства разтревожена/тъжна и т.н., че не искате да я притискате да говори за това, но че сте загрижен за нея и искате да направите всичко възможно да се почувства по-добре. Може да поиска масаж и глупав филм на момента и да говорите чак след няколко дни, но ще пропукате леда от затварянето ѝ по адекватен начин. Има жени, които слагат черупката и се чувстват още по-напрегнати при въпросите "Какво има?!" Понякога самата жена не може да го формулира правилно и ако мъжът е по-нетърпелив и рязък, се затваря веднага.
Успех и здрави бебета!
Ако пък ни пързаляте и сценарият е в главата Ви, бъдете здрав и дано се осъществи наяве с едни близначки, за да се поставите на мястото на хипотетичната жена и да връзвате опашки до откат. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 95
  • France
Contempladora, чудесен коментар. Нека оставим автора, ако е реален, да намери път към жена си. Ние, тук, сме просто едни непознати.

# 96
Дали да не й предложа да посетим психолог или направо да я питам дали е заради пола и ако е за това не съм против на още едно дете . Знам ли вече

Ама ти сериозно още ли не и задал най-логичният въпрос: От пола ли си разочарована?
А уж говорил с нея.

Абе да ти кажа - ако полът и проблемът значи си имаш една МНОГО тъпа женичка. Очаквай за в бъдеще всевъзможни обикновени житейски неща да я докарват до същото състояние на сръдня и лигня. Струва ми се че както сега се радваш на жена си, така след време ще ревеш - пак от нея

Съгласна съм със Скрек. Малко грубичко е поднесено мнението й, но пък е право в десятката според мен.

# 97
Попитах я преди малко заради пола на  момчетата ли се държи така,само каза стига и св разплака . Какво нещо са жените ,ревете за няма нищо сякаш света е свършил . Заради една тъпа прищявка,нямям думи колкото и да я обичам

Значи твоето желание да имаш синове е "мечта", а пък нейното желание за момичета или момче и момиче е "прищявка". Брей!
Според мен по твоята реакция е разбрала що за кофти мъж си, и се е разочаровала от теб.

# 98
  • София
Държането във форма на една жена си зависи от нея не от децата и. Определено ако сами не си стегнете задниците колкото и да бягате след детето това няма да стане.

# 99
Само на мен ли ми се струва странно, че ако си заченал по този начин, последното нещо, което ще те интересува е дали ще са момчета, момичета, или момче и момиче? Малко шантаво ми се струва сякаш. Да, може да е мечтала за момиче, ама това вече ми идва прекалено. Имам няколко познати двойки, стигнали до инвитро и повярвайте, че нито една от жените не се тръшкаше за пола, умираха от щастие, че ще имат дете. Това да не е като куклата, за която си мечтала да ти донесе дядо Коледа, а той ти донесъл друг модел.

# 100
Точно за това писах и аз и затова предположих, че е друга причината за да се държи "странно". Ама авторът нещо зачезна......

# 101
  • София
Те и жени пишат в такива форуми Simple Smile Току виж без да иска е видяла темата.

# 102
Страшно се ядосах на автора, за това ще си изкажа мнението без да чета другите коментари, че нямам търпение 7 страници да изчета.
Сигурно вече е казано но.......
Авторе, още докато си описваш проблена казваш, че мечтата ТИ за момоченца се е сбъднала! Ами ако бяха момче же и момиченце какво....пак щеше да се радваш понеже все пак има и момченце. Какво щеше да е е ако бяха момиченца....нямаше да ти се сбъдне мечтата или какво.
Сега всички най—вероятно ще ти обяснят, че жена ти не е права, но аз мисля, че е разтроена от твоята незряла, да не кажа нещо друго, реалция.
Чудя се ако бяха момиченца дали щеше да си толкова ентусиазирам да ходите на пазар.
Да знеш, че жена ти е със дълга форумна кариера и темата сигурно ще я види, ако не я види ще разбере за нея от подфорума от където аз разбрах.

# 103
Те и жени пишат в такива форуми Simple Smile Току виж без да иска е видяла темата.
И под влияние на хормоните го е ликвидирала? Joy
Ан тъй. Шсе радва, че ще има синове тоя! JoyJoyJoy
Мечти имал. Забранено е. Smirk

# 104
И какво му скачате на автора за радостта! Зарадвал се, като разбрал, не се е тръшкал предварително, че не ще момичета. При репродуктивни проблеми и забременяване само това остана да се цупондри някой за пола на детето. То и за майката може да се предположи същото, щом се е нацупила, значи не се радва, че ще има деца, само защото са момчета. Глупости са това.

Общи условия

Активация на акаунт