Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 4

• 79 672
  • 886
  •   1
Отговори
# 600
Не са ми искали микробиология, но имах изписани някакви глобили профилактично, преди процедурата няколко дни.

На мен нищо

Какво да правя, да я правя ли днес тази хистероскопия? Викат ме след 12ч.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 10:59 от Mama2288

# 601
На мен също ми искаха микробиология преди хистероскопията. Редно е да е така....

# 602
Задължително е микробиология. Ако има някаква бактерия, то тя ще се разнесе абсолютно по цялата матка докато трае интервенцията.

# 603
На мен не ми искат микробиология. Излишно е в моя случай, защото три дни ще съм на Бетадин, последната вечер и промивка с Бигванеле, каквото и да има, със сигурност ще е направо стерилно влагалището преди процедурата 😅

# 604
И аз бях като Kactus.

# 605
Еми да се надяваме, че знаят какво правят... Специално питах и казаха, че от октомври досега било ок.

# 606
  • Ст Загора
Аз имам микробиология на 02 11, но хистероскопията беше на 9 12. Мина аденомиоза... Мисли да я лекува с хормони док . На 5 01 ще ходим пак . Знам,  че не се лекува.
Някой с аденомиоза да каже при мастурбация имам болки . При секс не почти . .

# 607
И аз бях така, при Калчев.
На мен не ми искат микробиология. Излишно е в моя случай, защото три дни ще съм на Бетадин, последната вечер и промивка с Бигванеле, каквото и да има, със сигурност ще е направо стерилно влагалището преди процедурата 😅

# 608
И аз бях така, при Калчев.

Е, аз не. Изписаха ми антибиотик.

# 609
И аз ще съм при Калчев. Предишната хистероскопия беше при Чапанова в Надежда и там нямах курс с глобули, нито скорошна микробиология(май преди близо 2 месеца бях правила), което сега ме накара да се замисля колко е било рисковано. Иначе Бетадин унищожава всички бактерии, гъбички и вируси. За мен това е най-добрият подход, вместо да се пуска само микробиология.

# 610
И аз ще съм при Калчев. Предишната хистероскопия беше при Чапанова в Надежда и там нямах курс с глобули, нито скорошна микробиология(май преди близо 2 месеца бях правила), което сега ме накара да се замисля колко е било рисковано. Иначе Бетадин унищожава всички бактерии, гъбички и вируси. За мен това е най-добрият подход, вместо да се пуска само микробиология.

Кога се взема този Бетадин? Имам изписан Лефлокс след интервенцията за 7 дни

# 611
Три дни преди процедурата се поставя вагинално. Вечерта преди хистероскопията се прави промивка с Бигванеле.

# 612
Три дни преди процедурата се поставя вагинално. Вечерта преди хистероскопията се прави промивка с Бигванеле.

А дали мога след това да го ползвам? Като че ли няма никакво значенив и нужда, така се държаха...

# 613
След процедурата можеш да направиш промивка с Бигванеле, тя е препоръчителна след интервенции.

# 614
  • Ст Загора
На 9 12 правих хистероскопия.  Няколко дни ви  прицапва . Вчера имах цистит то и днес де. И днес имам кървене. Нормално ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт