Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 4

• 78 892
  • 886
  •   1
Отговори
# 315
Hope, Аз имах 1 седмица зацапване, но беше кръв и кафеникаво. Дадоха ми да пия антибиотик след манипулацията и еднократно някаква таблетка против гъбички. Вие пихте ли нещо такова?

# 316
Не, не ми изписаха нищо да пия след процедерата.

# 317
След хистероскопия ми вляха една банка разтвор+ антибиотик и това беше.

# 318
Моята хистеро ще е в понеделник. Микробиологията ми е чиста, обаче ме обхваща паника дали няма да получа някоя инфекция след нея. Честно казано много ме е страх, въпреки ме знам, че е рутинна манипулация. Ще я правя при Стаменов в Надежда. Някой правил ли е там скоро, изписват ли антибиотик след нея и кога се прави контрола?
Много съм се притеснило общо взето..

# 319
infinity, не се притеснявай, ще мине леко. Ако е нужен антибиотик, ще предпишат. Задължително пий и пробиотик. Моята матка беше леко раздразнена и инфектирана, защото преди махането на полипа имах 3 инсеминации и от процедурите+ операция беше раздразнена тъканта  и пих антибиотик. При теб всичко ще е ок, питай лекаря всичко, което те притеснява. Успех!

# 320
Момичета, мина и моята хистероскопия. Притеснявах се много, но засега всичко е наред. Операцията мина гладко, доктора каза, че е оправил каквото трябва. Имам кървене и болки като при цикъл и лек дискомфорт отдолу. Надявам се да е нормално. Не ми изписа антибиотик, каза че няма нужда. Ще ходя след 3 дни да ми сложи гел против сраствания.
Надявам се да се възстановя бързо.

П.с Слагането на гела боли ли? Мога ли да си отида сама с колата?

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 20:54 от Infinity7

# 321
Здравей, при кой доктор ще правиш хистероскопията?
Аз също съм правила хистероскопия за махане на полип, но не са ми искали лекарство. Моята я правих във Варна, беше без упойка и мина за 5-10 минути.
Бихте ли споделили къде във Варна и как протича. Благодаря.

# 322
Здравейте,
Опитах да ви отговоря на лично, но сте забранила  получаването на писма.
Аз правих моята хистероскопия в МЦАР Варна при д-р Александров младши. Мина много добре, почти нищо не усетих. Махнаха ми полип.

Здравей, при кой доктор ще правиш хистероскопията?
Аз също съм правила хистероскопия за махане на полип, но не са ми искали лекарство. Моята я правих във Варна, беше без упойка и мина за 5-10 минути.
Бихте ли споделили къде във Варна и как протича. Благодаря.

# 323
Във Варна правят и в АГ,и д-р Кисьов в ин витро центъра на 7мия етаж в АГ. И в Майчин Дом д-р Яков.

# 324
Здравейте, момичета 😊 Мина и моята хистероскопия. Премахнаха голям полип, който на ехограф не се виждаше, защото е бил много високо на входа на тръбата. Оказа се, че имам възпаление на предната стена на матката. Някоя от вас имала ли е такъв проблем?

# 325
Кактусче, радвам се, че са махнали "натрапника" от теб! Аз нямах същото, но като ми махнаха полипа. казаха, че имам възпаление на ендометриума, та си пих 2 пъти антибиотик. 1 курс след операцията и 1 - преди инсеминацията.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 20:51 от So close

# 326
Кактусче, радвам се, че са махнали "натрапника" от теб! Аз нямах същото, но като ми махнаха полипа. казаха, че имам възпаление на ендометриума, та си пих 2 пъти интибиотик. 1 курс след операцията и 1 - преди инсеминацията.
Благодаря ти ❤️ Ами, реално при мен е същото, но след 2 седмици ще правя микробиологична биопсия и чак тогава ще ми назначат терапия.

# 327
Здравейте, момичета 😊 Мина и моята хистероскопия. Премахнаха голям полип, който на ехограф не се виждаше, защото е бил много високо на входа на тръбата. Оказа се, че имам възпаление на предната стена на матката. Някоя от вас имала ли е такъв проблем?
А как пристъпват към хистерископия като не е бил виден полипа?

# 328
А как пристъпват към хистерископия като не е бил виден полипа?
След два неуспешни трансфера. 😔

# 329
Кактусче, искрено ви желая успех следващия път!

Общи условия

Активация на акаунт