Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 4

• 80 787
  • 886
  •   1
Отговори
# 780
# 781
Две хистероскопии съм правила в Надежда, не са ми изписвали след тях нищо. Др Стаменов не е привърженик на антибиотиците.

# 782
Две хистероскопии съм правила в Надежда, не са ми изписвали след тях нищо. Др Стаменов не е привърженик на антибиотиците.
имахте ли болка след тях , на мен снощи ми я правиха и днеска се появи лека болка от едната страна , казаха да пия нош па

# 783
Правих хистероскопия във Вита и ми изписаха антибиотик заради леко възпаление.

# 784
имахте ли болка след тях , на мен снощи ми я правиха и днеска се появи лека болка от едната страна , казаха да пия нош па

Да, два три дни след нея имах прорязващи но търпими болки, както и леко кървене. И аз пих но шпа за болките.

# 785
  • София
Първоначално нищо не ми изписаха, но имах болка. 5 дни след манипулацията тъй като болката не минаваше лекарят се усъмни, че правя възпаление, поради което ми изписа антибиотик за 10 дена. На втория ден от началото на приема на антибиотика болката спря. Кървях близо 20 дена, след което имах зацапване 3-4 дена и ми дойде цикълът.

# 786
  • На изток от Ада
В Надежда правих нищо не са ми изписали след нея.
Чапанова
При кого я правихте?

# 787
След като премахнах те полипа изпратиха ли го за хистология

# 788

Да, изпращат ги. При мен нямаше нищо притеснително, но и той беше много малък.
След два три месеца пак се появи един много малък и него махнахме.

# 789

Да, изпращат ги. При мен нямаше нищо притеснително, но и той беше много малък.
След два три месеца пак се появи един много малък и него махнахме.
мойте бяха два по 7мм , казаха ,че са малки но не знам , вашите колко големи бяха

# 790
И двата пъти имах по един  полип 9мм.

# 791
а , казха ли ви от какво се получават , нали уж като се махнат с хистеро не се появяват пак

# 792
  • София
Имам въпрос.Искам да си направя цветна снимка ,но трябва да пусна цитонамазка и микробиология .Кога се дават?Колко време преди или след менструация ?Ще си правя инвитро.Моля за съдействие ,защото лекарят ми в МБАЛ Надежда нищо не обяснява като хората.

# 793
Имам въпрос.Искам да си направя цветна снимка ,но трябва да пусна цитонамазка и микробиология .Кога се дават?Колко време преди или след менструация ?Ще си правя инвитро.Моля за съдействие ,защото лекарят ми в МБАЛ Надежда нищо не обяснява като хората.
Моята цитонамазка ми я взеха на първия чист ден след цикъла

# 794
а , казха ли ви от какво се получават , нали уж като се махнат с хистеро не се появяват пак
Хормонален дисбаланс. Естрогенна доминантност.

Общи условия

Активация на акаунт