Имам нужда от помощ! Моята история.

• 11 145
  • 262
  •   1
Отговори
# 135
Съвсем правилно ти “се струва”. Нали, той сега е “жертвата”, инак, тя щеше да е “виновната”. Съвсем нормална реакция, какво странно има?

# 136
Само на мен ли ми се струва, че ако жена беше пуснала подобна тема, щеше да е направена на 2 стотинки. След втората страница да се е изнесла. Но понеже е мъж, проявяваме толкова разбиране?

Мислиш, че ако жена беше пуснала тема с това, че мъжът и изневерява, щяхме да нападнем авторката ли?
Лично от мен такова нещо няма да прочетеш.

# 137
Неее, ако, един вид, тя- изневеряващата я беше пуснала.

# 138
Оооо, не само щеше да бъде нападната, а направо щяха да я изядат с парцалите. Щеше да й бъде подробно обяснено, че е луда да го търпи, че до сега е трябвало поне 10 пъти да се изнесе, че сама си е виновна за това, че го чака, че си заслужава съдбата щом е толкова глупава и т.н. и т.н. и т.н. Тук направо сме си толератни с автора в сравнение с други подобни теми, пуснати от жени

# 139
Така мисля, към жените сме по-жестоки. Ако не следва дадените от нас съвети става моментално за смях и позор. А човека си търпи и се оплаква, нека го пожалим. Горкия...
Оооо, не само щеше да бъде нападната, а направо щяха да я изядат с парцалите. Щеше да й бъде подробно обяснено, че е луда да го търпи, че до сега е трябвало поне 10 пъти да се изнесе, че сама си е виновна за това, че го чака, че си заслужава съдбата щом е толкова глупава и т.н. и т.н. и т.н. Тук направо сме си толератни с автора в сравнение с други подобни теми, пуснати от жени
Точно това исках да кажа.

# 140
ТЯ: Ти, безхарактерен мухльо, толкова ли не можа да ме сграбчиш и да ми изкрещиш, че съм твоя и няма да ме дадеш на никой? Толкова ли не можа да се бориш за мен? Колко шансове ти дадох през всички месеци, докато ти казвах, че "мисля"..
ТОЙ: Ти, нагла манипулаторке, толкова време те чаках и ти се молих, и накрая ще ме зарежеш! Оставих се да ме унижаваш и тъпчеш, защото те обичах! Неблагодарна е дребната ти душица, к'во като изкарваш повече пари от мен..   

Горе-долу същото исках да кажа с "тропването по масата".

# 141
Еми някои хора си предпочитат удобството и рахата пред достойнството, не им пречи да са унижавани. А при много предимно жени, но все пак има и мъже, го има страхът от раздяла, изоставяне, отделяне от партньора и за запазване на целостта на двойката, са готови на всякакви унижения.

# 142
  • София
Според мен "мачът е свирен", не е редно да се преглъща изневяра в името на децата. Адски боли , но човек трябва да обича себе си и да не си причинява подобно унижение.

# 143
Авторът просто не иска да разбере, че ако не с този, то със следващия подходящ, който срещне жена му /а тя ще срещне друг, понеже очевидно си търси/, и семейството им приключва. То и сега е приключило, а тя е супер нагла гаднярка, от това което сподели автора, стигам до този извод.
Ех, да можеха хората да бъдат честни. Като не ти е добре с партньора, ами разберете си и си тръгни. После си търси нови хоризонти. Така се запазва взаимно уважение от двете страни. А то, унижения след унижения...

# 144
Мило момче, на жена ти явно ѝ се е отворила възможност да работи и да се развива, много се радвам за нея.Покрай успешната работа се е случила някаква тръпка, нищо сериозно, ще мине.Колко жени в днешно време имат тази възможност? Ами не са много.Просто е попаднала в ситуацията на много мъже, успешно работещи, пътуващи, изневеряващи, имащи жени вкъщи, които се правят, че не са разбрали, защото милото е иначе добър съпруг и баща.Моля те, не започвай един и същи разговор и натякване след всяка командировка, гледай си децата, правете нещо заедно всички и ще мине и замине.Въобще не е вярно, че повече нямало да бъде същото, прекалено много драма за често срещани житейски ситуации.
Тук и където и да е в живия живот няма абсолютно невинни. Затваряй темата и си гледай семейството, идва  Коледа , след време всичко ще ти се вижда маловажно.

Принципно си права, само че тук нещата са сериозни, картите са масата, съпругата се колебае с кого да продължи. Ако беше "нищо сериозно", авторът изобщо нямаше да разбере.

# 145
По-честна от жена му няма накъде. Всичко си е признала. Той е залепнал, като сух сопол за нея и харем да си направи жената ще търпи. Ще ни занимава с проблемите си, които като мъж няма две големи топки, там, където трябва да ги има за да си реши проблемите сам. Срамота.

# 146
Благодаря на всички за мненията, не съм търсил съжаление, нито снизхождение. Можете да мислите каквото искате за мен, мога да ви кажа най-уважително, че ме БХ за мнението на другите за това какво мислят за мен. Идеята на темата беше да видя различни гледни точки. Уверих се, че съм се насочил правилно и действах по решението си.

Имаше мнение, че е изложена само едната гледна точка. Така е, аз не мога да изложа нейната, и аз съм човек, не съм безгрешен, не съм идеален. Това което обаче НЕ МОГА да понасям са лъжата и лицемерието.

Тропнах по масата, зададох си условията и сложих краен срок.

За хората, които си мислят, че разнасям проблемите си наляво и на дясно, не е така. Абсолютно никой не е научил за ситуацията ни в момента от мен. Това е първото и последно място, на което съм споменавал на някого. Форума позволява анонимност и беше добър вариант да видя как мислят странични хора.

Благодаря на всички за мненията и хубава вечер.

Все още няма да затварям темата, ще видим какво ще се случи като изтече крайният срок, интересно ми е да видя с какво още можете да ме съжалите/порицаете.

# 147
Цитат
Тропнах по масата, зададох си условията и сложих краен срок.
Бравос! Тъй се задават здравословни граници.

# 148
И на нас ще ни е интересно да видим развръзката. Аз още сега мога да ти я кажа и то без да гледам на боб.

# 149
Много огорчение ще преглътнеш, но поне ще знаеш, че си направил всичко възможно да запазиш семейството. Пиши като настъпи някакво развитие.Дотогава - здрави нерви ти пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт