Допитване: Да се коронясаме по време на Корона?

• 7 470
  • 130
  •   1
Отговори
# 120
  • В Космоса
Тук по-добре. Без това няма интерес, само да напускаме сума теми, които ще си стоят празни, няма смисъл. Въобще не се получава нещо... Явно окончателно ще ги пишем в отживелиците годишните номинации.

# 121
Айде, да повлека крак.Simple Smile

1. "Златна среда"- Merri_An, DeVa®, Pandachina.
2. "Хем така, хем иначе"
3. "Липса на годината"- Касита.
4. "Слънце и усмивка"- slavka70.
5. "Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия"- A.Qwertyui / а. к. а. Краси/.
6. "Философът"- Бояна.
7. "На всяка манджа- мерудия”- Бонго, безапелационно  и Andariel / за компания/.
8. "Благородно сърце"- момичетата от " Искам да кажа" и кампанията за Джони.
9. "Коментар на годината"
10. "Цялостен принос"- Mari_Mar, Smileys.
11. "Драматична героиня"
12." Мис/ис Форум"- Candy girl, Антигона, Angel_wing, Jacklin- и още имам, но дори превиших трите бройки.
13. "Хуморист"

По- натам ще си допълня останалите категории, като ги измъдря.

# 122
  • София
6. "Философът"- Андариел. Бояна също е ОК, но пред Анди бледнее при смисъла, който вложихме.

# 123
  • София
Затова трябва пояснение, ако ще да е най-краткото - положителна или отрицателна. Така де, хората да знаят дали номинират враг или приятел, иначе става статистическо объркване.

# 124
  • София
Затова трябва пояснение, ако ще да е най-краткото - положителна или отрицателна. Така де, хората да знаят дали номинират враг или приятел, иначе става статистическо объркване.
Всичко е положително вече, не разбра ли Joy. Ей, не спря да философстваш, начи! (Казвам ви, категорията "Философ" е правена за Анди Joy)

# 125
  • София
Не разбрах, че всичко е положително, дори назад се върнах да чета.

# 126
  • София
Тук по-добре. Без това няма интерес, само да напускаме сума теми, които ще си стоят празни, няма смисъл. Въобще не се получава нещо... Явно окончателно ще ги пишем в отживелиците годишните номинации.
Що? Пусна категориите, ама аз, така и не разбрах, кога, как и пр. Реших, че чака някакво одобрение свише и тогава се "официализира" Simple Smile Вероятно не съм единствен. Simple Smile

# 127
  • София
Не пускане на сума теми, а тази да са тема със заглавие НОМИНАЦИИ 2020 примерно, и да се знае.

# 128
  • В Космоса
Пуснах отделна тема: Годишни форумни номинации

# 129
  • Варна/Лондон
Старите форумни номинации ги помня, що рев  и умиление падаше по Лиска и Марадона 😁

# 130
  • София
А, аз тези “някой срещу някой”
Епохално беше Laughing

Общи условия

Активация на акаунт