Допитване: Да се коронясаме по време на Корона?

• 7 499
  • 130
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не знам, точно, сега рових в Правилата https://www.bg-mamma.com/?topic=187449
Стигнах до извода, че може директно да информираш с триъгъничето с удивителната и да напишеш, че е за разрешение за номинации. Все някой ще отговори, който види съобщението.

# 76
Готово и чакам.

# 77
  • София
Я, що не съм видял тази тема, по-рано... Simple Smile
Авторката, доколкото имам някакви бледи спомени, отдавна си тук. Не се интересувам от житие-битие на никой, но такъв спомен имам. Simple Smile Ерго, не би трябвало да се учудваш, на каквото и да било.
Колкото до докладването, има щатни докладчици, та и това не би трябвало да е новост. Simple Smile Колкото и рядко да поглеждам в темата с инфо до модератори и администатори, такива бисери има, че съм се смял с глас. Simple Smile Тва, да си бръкнеш в носа или да си почешеш ухото е грях. Laughing
Колкото до въпросните номинации, идеята би трябвало да е, да са и забавни, та по този повод е логично да не са с цитати от Шекспир. Simple Smile
Все пак не са от рода на
Скрит текст:
миришат ли ви чорапите
или
Скрит текст:
пръцкате ли смрадливо
. Laughing

# 78
  • В Космоса
Здрасти! Отдавна съм, да. И аз съм те мяркала.
Хич не се учудвам, само ме е яд. Все по-зле става положението с тези доклади, езици на не знам си кво и цензура.
Мина ми, де. И аз ще помагам, ако ще може да продължим с номинациите.

# 79
Акаша, писах допитване, кое може да оставим от до момента предложеното, кое да махнем. Хайде, продължи темата, интересна е.

# 80
  • София
Акаша, никакво отказване!

Баш оттам не чаках пробойна, ма - на!

# 81
  • София
Дала съм няколко категории, алоооу Laughing

Мисля така - 10-12 ясни категории, по 5 -6- позитивни и негативни.
Съответно гласуване за мъж и жена в съответната категория.
По-стегната и ясно е така. Да?

# 82
Попрегледах заглавията на предишните номинации, та отсях. Но, може би с променени " заглавия" да са, или така да си остават..

1. Банда на годината
2. Липса на годината
3. Фраза на годината
4. Резил на годината
5. Крал/ ица на мелодрамата
6. Златна среда / толерантност/
7. Златен черпак
8. Мис / ис, мистър на форума
9. Благородно сърце
10. Златно перо / стил на писане, изказ и т. н./
11. Мухата Цеце / досаждащ/
12. Хем боли, хем сърби / за оплакващи се/
13. Начинаещ с висок старт / за новак/

Дайте да дискутираме, ама с тази форумна толерантност нещо не става лафа, вяла работа.
И на 01. 12. да се пусне тема с гласуване, примерно.
?

# 83
Браво. Общо взето стегнато и отсято. Даже ти намерих място Joy

# 84
На мен ми харесват. Нека да добавим нещо още- там, за философа. Смятам, че тази дума не е обидна?

# 85
Браво. Общо взето стегнато и отсято. Даже ти намерих място Joy

Ей, ще дърпам уши.Simple Smile Ай дано съм в мис, хаха.
На мен ми харесват. Нека да добавим нещо още- там, за философа. Смятам, че тази дума не е обидна?

14. Дървен философ

Що да е обидно. То и да философстваш се иска немалка дарба.

# 86
Иска се Joy Нека преименуваме същото в номинация за софист? ОК ли сте? Щот, аман от дърления за езика във форума.

# 87
  • София
За философа - “Цар на логиката” (без значение мъж или жена)?

# 88
Много са обезличени тези категории. Никакъв характер. Явно няма да има забава. Simple Smile Дървен философ или лаладжия е човек, който много дърдори, но нищо смислено не казва. В това няма нищо обидно, а си е част от характера. Бих добавила "най-начетен", "най-емпатичен", "най-мистериозен" потребител и още куп интересни категории. Simple Smile

# 89
  • София
Цар на логиката звучи някак буквално, което не е лошо, но ако остане така и е реално.
А дървеният философ, може да каже/напише ферман и да не стане ясно нищо, камо ли да търсиш логика. Simple Smile

Категория, "най-голям мераклия" няма, а може би е добре да има. Laughing

едит: Е, няма начин да не са политкоректни. Simple Smile Ако има нещо по-пиперливо, нали веднага в хор ще ревнат някои, че е "заяждане" или "език на омразата"

Общи условия

Активация на акаунт