Допитване: Да се коронясаме по време на Корона?

• 7 534
  • 130
  •   1
Отговори
# 60
  • В Космоса
Аз мисля, че не са такъв проблем формулировките тук специално, в темата, колкото дали са двойни стандартите къде да се ползват.... или и аз не знам точно какво. Отвратително е станало.

# 61
  • София
Коя какво иска, Акаша?

# 62
  • В Космоса
Не те разбрах какво ме питаш, извинявай.

# 63
  • София
Кой те тормози с номинациите и какво желае?

# 64
  • В Космоса
Език на омразата СЪМ била използвала и пльокнат цитат с част от номинациите с моя ник. Модераторите това ли толерирали? Супер се ядосах. Ако бяха ни любезно помолили да омекотим езика, нямаше да се жегна, но поднесено по този начин много ме натовари. Аз съм била използвала, разбираш ли...

# 65
Акаша, не се ядосвай, явно не всички желаят и могат да се забавляват. Нямат чувство за хумор и всичко им се струва обида. За мен целият форум е едно забавление и понякога се чудя как някой дотолкова сериозно и лично приема нещо, че чак се сърди и обижда. Демек, приема нещата лично, а всъщност малко хора наистина се познават и влагат нещо лично към някого, пишейки в анонимен форум.
Пускай смело и който иска да се забавлява, който не, ами да се сърди. Не се сещам за нищо обидно. Малко самоирония не е излишна и прави животът весел.

# 66
  • В Космоса
Ми, не знам... Модераторите нищо не са отговорили. Пък и нещо ми се изпари ентусиазмът. То и няма много желаещи за номинации. Тегавичко върви темата. Предишни години беше няк'ва лудница, интересно беше. Ако решите, пускайте ги. Аз ще съм наблюдател само. Извинявам Ви се, но наистина нямам желание.

# 67
Айде, аз искам, но как се взема тема? Направо нова ли?

# 68
  • Вестерос
Акашче, ако трябва да ти помогна нещо, ми драсни едно на лични.

# 69
  • В Космоса
Мерси, Тифче! Heart Но аз няма да се занимавам повече. Ако някое друго момиче реши да продължи с организацията, може с него да се уговорите.

# 70
  • Вестерос
Тъй като сега чета, явно нещо е станало...
Гушки! И да не ти пука. Тука е така 🙄

Ако някой реши да поеме нещата и има нужда от помощ, да ми пише.

# 71
В темата за език на омразата в БГ мама я нападнаха. Отговор от администратор нямаше. Не са ни и заключили, явно ТЕ не са видяли такъв проблем.
 Хайде да продължим темата. Искам, ама незнам какво да правя.

# 72
  • Пловдив
Естествено, че е заяждане. Те някои се опитаха и тук да оригиналничат, но бързо бяха заметени, което е жалко, така доста хора не успяха да видят кой как се излага.

# 73
  • София
Крист, Тифани, пишете директно на модератор  за одобрение или редакция на категориите. Каквото кажат да се махне - махате го.

# 74
Кой е модератор тук? На лични ли, че не искам в онази тема. Ще настанат нови дебати там.

Общи условия

Активация на акаунт