Обичате ли да си седите в къщи?

• 19 574
  • 164
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Обожавам  да си стоя у дома.
Моят дом е моята крепост. Всичко сме си направили да ни е удобно, просторно и уютно.

# 77
Да, обичам да стоя у дома. Но още повече обичам да имам свободата да избирам дали да го правя или не.

# 78
обожавам. имам си предостатъчно работа и удоволствия. мога много дълго време да прекарам така.

# 79
Да, обичам да стоя у дома. Но още повече обичам да имам свободата да избирам дали да го правя или не.
Второто изречение. Няма как да се изразя по-добре!

# 80
Обичам, да. В смисъл да не ходя на работа, да си гледам домакинството, да ми е ошетано, да приготвям закуски и обеди на дъщерите, да се разхождам дълго време с кучето...В този смисъл обичам да съм в къщи. През седмицата съм на работа и нямам търпение да дойде събота и неделя, за да " си видя къщата".  Дълги периоди не съм ходила на работа и ми е било много спокойно и лежерно. Изобщо не съм се отегчавала, нито ми е доскучавало.

# 81
Цитат
Цяло мъчение са ни зимните месеци, когато не става много за разходки.
И особено сега с корона вируса...
И ние сме така,въпреки студ или вирус,винаги излизаме.Може да е за по-кратко време,но сме навън.

# 82
  • София
Обичам си дома! Обичам си дивана, спалните, широтата, простотата, уюта! Направила съм си го и си го обичам!
Но, обичам хората повече. Шумните, сърдечните, топлите.....

Мога да вегетирам по пижама на дивана една седмица и после да не се прибера 3 дни
Едното не пречи на другото.

# 83
Аз можех да не се прибера 3 дни на 20. Сега на 30 не мога. Колкото и да е приятна компанията след 2-3 часа започва да ме напряга и искам да се прибера. Шумотевицата и многото хора ме изнервят. С всяка следваща година ставам все по-голям интроверт, въпреки че с лекота водя разговори, дори и с непознати. Но някак не ми е потребно, нямам нужда да виждам хора и да говоря с тях.

# 84
  • София
Три дни не значи само маса и пиячка, а градове, паланки, планини, езера, спа и хубави хора.

# 85
В апартамент сигурно е тягостно.
Ние мислехме да идем за локдауна в къщата, но при нас в момента се стъмнява 16:04 (слънцето залязва) и не виждам изгледи за разходки в гората, а преди това сме всички заети. Домашни плюс онлайн часове плюс нашата работа в хоум офис. Та така поне идва понякога приятелка в двора с бутилка вино. Тук уж до осем трябва да сме се прибрали, но има сто и две изключения, та.. Гости в двора на сградата с дистанция може и това натежа в случая, защото всички живеят наоколо.

# 86
Да кажем, че се чувствам доста комфортно вкъщи - част от този комфорт са и условията за разходки за нас, игра на детето, близостта до магазини, аптеки, вкл. денонощна, и т.н. По време на предишното затваряне на ДГ през пролетта бяхме в къщата - там много повече ме стягаше шапката, отколкото сега в апартамента, особено през студените месеци, когато и на двора не можеше да се стои кой знае колко.
Хубаво е човек да има избор - важи и за стоенето вкъщи, и за това къде да се стои, и за всичко.

# 87
Аз можех да не се прибера 3 дни на 20. Сега на 30 не мога. Колкото и да е приятна компанията след 2-3 часа започва да ме напряга и искам да се прибера. Шумотевицата и многото хора ме изнервят. С всяка следваща година ставам все по-голям интроверт, въпреки че с лекота водя разговори, дори и с непознати. Но някак не ми е потребно, нямам нужда да виждам хора и да говоря с тях.
Ей тука ме уцели буква по буква, по-добре не бих могла да го кажа.

# 88
Обичам! Вероятно мога и 3-4 дни да несе излизам от нас и няма да ми писне. Назад във времето съм имала периоди, в които и 3-4 часа будна са ми били проблем. Обичам да чета и съм като зомбирана, когато започна интересна книга. Преди обичах да ходя на купони, дискотеки, да съм сред много хора и не ми оставяше много време за четене, а сега ми е най-добре вкъщи.

# 89
  • Варна
Има ли някой така, че да не се притеснявам?

Има, разбира се. Днес цял ден съм у дома - това е нещо, което не ми се е случвало не помня от кога.
Издивях!
Дано не ме налегне някой повод за болничен. Не е за мен седенето дома.

Общи условия

Активация на акаунт