Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 60

• 23 469
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Оооо, Матилда, ти къде изчезна?
Носът ми се запуши....и гърлото ми е сухо, да видим...Телча успя! Иде ми да го претрепя...
Тъкмо си мислех, че единият нос ми се запуши нещо...Дано само така ти се струва, а да няма нищо! Той у вас ли е вече? И нашият баща е в изолация,  отдавна обаче. Тук съм, чета ви, ама нямам ищах за писане и изобщо...

# 106
  • Калифорния, САЩ

# 107
  • София
Добро утро!

Деси, и по-добре ще бъде! Blue Heart

Мими, споко - това нищо не значи. Сезон зимен е и аз всяка сутрин подсмърчам, традиционно зимата съм така, че и от студа и влагата кихам и вчера имаше ужасени възгласи в офиса, че видиш ли как съм си позволила да кихна. Та днес съм сама в офиса засега, а другите два дни от седмицата ще съм си дОма.

Аз днес започвам трети режимен ден, то моето е малко, като във вица "днес, утре и вдруги ден - вече 3 дена не пуша". Smiley

Бъдете здрави и спокойни! Two Hearts

# 108
Привет, бандичка! Heart
Деска Kissing Heart много се радвам, че при татко ти се движат нещата в правилна посока! А и за теб се радвам, че е отрицателен антигенният тест! Ти затова си наблегнала на винцето Stuck Out Tongue Winking Eye
Курдов стискам палци за товоите хора, дълго ще е пътуването, но знам всичко ще е наред! А ти ако трябва отиди и с пет маски, но си виж окото!
Мими Kissing Heart споко, всичко ще е ок! Не обвинявай Телчо !
Вангоби Kissing Heart
Скай Kissing Heart аз явно съм се повредила, козунака не предизивика у мен очакваните реакции Stuck Out Tongue Winking Eye
Иринита Kissing Heart кога идва детенце - в петък ? Ех, че хубаво!
Миленски Kissing Heart бъди честита ! Здрава да си ти и цялото ти семейство! Много усмивки, много щастие и плам във всичко!

Хубав ден да имате!

# 109
  • Бургас
Добро утро!
Ирко, отварям темата виждам "Добро утро красива.." и си мисля "Ооо, Ирче, тенк ю!" (като че ли съм сама в темата, ама ,на , пуста суета) нооо скролвам малко по-надолу и чета "сряда" ....Grin

Инджи, да в петък си идва. Нямам търпение и се вълнувам. Ние ще пътуваме утре, за да почистим квартирата (не, че хазяина не я е светнал. Мнооооого свестен човек) да сготвим нещо вкусничко. Да организираме празнично посрещане Two Hearts

Деско, радвам се за тати!

Демчо, мисля, че няма тук някой, който да забрави общанието на Скайчони. Всички сме "излишно паметливи".

Матилда,
пиши, пиши, то всички сме сдухани, ама като се разпишем тук и някак олеква.

Банда, отивам да изпълнявам останалата част от списъка в главата ми - служебната. Направо съм като летащият холандец.

Лек да ви е денят! Гуш !

# 110
  • София
Иринко, ей го къде е петък, ще литнат часовете. Two Hearts

# 111
🎀Миленски, честит празник! Желая ти здраве, щастие и късмет!🎀

Иринитка, майчиното сърце пърха в ичакване, радвам се за вас 🍀
Мими, нека бързо ти размине 😘
Жгмъц, да се смее ли човек, да плаче ли- да те е страх да кихнеш в тези времена 🤪

# 112
Оф, се същата работа, запушен нос и дращене на гърлото. Обадих се на личната, след обяд ще ида да ме види. Почнах тук един Авирон рапид, сега ме е яд, че го изхабих, а може да потрябва за малката...
Миленски, бъди жива и здрава, много щастлива и по свободна за радости и забавления. Хубав празник и наздраве!

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 21:41 от mimi.7299

# 113
  • София
Мими, аз вчера купих последна бройка в аптеката до офиса, но има и заместитет със същите съставки, но е вкъщи кутията, подсети ме да погледна и да ти пратя името! Споко, ако потрябва ще ти пратя от тук!

Миленски, честит празник! Здраве за теб и цялото ти семейство да има в изобилие! Gift Heart

# 114
  • Бургас
Миленски, да си ни жива и здрава! И околните също. Много, много зраве, обич и подкрепа.
Радвам се, че сме заЕДНО!
В момента това е най-важното, защото останалато е въпрос на гледна точка. Two Hearts

# 115
  • Русе
Миленски, да си жива, здрава, много обичана и щастлива с любимите хора около теб. 
Мимчо, не бий Телча, може да няма нищо общо 😉
Иринко, то не остана вече. Ще гушкаш скоро 😍
Матилда, нали виждаш, че не си само ти, пиши 🤗
Гушшшш на всички, аз съм на бояджия

# 116
  • София
И вкъщи вече имаме болен с типични симптоми.

# 117
И вкъщи вече имаме болен с типични симптоми.
Жгмъцка ужас, дано не е, а ако е да мине леко,нашата ЛЛ изписа на мен само витамини и Авирон, добре  че имах и си го почнах на своя глава, даде за всеки случай и вит Д и по един аспирин. За АБ ще чакаме...
Дано не се наложи!

# 118
  • Калифорния, САЩ
Иринко, усмихна ми утрото! Петък, а??? Ох, гушкайййййййййййй!!!
Миленски, здрава и щастлива да си, дружке! Да имаш всичко, за което мечтаеш,  хората около тебе са късметлии, че си част от живота им!
Деско, тате да се оправя, мила. За мама и тате както боли, само за болката за детенце може да се сравнява. Дечко е нацелуван от тебе, а и от Вангобчето също! (какъв ти дечко, 31 кила е вече, тежииии)
Мимозо, стига смърча, туй си е някакъв старичък вирус, не го мисли – ще мине!!!
Сиско, баба шарка ви е навестила – да не сърби и боли много пожелавам на синеокия Стефко.
Жгмъцко, Инджи, Курдов, Адорейшънче, матилда, Мори, Деми, Джулке, Занатка, Курдов, Скай, новото момиче Вион, Морска Вълничка, Емчето, Ничия, Стреличке, Танко, и .... ох, дано не пропускам някой – ОБИЧАМ ВИ!
        Синчето е ваканция тази седмица, аз също нямам класове (нито в бг. училището, нито в колежа). Затова се забих да си чистя къщата, щото беше някакъв ужас. Детето слуша и не мрънка, аз чистя и мрънкам. МъжО работи и така... Много наши приятели заминаха по други щати или по чужбинско за празниците (Деня на Благодарността е утре тука), и им се чудя, ама тя и скай-чето е на тяхното мнение, нали?  Ами, не се оплаквам, всеки сам си решава как да я кара. Чета бг. новините, гледам и ..... И тук нещата загрубяват, да видим как ще е занапред.
Аз реших да взема още 5 класа следващия семестър, за да изкарам едни важни за мен сертификати. Малко ми е страшничко, до сега по 3 съм карала на куп, да видим как ще е – колко ще се спи и колко ще се учи. Ама не ми се мота повече, затова.
      Пак ще пиша, отиваме на парка, тук е слънчево, 17 градуса, ще стане 20.

# 119
Ирчеее, добре, че писа, стига се товари толкова момиче - кога ще живееш! И от мен целувки за малък Ванко и за теб! Оф, блазе ви че е 20 градуса, а тук тепърва започва проклетата зима!

Общи условия

Активация на акаунт