Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 60

• 23 468
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Скайче, 😘 след това което си показала не виждам какво би се харесало повече! Така ми се хапва.
Деми, 😘😘😘
Мимчо, 😘 стискам палци и врвам, че всичко ще е наред.
Вион, добре дошла и поздравления за сваленото.
Деско, 🍀🍀🍀продължавам да стискам.
Инджи, ❤❤😍 ще кажеш кога и как ще можем да си поръчваме, харесала съм си умния препарат и този за баня.
Курдов, 🍀🍀 всяко зло за добро. Вярвам, че всичко ще се нареди при вас!
Жгмъцко, 😘 😘😘 дано всички изплуваме вече от тези черни мисли.
Бандичка, да доложа днес какво хапвах:
Миш-маш и зелена салата, но вместо сирене нарязах едно парче изостанало сирене бри от последния фаст.
Спокойна вечер и прекрасен ден утре!

# 91
Демооо, ама теб на острова пак ли не са те взели? Нали Ская те осинови? Wink

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 21:27 от mimi.7299

# 92
  • Targovishte
Чуя ли за козунак и веднага се нареждам. Като гладно куче пред месарница.
Скайче, благодаря,  ама вече се давя в ... Ако ще и 200 кг да стана, само да намеря  и ...

Здравейте, банда.
При мен - нищо интересно.  Писна ми от пиле със зеле... Има още една порция в кутия в хладилника, но утре ще направя фаст. Освен ако не намеря козунак...

Моите хора тръгнаха. Стискайте палци за лек път. Очаквам ги след около 30 часа,  живот и здраве.

А от онези черни мисли не мога да се оттърся,  след като днес изпратихме към по добрия свят един уважаван от всички прекрасен лекар, джи пи и една супер млада учителка - само на 31 г., която абсолютно не е имала никакви други придружаващи и утежняващи заболявания. Почуствала се е зле в понеделник сутринта и вечерта в 19 ч е починала.

Притеснявам се за окото си, купих снощи нови капки, но още няма резултат ... Май ще се прежаля, ще сложа 2, ако трябва и 3, маски една върху друга и да отида на лекар.

Въпреки всичко и утре ще изгрее слънце. Затова имайте една прекрасна вечер!!!

# 93
  • Бургас
Скайче, у ваше село козИнака с вилица ли го ядете?
Отново стягам багажи. Главата ми е списък. Мислех да пазаруваме от ИКЕА в петък, но ако затворят...Та се опитвам каквото мога да купя от тук от другите магазини. Много се изморих днес. За капак системата БОРИКА отказа към 18 часа. Добре, че имах пари в брой.Sad

Курдов, лек път на семейството!

Вчера и днес вечерям телешки бургери от ЛИДЛ. Днес установих, че когато ги сложа на грил тигана замразени стават по-вкусни и сочни.
Не обядвам - нямам време а и през деня  не ми се яде. Тъжно ми е за всички онези хора, които си отиват заради безпомощността на здравната ни система. Sob

# 94
  • USA
Eй, начи пак ме излови Joy А нямаше да си признавам, че мазах козИнакЯ с нутела и заквасена сметана, затуй 2 вилички.
И сега работният образ ми се обади да направя резервация за ресторант, а аз опуках 2/3 от самунчето. Нищо де, ще трябва да се жертвам и аз.

# 95
Eй, начи пак ме излови Joy А нямаше да си признавам, че мазах козИнакЯ с нутела и заквасена сметана, затуй 2 вилички.
И сега работният образ ми се обади да направя резервация за ресторант, а аз опуках 2/3 от самунчето. Нищо де, ще трябва да се жертвам и аз.
А, за Дема нищо не каза? Thinking

# 96
  • USA
А Дема шИ я зема, кат свърши пандема Joy Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye

# 97
А Дема шИ я зема, кат свърши пандема Joy Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye
Обещаваш!

# 98
  • Русе
Банда, сила сте, наши си знаете 💞💋
Татко се раздвижва в правилната посока, дано продължи така 🙏🙏🙏
След Скай, освен да си покажа бутилката (снимана преди да е отворена)
Скрит текст:

ММ ми е спретнал концерт на любими песни на Гошо Христов и Тони Димитрова и сетете се дали остана нещо от бутилката ...
Курдов, стискам палци да се съберете успешно всички Hug
Мен днес ме хванаха дивите (след като не мога да изчистя и кашлица от 2 седмици) и ... си направих антигенен тест.  Ами ... отрицателен е. Поне за себе си се успокоих.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 21:56 от desi_mama

# 99
  • Оптимист по принуда
Принтирам го това и го турям в рамка! Joy

Деси, радвам се тейко ти Flowers Four Leaf CloverYellow Heart

# 100
Принтирам го това и го турям в рамка! Joy
Не ти требе У рамка, аз ще съм свидетел... Simple Smile

# 101
Може и на първа страница да се ковне Joy за вечни времена!

Браво на Десин татко, само така! Ама да не ти се случва това, дето ти мислят най-близките.

Курдов, ще има "весели очи"... Лек път на твоите хора, заедно си е заедно. Абе що не потърсиш некоя кърмачка да ти избистри погледа?
Сватенце Heart

# 102
Курдов, ще има "весели очи"... Лек път на твоите хора, заедно си е заедно. Абе що не потърсиш некоя кърмачка да ти избистри погледа?
Курдов, и аз така съм чувала. Ама ако ще търсиш кърмачка, гледай да е преди да си дойде жена ти HugGrinningWink
Деско, радвам се за добрите новини за татко ти! Hug
Банда, да успеете с всичко планирано, пък дано и след петък нещата не бъдат затруднявани Hug
Да сме здрави! Hug

# 103
Чуя ли за козунак и веднага се нареждам. Като гладно куче пред месарница.
Скайче, благодаря,  ама вече се давя в ... Ако ще и 200 кг да стана, само да намеря  и ...

Здравейте, банда.
При мен - нищо интересно.  Писна ми от пиле със зеле... Има още една порция в кутия в хладилника, но утре ще направя фаст. Освен ако не намеря козунак...

Моите хора тръгнаха. Стискайте палци за лек път. Очаквам ги след около 30 часа,  живот и здраве.

А от онези черни мисли не мога да се оттърся,  след като днес изпратихме към по добрия свят един уважаван от всички прекрасен лекар, джи пи и една супер млада учителка - само на 31 г., която абсолютно не е имала никакви други придружаващи и утежняващи заболявания. Почуствала се е зле в понеделник сутринта и вечерта в 19 ч е починала.

Притеснявам се за окото си, купих снощи нови капки, но още няма резултат ... Май ще се прежаля, ще сложа 2, ако трябва и 3, маски една върху друга и да отида на лекар.

Въпреки всичко и утре ще изгрее слънце. Затова имайте една прекрасна вечер!!!

Курдов, извинявам се че се намесвам, но учителката вчера ли е починала? Къде мога да видя информация? Не е дочаксла онлайн обучението...Да почива в мир!😥 Мир на душите и на другите жертви...
По повод окото, не знам какво капеш, но вземи комбинирани с антибиотик и кортикостероид. Да действаш на два фронта, така да се каже. Мисля, че 'Тобрадекс" са такива.
Относно диетата, ти се възхищаванм на упоритостта.

# 104
Оооо, Матилда, ти къде изчезна?
Носът ми се запуши....и гърлото ми е сухо, да видим...Телча успя! Иде ми да го претрепя...

Общи условия

Активация на акаунт