Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 60

• 23 467
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Оптимист по принуда
Боже, колко вкусно изглежда Heart Eyes Ще пробвам и аз Grinning

Стискам палци на всички, имащи нужда Flowers Four Leaf Clover

# 76
Деси Kissing Heart как е татко ти? Стискам палци!
Курдов много вкусно изглежда! А за новината ,че твоето семейство се прибира - много се зарадвах, като сте заедно, все ще е по- добре! Heart
Мими Kissing Heart много се надявам и аз да е по- скоро! А за прегледите стискам палци - всичко ще е наред.Имах и аз записан час при нефроложката ми, за задължителния преглед на всеки 6 м. - но днес ми се обадиха ,че е в болничен Disappointed Relieved
И на мен ми е тъжно - изпратих сестра ми и свако за Хамерика Disappointed Relieved
Прекрасна седмица ви пожелавам!

# 77
Мими, Инджи, стискам палци за прегледите.
Инджи, не тъжи, там ще са щастливи с децата, за колко време заминават..

Миленски, как си?

Деси, как е татко ти?

Курдов, чудесни бутчета със зелце и аз ще сготвя скоро. Simple Smile
По - добре, че ще си идват твоите хора, поне ще сте заедно по празниците.
А другия път ще имате успех, сигурна съм.
Как е майка ти?

Нас ни навести
Скрит текст:
баба Шарка

Днес правих мъфини и лозови сармички. Нережимно ама.. к'во да се прави. Simple Smile

# 78
  • Targovishte
СИСИ - мама е добре, при сестра ми е. Но иска да се връща - сигурно и това ще стане скоро. Бързо да отшуми "Баба"-та при вас.

МИМИ, ИНДЖИ - успех с прегледите!!!

Аз не посмях да ходя на преглед при джи-пи.
Скрит текст:
В четвъртък през нощта и в петък дясното око много ме боля, пари, и дразни. Мих правих струвах - няма нищо вътре. В самото ъгълче все едно е порязано. В петък следобед минах покрай частен кабинет - уви, работели само във вторник. Купих на своя глава от позната аптекарка  Артелак. Окото се  поуспокои, но болката в ъгълчето остана. И имам нещо като гурелчета всяка сутрин. Но не са така ясно изразени, както при конюнктивит например (знам от децата). А е по-скоро като нещо залепнало, слепнало и т.н.
Днес преди обяд отново ходих до друг частен кабинет. Нямаше никой да чака. Но сестрата която излезе настояваше да си взема час. А свободен такъв има чак за четвъртък. Ами... като не искат 35 лева (така пише на ценоразписа) - няма да им ги дам. Ще се надявам да мине от самосебеси. Естествено, че дори и не съм си помислял да ходя за направление при личния лекар. Кабинетът му е на първия етаж на областната болница. Там си ме е страх дори да мина отвън....

# 79
  • София
Сиси, бързичко да минава Heart
Деси, дано сте по-добре Heart
Инджи, трудна е раздялата, дано скоро пак се видите Heart
Курдов, Съжалявам че не се осъществиха плановете ви, но като сте заедно ще намерите начин!
Спокойна вечер!

# 80
Курдов, много се радвам, че семейството се прибира, в тези тежки времена важното е да сте заедно. Ще се намери вариант и за работа, макар честно казано не знам къде. Дано Господ да помага...А зеУенцето е неповторимо. На мен ми с яде вече кисело зеле и сарми, та утре ще ида да си купя!
Мерси за стиснатите палчета, част от нещата са добре, други ще трябва да се регулират... дано на финала всичко е добре! Hands Pray
Нашата вечеря, пържено чернокопче...на връщане от пазар видях, че има още на рибарския и то по 8 лв, и вече е опържено на фраера. Девойките дето го имат да знаят, че е много добър и там се получават, и рибоците.
Сисе, каква е таз шарка по никое време, варицелата нали пролетта се вихри...или може би и есента? Thinking
Слушам за локдауна, слушам за бройките, за починалите и сърцето ми се свива, как ще премине нашия народ през това, с което и големите сили не се справиха.... Cry

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 00:02 от mimi.7299

# 81
  • Русе
Добро утро,  бандичка 🤗
Благодаря ви за прекрасните думи и положителна енергия.
Скрит текст:
Свързах се с невроложката, изписа му нови лекарства и се надяваме да е възпаление на нерв, макар че може да е вирус, дори и коронования . .
Дано има ефект!

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 21:57 от desi_mama

# 82
Деско, дано има подобрение! Стискам палци бързо да има резултат от новите лекарства! Hug
Жгмъцко, ужасно е това с мазето! Кара те да се чувстваш уплашен, уязвим, сам, "ограбен"! Hug Защо не сме хора!!!
Инджи, пристигна ли благополучно твоята сестра? Hug
Курдов, наблюдавай се с окото. Hug Може да е обикновено възпаление/инфекция, но го има и при новия вирус. Дано е безобидно! Hug
Иначе се зарадвах на новината за връщането на жена ти! Двамина ще сте силни, подкрепящи се! Топлинката ще е по-силна! Hug
Иринитко, разчувства ме! Както винаги, думите ти са силни, истински и изпълват с усещане за споделеност, уют и протегната ръка! HugHug
Бандичка, прегръдки на всички и стиснати палчета на нуждаещите се! Hug

# 83
Привет, банда!
Деси Kissing Heart скорошно подобрение пожелавам на татко ти! Heart
Сиси Kissing Heart по- бързо да минава баба Шарка, много да нагушкаш  детенце! Благодаря за стиснатите палчета - моят преглед няма да се състои ,че докторката мие  вболнични.Моля се бързо да се възстанови! А сетра ми ще е шест месеца при внучетата си Heart
Мими Kissing Heart и аз си мисля за същото, как ще преминем през всичко това ? С цената на какво ? Disappointed Relieved  Радвам се, че резулатите ти са добри!
Емче Kissing Heart вчера стигнаха само до Виена, нощуваха там и днес продължават - първо до Франкфурт и полсе Вашингтон. Сестра ми каза ,че за първи път летят с толкова малък самолет, който не е пълен.Толкова е малък,че багажните отделения над седалките са много малки и не може да побере ръчния ти багаж.И летището било празно, тъжно, много тъжно!
Пожелавам ви силен дух да имате и да сте здрави!  Heart

# 84
  • София
Здравейте,
не знам какво да кажа, скапано ми е.
Поне изкарах ден без ядене на боклуци, но ми трябва конкретен режим за спазване, а не съм го измислила.
Деси, дано се подобри татко ти!

Пазете се.

# 85
Привет и от мен, новата тук!
След две седмици почти без вечеря и един ден фаст, кантара 3 кг надолу. Това добре, но иначе емоционално съм сдухана.
На болните да оздравяват!

# 86
Вион, всички сме сдухани! Как ще се избута това чудо незнам...

# 87
  • USA
Мацки, никакви такива, не давам да се сдухвате Heart Eyes Hug
Скоро ще дойдат пак добри времена, вярвам го Flowers Four Leaf Clover
Деси Flowers Four Leaf Clover

Я всеки да си покаже чашката, мезенцето, тортичката или чипсчето. ТрЕбе си нещо за душата, се пак Innocent
От мен една скромна закусчица с кафенце.

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 08:20 от SkyBlue

# 88
  • Оптимист по принуда
Ейййй, козЕнак добави към мъчението, нали? Да е пълно?!!! Да рИва и да преглъщам. Joy

Деси, ще се оправи татко ти, стискам палци. Flowers Four Leaf Clover

# 89
  • София
Деси, стискам палци за баща ти. Hug

Общи условия

Активация на акаунт