Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 60

• 23 457
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Гутен Абенд!
Happy Bella, как ме разсмя само Flowers Hibiscus
Моят син и той остана на Острова, два дена не му достигнаха. Иначе можеше да си работи и от БГ.
Щерката пък си е в БГ, нея пък я мисля как ще се върне обратно в ДЕ.
Разпиляна работа отвсякъде.
Радвам се за оздравелите:tada:

Хайде, Гуте Нахт!

# 571
Английските момичета, какви са нагласите за ваксината на англичаните? Аз съм с алергии и не знам коя ваксина ще е удачна...Дано ти е отрицателен и този път, Бела.
Моите сладки станаха великолепни - меки, ароматни и украсени по най-различни начини. Като се има предвид, че никога не бях правила коледни сладки, а всъщност и изобщо сладки, съм впечатлена от себе си.😄
Спокойна нощ, момичета, и приятни предпразнични дни (доколкото е възможно)...🌲🌜🙂

# 572
Kissing HeartKissing Heart
Нямам антитела, правих си антибоди тест. Утре сабахлян требе да ми дойде писОар тест резултата.
Белла Kissing Heart много се радвам да те "видя", и стискам палци да ти е отрицателен теста ! Липсваше в къщичката! Heart
Демс Kissing Heart  да гадно е много пак  това затваряне Cry Дано да е началото на края !
Деси Kissing Heart вече може да отдъхнеш малко.
Джулс Kissing Heart Шушка  и тя ли не обича сладки?Само шУкУлаТ Stuck Out Tongue Winking Eye
Вълничке Kissing Heart
Вангоби Kissing Heart добре , че писа, щях да те издирвам! Stuck Out Tongue Winking Eye
Иринита Kissing Heart добре си го решила с филмите! Чавенцата ще си идват ли ?
Мими Kissing Heart радвам се, че е чиста снимката!
Жгмъц Kissing Heart ние за цалост на 29 сме на работа.
Банда Heart да имате най- светлите и зареждащи празници! Бъдете с любимите си хора, сгответе любими неща, посмейте се заедно,  стоплете душите си! Бъдете здрави и нека доброто предстои ! Обичам Ви! Purple Heart

# 573
  • София
Здравейте, банда!

Още веднъж благодаря за поздравленията! Kissing Face

Белисима, много се радвам, че се появи. Дано те е подминала тази положителност с писОаро! хаха
Наистина липсваш! Purple Heart

Относно ваксините аз съм от тези, които искат да си я сложат възможно най-бързо и да се върнат към живота, гледах някаква социология тези дни и това за 15% от българите... Не се опасявам, че ще ме чипират или подобни щуротии, то ние сме си "чипирани" доброволно. Satisfied

Днес ми е последен работен ден за годината! Кеф. Innocent

Хайде сега да поработя малко...

# 574
  • София
Здравейте, бенда! Hug
Бела, Heart

Изобщо не ми е работно днес Confused , вече ми се почива Grinning

Относно ваксините: в къщи всички сме за тях, обаче ММ е с автоимунно заболяване, а децата имат алергии И към лекарства, като сина ми има алергия и към противоалергични такива.......Ние ще изчакаме със сигурност.

И аз намислила едни меденки с пълнеж, торти и напукани сладки да правя.

Лек ден на всички! Hug

# 575
  • Бургас
Само като чета за слаТки и шевовете ми пукат...
Дъл шъ устискам да не правя? И ако някой направи да не ям?

Питам аз, ама кой да ми каже?

Скрит текст:
Уф, нещо съм изстинала..леко ме наболяват очните дъна, дясното ухо-зъби-сливица...
Снощи малко ме дращеше гърлото, но правих гаргара със сода и днес е добре...
Взела съм си илачи, + валериан-мента-глог

# 576
  • Русе
Тудорке, да оздравяваш, нема ли кой да те топли, че изстиваш? 😋 😘
Туй последното дет си взела е най-важнуту, Trollface

Инджи, да, саму Ш и тя, 😋😘

Скрит текст:
😁😁

Следобедно, 💖

# 577
  • Бургас
Джулс, тц, няма! Онова от март се е заточило на вилата и не ще и да чуе за градска среда.
Така или иначе във фирмата нямат работа и са на "пост и молитва" и идва само за няколко часа в града.
Скрит текст:
Ф никъФ случай нИ сЪ Уплаквам!!! Дън мъ разбереш пУгрешнУ

# 578
Тудора е построила комунизма: хем го има, хем го няма Joy Дръж положението, мол'тъ! Kissing Heart
Миленски, и аз кат'теб - автоимунно+ алергии. По-скоро съм НЕ, да видим нататък.
Джули, знае Шушка, знаеее  Kissing Heart

# 579
И аз съм като теб Иринитке, вкл. болки в очните дъна.

Весели празници, бандичка!

# 580
Весели празници, момичета и момче!
Нека лошото остане зад нас!Желая Ви само положителни емоции с любимите хора и да ни спохожда само добро,добро и пак добро!

# 581
А, neli, ти от къде се появи? Wink

# 582
Мими,нали знаеш че винаги съм тук,чета Ви редовно,то не пиша,и аз незнам защо.Но Ви се радвам мнооооого.💝

# 583

Не си ти, ако не покажеш "Напукани сладки"!
Ето ги и моите, по рецептата на жгмъц, като аз добавих и настърган шоколадов кувертюр. Да станат оооще по-калорични Sweat Smile

Лека вечер на всички!

# 584
Hug
Мими,нали знаеш че винаги съм тук,чета Ви редовно,то не пиша,и аз незнам защо.Но Ви се радвам мнооооого.💝
Нели, радваме ти се и ние.Hug
Виооон, и твоите сладки са страхотнииии! Hug
Само аз мързлана Гана нищо не направих...

Общи условия

Активация на акаунт