Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 60

• 23 465
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
HeartПривет!
Вълничке Kissing Heart щеше да си идва ли детето? Ох, и на мен ми е мъка, колко ще продължи всичко, ще може ли да се виждаме с децата си ?
Деска Kissing Heart пропуснах да кажа, че много ме изкефи маникюра! И аз съм в твоята гама, но с нокти изрязани до дъно , чак не мога да се възприема Stuck Out Tongue Winking Eye Свърши ли натоварената програма при теб?
Мими Kissing Heart знаехме ,че ще се справиш! Вече се настройвай празнично!
Заната Kissing Heart сложила си им и орехче, супер хрумване!
Тан Kissing Heart ти си желязната лейди ! Така се прави, но явно моят инат и дисциплина са отишли по дяволите!
Ничия Kissing Heart прекрсни мигове да имате днес с мама, след като няма да сте заедно по Коледа!
Демс Kissing Heart как си?
Прекрасен ден да имате , банда! И нека духа на празничните дни обземе всчики ви! Heart

# 556
Привет банда! Идвам да кажа, че днес снимката е чиста. Спря АБ, остават имуностимуланти и аспирин протект. Залавям се да доразчиствам, че утре живот и здраве съм на бач, на 30 и 31 също. Обичам ви, знам че пращахте положителна енергия. Purple Heart

# 557
  • София
Чудесна новина, Мими! 😘😘💕
Разкошни сладки и сладкиши видях, аз нищичко не съм правила още. Добре, че дятито се хвана и украси.
Инджи, ❤ от 02.01 се хващам яко аз. Сега няма смисъл да се мъча.
Деси, 😘😘 много стилен маникюр.
Деми, 😘💕🍀 как сте там?
Прекрасен ден да имате, бандичка!

# 558
  • София
Бандюши, благодаря от сърце за пожеланията, да ви се връщат стократно! Blue Heart

Аз си дебелея безобразно и безотговорно, но то на мен се пише де. След НГ ще се влиза в правия път, но аз ще захващам режим след Иванов ден чак.

Последни два дни работа за тази година (надявам се).

Целувки!

# 559
  • Leeds, UK
Хелоу от заточения остров!  Едвам ви настигнах.
Скрит текст:
Съболезнования за близките хора,  които загубихте тази година. Светъл път на душата им
Видях прекрасни украси и вкусни сладки....и на майстора пощенската кутия видях!:smiles:
Много се радвам за оздравелите болни! На мен утре ще ми излезе седмичния тест. Пак имаме един болен, може този път и аз да съм се заразила, знам ли. Притискат ни за ваксините, аз обаче отказвам все още. Ако наистина не мога да го хвана и природата ми е дала нещо, което да го бори активно, защо да разбутвам нещата и да се тровя.
Жгмъцони, честита да си! Всичко най-хубаво ти желая.Two Hearts  Ти може и безотговорно да дебелееш, аз обаче съвсем отговорно го правя. И много старателно! Ни съ наядах начи! Добре, че бъхта по 12 часа на работа, че не знам. Днеска ще жулим шкембе чорбицъ! С много чесънчИ и чф за мен. Напуканите сладки май само аз не съм правила още. А вашите изглеждат направооооо мммммммм! Скивах една рецептъ за портокалови таквиз и мноу мъ грабна, та ще видим.
Демс, Вангоби, Джула, Тудорка, Занатка, Инджи, Мими, Деси, Мамекс, Ир, Скайчето, Вълничката, Барти, Сисито, Ничия, Матилда, Танко, Морито, Курдов (и теб те мисля, много ти се струпа) - ако изпуснах нЕкой му разрешавам да ме самоубие и една за мен нова душка срещнах  Vion ли беше, запомних, че е от Германия - Гутен таг унд херцлихе вилкомен от мене вижда й се края на тази година, лошото е, че и другата не предвещава нищо хубаво за момента, ама ние няма да се даваме и ще се борим, нъл тъй?
Утре и другиден трябва да съм на работа, ще разбера утре като ми дойде теста.
 Цалувки от мене и чао засега! И да затваряте хладилника, че найти ли колко ток утива?!

# 560
  • Бургас
Знам си аз, че нещо ме дърпа в темата, а тя Белучи се появила. Sparkling Heart
Жгмъци, кот ти  казАх по жицата, да стане!
Аз тази година имам ултиматум - никви слаТки. Само гооооолеми шИкУлати. Lindt  и щоленчИ.
И за да няма изненади, да би да са развалени, в почивните дни пробвах и от двете по  1. И...отидоха ми килата в зоната на здрача.
Та, такаааа...около мен нищо интересно. То като няма майстори..пу-пу-пу Ми то и музата  ми я няма.
Надявам се през почивите дни да си почина. Ще направя само капама и питка за Коледа. За Бъдни вечер сме се спретнали....а, ще туря един бобец  с манатарки в гювеча, ама да се готви  сам.
Стефанов ден, втория национален празник на нашето фемили, също няма да се празнува, така че филми на макс.
Та такиви ми ти битовизми.

Да сте здрави, ей!

# 561
Бела, дано си права и организмът ти да си има своя защита, ще стискам палци тестът ти да е отрицателен 🍀
Иринитка, радвам се да те “видя” 💕
Вълничка, детето ли няма д може да си дойде Hug
Курдов, и това ще мине, нали знаеш, че и неприятностите не траят вечно 🍀
Днес готвих сармите и чушките с боб, защото утре и другиден съм дневни смени 😭 Важното е да сме здрави 🍀
Много сте ми мили и н сърце 💝

# 562
ООООО, Белисима, радвам се да те видя....яка мацка си, дръж на Короната! Hug
Оф, сега пък не ми се ходи утре, така вече съм се разтекла в Коледно настроение...и сладките все повече ми се виждат мираж. Има още три големи чИкУлата и с тях ще замазвам очи май. Така да мразя разтурено, тави, брашна и пр. Но ще видим ако дятето реши ще се понапъна за едни напуканки. Днес станахме в 6.30 че да чакаме пред докторските кабинети, рентгени и пр. След обяда чистих, готвих и сега очите ми се затварят....та ще си легна рано, рано. Изринах една торба шалчета и пр. боклуци...гардеробът засия.

# 563
  • Русе
Аз приключих успешно с всички контролни, курсови задачи, онлайн срещи със студенти и т.н.
Скрит текст:
Утре - с майка и брат ми пак по банки (надявам се да приключим) има и още А1, ВиК и топлофикация, ама тях - по-нататък...
Белчеее, радвам се да те видя, много те мислех напоследък Hug и хич не се давай на англичаните, докато не те задължат съвсем. И аз казах на моето чаве да не се ваксинира (има алергии, а четох, че не е изследвано как действат ...)
Демс, появи се и ти да кажеш, че сте ОК, плийз Hug
Вълничке, да знаеш колко те разбираааам Hug Аз се надявам моя младеж да си дойде януари Sad
И у нас всички празници са (почти) отменени. Ще поканя майка да да дойде у нас (макар че е категорична, че няма да приспива)... Младежите ще прескочат за няколко дни и ... така
Сега трябва да измисля какво да направя за Бъдни вечер, че да е малко като количество Grinning
На всички - много прегръдки и да сте здрави Hug

# 564
  • Оптимист по принуда
Добре сме, момичета, благодаря, че ни мислите. Затворени сме пак, не съм на работа, детето е във ваканция и сме си вкъщи. За ваксина не ща и да чувам.

Вангобче, Heart
Инджи, Heart
Вълниче, Heart
Десинко, ти как си? Прегръщам те, сигурно преглъщаш сълзите..HugConfused

Бела, дано се опазиш, мила Heart

Занатка, видях те по-назад, прекрасна си Kissing Heart

Джулси, Heart

Целувки /през маска Mask/ на всички.

# 565
Малка Белка-хубавелка, дръж фронта!
Мдаа, чавето няма да може да дойде да прегърне старата си майка. Ще чакаме друга възможност. Ама ми е криво, криво... Хич не ни е коледно.
Деси, Hug
Сватенце, къф беше оня сладкиш с оризово брашно, беше много хубав. Ако ти е на лесно да го пуснеш за малко Joy
Деминко Heart
Хубава вечер, бандичка!

# 566
  • Бургас

Сватенце, къф беше оня сладкиш с оризово брашно, беше много хубав. Ако ти е на лесно да го пуснеш за малко Joy

Свате, ако си мислиш, че поВня, значи трябва да се запознаем отново....Аз правя, и минавам нататък. Не повтаРГам Smiley
Мимоуз какво направи със старите шалчета, чаршафи и т.н. ? Да знаеш, че приюта за кученца винаги  имат нужда, както и Animal hope.
А, така, никакви слаТки. Само гоуеми Lindt.

# 567

Мимоуз какво направи със старите шалчета, чаршафи и т.н. ? Да знаеш, че приюта за кученца винаги  имат нужда, както и Animal hope.
Ще бъдат подарени на човек дето ще им се радва....бая и изхвърлих, не знаех за приюта. При моята дружка ли? Thinking

# 568
  • Русе
Ооо, Белоо, Зключително се радвам, чи та виждам! ❤
Дали нямаш некви антитела? 🤔

И аз са угоявам много представително, не моА запра въглехидратите, явно "скритият ми гняв" към всичко, което се случва, избива в муане. Яденето си мога да го контролирам само, когато тренирам, просто психически "се изпразвам". А в залата не съм взлизала от три седмици, Persevere
Та малко мий смотано...Trollface

Деемс, и аз та цункам, Heart

Жгмъци, да си здрава, много щастлива! 😍🍀

Прекрасни нокти и причОски видях! 😘

Покрай вас с тези сладки, ще проям и тях, както не ги обичам, 😋

Айди, целувки на всички, 💖

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 23:19 от Juls14

# 569
  • Leeds, UK
Нямам антитела, правих си антибоди тест. Утре сабахлян требе да ми дойде писОар тест резултата.

Общи условия

Активация на акаунт