Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 60

• 23 420
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Миленски, да ти е жива и здрава малката.

Жгмъцко, бързо оздравяване.😘 И спокойно, всичко ще е наред.
Ти какви симптоми имаш? Антибиотик ли пиеш?

Аз от 23ти съм болна, нито Бъдни вечер, ни Коледа усетих, нито НГ ще празнувам.

Обичкам ви и ви желая весело посрещане на НГ.
Аз съм свалила почти 3кг от болестта, а как си мечтая за едни сармичкиии.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 12:15 от Анонимен

# 661
Уф, до сега се моткам с тия сарми, зелките малки, листата криви, едва ги завих. Новия плот и той ми скъса нервите, като не съм му свикнала, капе плънка с праз на котлона и стават лекета, след два дни ще заприлича на стария. Joy
С какво ги чистите, стария минавах с дегризер, ама за тоя не помага. Боклук работа и гланц няма почти. Imp
Сиси и Жгмъцка да оздравяват, поне няма да се тъпчете по НГ. Аз от вируса имам обратен ефект - качих почти две кила. Та дано не ме фаща нивгаш вече, че ще се търкулна.... От останалата част от зелките ще направя зеле с ориз и утре по обяд ще си хапнем с колежката на тръстиката. Stuck Out Tongue Winking Eye Така да мразя да седя на котлона, ама за новогодишните ястия кукъра не ме спасява. Disappointed Relieved Друго си е да врътнеш един грах с телешко под налягане за 15 минути и кукърчо да свирне! Kissing Face
Утре оставям Телча да пече пържоли и ядки, кавито станат, такива. Предишни нови години мислех да нови рокли, а сега за сарми и руски салати! Smiling Imp Телча, пък някакъв доволен и празничен, да му се чудиш на какво отгоре.... Thinking
Миленски, добре сте прекарали, не се занимавай с работа, по нова година се почива и се весели. Да купите най хбавата рокля на малката сладурка и да грее в новогодишната нощ. Ще чакам поне някой с нова рокля да видя, аз ще съм с готварската престилка на Севда от Мастър шев - нали я спечелих лятото.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 20:11 от mimi.7299

# 662
Жгмъци 🍀🍀🍀

# 663
  • Калифорния, САЩ

# 664
  • Русе
Жгмъци, Сис, бързо оздравяване 🤗
Ирко, Благодаря за обгрижването и настроението 🤗
Миленски, да ти е жива и здрава малката принцеса и чакам да видя пони и роклА 😘
Изпратихме младежта към Сф, довечера ще сме с много близки приятели у нас, така че почивката от готвене се отлага за догодина 🤣🤣🤣
Мечтая си за нещо такова - външно и вътрешно спокойствие

# 665
Привет бандюшки!
Стегнахте ли манджите, готвите ли?
Ако щете вярвайте аз имам спешни задачки закачки, дано да успея да ги свърша, защото са със срок. И да ни пуснат малко ще поостана, че да довърша на спокойствие.
Деси, толкова хубави, релаксиращи пейзажи, и аз искам на тишина, но не на бял сняг, а на някой слънчев плаж с топъл жълт пясък! Няма да се жалвам, защото сама отказах Малдивите, а както каза Телча повече на такава цена няма да бъдат. Карай ще го преживея...
Весело изкарване прекрасни и топла и уютна Нова година! Christmas Tree

# 666
  • Leeds, UK
Жгмъцони, ма....та им на кг. Дано по-леко го изкарате. Моята етърва свали 8 кг за 3 седмици, обаче тежко го изкара...тъй че...
Сис, брао чадо 3 кг отгоре с тоя вирус.
Миленски, не разбрах купихте ли роклА?
Кой друг имаше РД, че забрайх?🤔
Аз много нещо взех да се ограничавам в храната, се едно не е Коледа. Чак съ мразъ!
И ние сме вкъщи тунайт, щот сме сме в Тиер3, пък и кака е на работа утре сутрин. Дано да избутам до 12 довечера да се уверя, че си е тръгнала 2020. Ще правя агнешка плешчица с картофи за довечера и некоя друга салатка. Баклава нямааа! И хляб нямаааа. Че оня ден се срещнахме с мъжо на вратата и не можем се разминем, оттъркахме коремите един в друг.

# 667

Сис, брао чадо 3 кг отгоре с тоя вирус.

БелооооУ нищо не си разбрала - Сиса е свалила 3 кг, а аз с вируса качих 2, хи хи! Та не го ща вече да идва, на хората им действа отслабващо , а на мен надебеляващо! Blush

# 668
  • Русе
Бандичка, 😘
Сис, Жгмъци и твоите хора вкъщи, оздравявайте! 💞🙏🍀

Дееемс, ❤

Весело, спокойно и уютно посрещане на новата година, бандичка! 💖🍷🥳
Както досега, няма да си правя планове за нея, искам само здраве и късмет за всички! 🍀
Другото идва по един или друг начин!

Хайде, целувки, 💞💞💞

# 669
  • Оптимист по принуда
И аз няма да правя планове, тържествено отказвам! Просто една цифра ще се смени в календара. Ще се моля за здраве и друго не ща! Искам детето, мъжът ми и близките ми да са добре.

Деси, честито на твоя рожденик!

Болните да оздравяват. Flowers Four Leaf Clover

Джуле, на принцеската ми най-хубавата сурвачка да дадете Revolving Hearts
Аз ще правя с клон от двора, нямам дрян. Relaxed

# 670
  • Leeds, UK
Мимозке, ще търпиш критика тогаз, че не са 3. Да мъ прощава Сиската, че я нарочих с 3 кг ъп. Ще ми прости тя, знам!🤗

# 671
Мимозке, ще търпиш критика тогаз, че не са 3. Да мъ прощава Сиската, че я нарочих с 3 кг ъп. Ще ми прости тя, знам!🤗
Да бе три...Пази Боже, аз две едва преглътнах Joy......Ще ти прости Сисони, ми...три кила минус са това! Relaxed
Замислям се за 90ДД от новата година. Ама само с обещанията ще си остана, пуснаха нииииии!
И аз за Новата година искам здраве за мен, семейството и всички вас. Другото сами ще си го направим! Purple Heart

# 672
  • Русе
Аз току що се прибрах от разходка с ММ. Градът е пълен с народ.
Мисля да си почина малко и после ще трябва да подготвя 🤣🤣🤣
Белче, при моя малкия е Тиер 4 🙄
Дееемс, как е твоята принцеса?
Мимчо, я се прибирай, какво е това оставане на работа на 31.12 ...🤗
И аз искам здраве за всички ...

# 673
  • София
Здравето от все сърце ви го желая! Бъдете здрави всички!😘😘😘😘 И не помня кой каза и малко да е по- добра, ще е добра новата година!
Аз съм почти готова ( едно душче, малко грим и тръгваме). Желая весло посрещане на 2021 г., бандичка🍀🍀😘😍😘

# 674
  • Бургас
Бандичка, здрави да сте! Другото-колкото толкова, но най-доброто! Blush
Миленски, да е здравичка и щастлива мамината отмяна! И аз чакам роклАта.

Ние ще празнуваме у нас, на вилата. Приятели се събрахме 9 човека. Всичко съм разпределила, кой какво да прави.. И сега съм полегнала е Тудора.
Аз съм готова с моята част Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт