Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 60

• 23 416
  • 740
  •   2
Отговори
# 675
  • София
Леле, Тудоро 😘😘😘 златни ръчички имаш! Разкошотия си сътворила!

# 676

Мамекс да се появява, защото я издирваме и нея....!

Слушам и изпълнявам Heart!От поне седмица не бях влизала,мислех ви,но искам тишина и спокойствие,да мога да ви усетя като чета....а къде тихо и спокойно вкъщи Joy?!
Жгмъцко бързо и без много суетене да го минете HugKissing Heart!
Честито на всички близки и любими хора,които имаха скоро повод Heart!
Сисони да оздравяваш бързо Hug!
Деско напълнила ти се е душичката Heart Eyes!Реакцията на ресторанта е много добра,аз бих поръчала пак.
Като ви чета какви чудеса сте сготвили-ами май аз съм най-голямата кулинарна издънка тук Joy...За Бъдни вечер освен свежата салата приготвих само една картофена,и импровизирах с едни сухи чушки с боб.Амииии изненадващо се получиха много вкусни,някой ден все пак трябва да прочета рецепта за приготвянето им Laughing.Пита и постни сарми поръчах от вън.За утре процедирам по същия начин-поръчах сладки,домашни сърми,пържени кюфтета и домашна руска салата.А тази вечер ще посрещаме с приятели,аз отговарях за десерта (поръчах го),ядките,плодовете и алкохола-ами няма къде да сбъркам Wink.
Весело изпращане,посрещане,хапване,пийване Heart!
Това е момичета и момче,обещавам догодина да не забегвам за толкова дълго Heart Eyes!

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 15:28 от Мамекс

# 677
Бандичка любима, и аз да не пропусна да се пусна с едно единствено пожелание за новата година - да сме здрави! Ако нещо стане бързо да минава и да се забравя! Heart
Сватенце, ти ли я измайстори тайзи красота!!? Разкош-ш-ш-т!
Миме, никакви рокли, ще караме без, пък каквото стане
Аз направих една бисквитена торта. Много я мразя и ще я унищожа почти сама Joy
Е, и руска салата направих...
Весело и спокойно посрещане!

# 678
Бандичка, хайде да я изпращаме тази година! Да мислим за хубавото, което ни чака някъде напред! Защо не в идната Нова година! 🍀
Да са честити празнуващите - Десиният половин, дъщеричката на Миленски! И още по-рано Стефчовците! 🍀
А Сиси и Жгмъцка с нейните  мъже да се оправят бързо и да оставят зад гърба болестите! 😇
Иринитко, каква красота си сътворила! А ще я ядете ли??? То да ти е жал да я разрежеш ☺
Прегръщам ви всички, банда, и ...нека да е здраве! 🍀Hug

# 679

Миме, никакви рокли, ще караме без, пък каквото стане

Ща стане страшно! Stuck Out Tongue Winking Eye
До сега хайманосвах покрай морето - на любимия Чц!
Сега примерно сядам да пека пРъжолите!
Няма да гледам тортата на Иринита, че получавам комплекси! Wink

# 680
  • София
Благодаря на всички за хубавите пожелания Hug
Минавам да се отчета с една принцеса в розово и да си довърша тортата. Всички в къщи спят. Само аз се трепя в кухнята, а мъжете ще хвърлят едни пържоли и шишчета и ще питат защо още не съм готова Simple Smile

Аз не правя руска салата, а една с царевица, грах, кис.краставички,салам и майонеза. Много си я хапваме и задължително прясна салата-айсберг, черита домати и краставица. За месото казах вече. А тортата ми е "Тортата от детството" Grinning . Ще видя как ще я приемат моите деца.
Иринита, като се видим в Бургас с торта да ме посрещнеш Hug

Весело посрещане на новата година на всички Hug

П.п. Не цитирайте госпожицата, за да я забърша после.

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 22:40 от milensky''

# 681
Миленски, страхотна е! Да е жива и здрава....! Revolving Hearts

Ето я нашата предновогодишна разходка!

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 18:55 от mimi.7299

# 682
Миленски прекрасна е принцесра ти ❤
Да ви пожелая весело посрещане, банда! Викам в 23.30 да вдигнем тост за нашата банда, да сме здрави, обичани, обичащи и успешни! Да е чаканата година 2021! ❤
Иринита сътворила си перфектната торта 👍🏻
И аз съм почти готова стс салатите, слагам предястието да се пече и почвам да се приготвям празнично!
Много, ммого ви гушкам🤗❤

# 683
  • Русе
Миленски, чудна е! Да ти е мнооого здрава!
Иринитко, кУга отваряш сладкарски цех, да почваме с поръчките Hug
И аз съм готова с основното и салатите, приятелката трябва да дойде с пита, а баницата ще я правим двете към 23 🤣
Да сте живи и здрави, и аз ще се присъединя към наздравицата на Инджи.

# 684
  • USA
Весело посрещане на Новата година, банда Heart Exl
Да бъде здрава и спокойна и да можем да живеем живота си пълноценно, така както всеки го разбира!
В 23:30 по заповед на Инджи, и аз ще вдигна наздравица за наш'та бандичка, да сме живи и здрави и "Режим, НЕрежим, да си се веселим" Heart Eyes Hug Heart

# 685
И аз 23.30 салют! Heart С френски шансони ще посрещнем Новата година!

# 686
  • Leeds, UK
Тая торта ще я сънувам, Тудорке! Страхотна е!😍 Кат си дойда догодина да ми направиш същата😁. Нашата къща още не е седнала на масата, че рано още и рискувам да я посрещна по-скоро от предвиденото. Пък и утре съм на работа и ще ставам в 6.30, ама ще устискам до 12 само, за да й забия шута на старата.

# 687
  • София
Наздраве, бандичка! За мен е чест, че ви познавам и мога да ви кажа - Приятели!

# 688
И аз ви обичам банда! Heart
à votre santé
Наздраве!

# 689
Честита Нова Година!

Общи условия

Активация на акаунт