Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 60

• 23 420
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добро утро, мили мои Heart
Ир, хубаво е някой да те посреща с кафе, пък макар и виртуално Heart
Ако работите, да има усмивки и ведро настроение!
Ние днес смятаме да се лангъркаме до мама, за да напазаруваме . То си е цяла екскурзия, но в тази ситуация си е разнообразие Stuck Out Tongue Winking Eye
Готвя пилешка супичка , от домашно пиле, няма такъв разкош !
Спокоен ден милички!

# 646
  • Русе
Ир 🤗🤗🤗
Ничия, при мама винаги си е добре, независимо за какво 😉
Джулс, ей сИга хващам двойка охранени гълъби от тук и ги пускам с част от манЖата 🙃
 Усмихнат ден, бандичка!

# 647
Деси Kissing Heart честит да е Половинът , да сте си заедно дъъъълги години и да продължавате да сте си опора и и част от едно цяло! Много обич и споделеност! Heart
Ир благодаря за кафенцето Heart
Ничия Kissing Heart приятна разходчица до Мама Heart
Джулс Kissing Heart покани ги! Аз като слушах какви градуси са били вчера в Русито - ми вий сте посрещнали пролетта Stuck Out Tongue Winking Eye
Иринита Kissing Heart поработи си, дан Излизаш от форма Sunglasses
Вангоби Kissing Heart стана ли греяното вино ? Добре ,че се появи , щях да те издирвам!
Сиси Kissing Heart по- добре си вече , надявам се!
Мими Kissing Heart ти можеш , знам ,че ще направиш подходящата новогодишна трапеза.
Моето меню е готово, довечера почвам.Маман и тя ще се включи , в къщи сме и ние Sunglasses
А искам да съм с децата , мрън! Или те да са тук - на мен затова по празници не ми е хубаво, защото не сме заедно, но............
Хайде банда, хубав ден! Предпоследният ден от тази година! Знаете ли вече какво искате да направите през следващата година ? Макар че вече и планове не може да си прави човек в тази обстановка Cry
ТанKissing Heart се позагуби ? Добре ли си, миличка?

# 648
Привет бандюги! От тръстиката, навън такова слънце е изпекло, а докато седяхме вкъщи все дъжд, ееех! Cry
Инджи много новогодишни, зимни ноктички....! Heartpulse
Мамекс да се появява, защото я издирваме и нея....!
Снощи направих руската салата, стана вълшебна...Телчо иска още от днес да я пробва, и както си я пробва до Нова Година може и да не остане! Blush Днес наред са сармите, след работа само ще ми е до тях! Wink
Курдов и той не изостави...???
Айде хубав ден на почиващите и разхождащите се, а аз да се потапям!

# 649
  • София
Здравейте, банда.

Ние се короновахме вкъщи, от тримат аз съм с цялата палитра "хубавини". Мъжете са почти безсимптомни, малкия мъж е без вкус и обоняние, големия имаше малко температура и сега е добре.
И така чудна НГ ще празнуваме, но здраве да е само!
Пазете се, че е доста гнусно,а и незнам какви още изненади ме чакат в следващите му фази...
Дано поне отслабна, да има и един плюс.

Целувки!

# 650
жгмъц, пожелавам на теб и на твоето семейство бързо оздравяване.
desi_mama, ЧРД на ТМ на патерици! Да ти е жив и здрав и да се обичате още дълги години!

Аз май приключих с пазаруването за Нова година.

# 651
  • Бургас
Жгмъци, желая ти да минава бързо тая гад!
Съвети няма да давам, защото съм сигурна, че си подготвена и си изчела де що има!
Ако с нещо мога да съм полезна, дори и да побърбориш с някого - на линия съм! Two Hearts
Драсвай по някой ред, защото нали знаеш, че ще те мислим!

# 652
Жгмъц Kissing Heart бързо да минава пожелавам на всички ви! Минавай от време на време , ние сме тук, ще ви мислим! Горе главата, ще мине! Heart

# 653
  • София
Жгмъцко, 😘😘😘 стискам палци бързо да минава. Ще мине през всички сигурна съм, но дано да е леко и без последствия! 🍀🍀🍀 Целувам те и дръж яко фронта.

# 654
  • София
Жгмъци, стискам палци бързо и леко да го изкарате. Hug

Деси, честит рожден ден на ТМ на патерици. Да е здрав и много щастлива да те прави! Hug

Снощи се прибрахме от бабите. Мъжете ми са качили по 4 кг от хапване, аз бях скромна и един ден си направих само кисело мляко и мандарини. Grinning. Малката имаше рожден ден на 28-ми, който отпразнувахме с племениците и най-близките ни роднини. То, в това време не рискувах да правя рожден ден с деца и родители в клубчета или в къщи. Така съчетахме празниците и нейният рожден ден да сме повечко хора, а не само 4-мата в къщи. Днес обикаляме, за да купим рокля на принцеса и розово пони Joy. Като намерим ще кача снимки.

Лек ден на всички!
П.п Бях решила да работя, но настроението ми за работа е избягало.................

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 15:19 от milensky''

# 655
Жгмъци, много кофти баш сега, ама то не пита. Леко бързо да минава и без последствия Heart Имаш ли представа как, кой и откъде го лепна?
Миленски, голяма да порасне малката принцеса Flowers Hibiscus

# 656
  • USA
Жгмъци, стискам палци да се маха бързо от теб таз гадост Flowers Four Leaf Clover
За отслабването зависи от кои си Wink Мен много ме беше яд, че не усещах вкуса на храната, и пробвах, и пробвах още и още... А щерката 3 дни направо забрави да яде, каза, че като не й е вкусно, защо да яде и това беше.

Деси, честит да е ТМ! Revolving Hearts
Миленски, най-хубавата роклА да купите на принцесата Gift Heart

# 657
  • София
Жгмъц, дано леко го изкарате, да отминава, бързо възстановяване!
Миленски, жива и здрава принцесата! Бива ли принцеса без пони!? Дано намерите Heart
И ние сме готови с руската салата. Баклавата се изпече, по-късно ще я сиропираме.
Настроението ще се повиши, щом се прибере ММ Heart Eyes

# 658
Миленски честита да е принцесата, да е здрава и расте щастлива и винаги да е цветна! Ще чакамев роклАта и понито! Heart

# 659
  • София
Жгмъци, много кофти баш сега, ама то не пита. Леко бързо да минава и без последствия Heart Имаш ли представа как, кой и откъде го лепна?
Миленски, голяма да порасне малката принцеса Flowers Hibiscus

Идея нямам от къде дойде. А подходящо време няма за това, но такава НГ - болна не съм посрещала.
Скайче, вкус и мирис си имам, но не ми се яде особено.

Честито на празнуващите.

Общи условия

Активация на акаунт