Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 60

• 23 495
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Ир и Скай как забравих да ви честитя тенкс гивинга, начи  - Ами честит да е! Heart Скай какво значение дали има пуйка, като си на такова прекрасно местенце! Kissing Heart
Джулс Kissing Heart и аз се алкохолизирах начи, не пропускам вечер Joy Ама и виното на ММ е станало чудно! Милата Шушка , ще ходите заедно да работите Stuck Out Tongue Winking Eye
Курдов радвам се,че ти е пълна къщата! А и за окото , добре ,че отиде, че с тези инфекции шега не бива!
Сиси Kissing Heart всеки както го чувства! И иначе аз се разболявам само като чуя, че хора без придружаващи заболявания си отиват Cry
 Мими  Kissing Heart много добре се грижиш за пртовикновия лагер Stuck Out Tongue Winking Eye И аз искам таквиз пържолки!
Жгмъц стана ли ясно какво е?Стискам палци! А твоят рожден ден ще е запомнящ се!
Тан Kissing Heart работата край няма!

# 151
  • София
Отрицателен е, но нещо и аз се скапвам. 😥

# 152
Отрицателен е, но нещо и аз се скапвам. 😥
Да не се психясваш, при нас той има лека температура? Но от ония дни мерил на пит аспирин молА ви се, то това мъжете не кат хората...

# 153
  • София
Не, не се психясвам.
И ММ също е с лека Т, и той пие аспирин.

# 154
Не, не се психясвам.
И ММ също е с лека Т, и той пие аспирин.
Те нали за короната го изписват, но първо трябва да видим темп. и вечер да го пие....хем го предупредих, оммммм....

# 155
  • София
Аз измуах един шоколад и съм значително по-добре. 😁

# 156
Направих хрупкави филенца с корнфлейкс за малкото магаренце, момичета, на Фраера. Много добре се получават...

# 157
Привет! Не пиша, защото ...
Пак се събудих ...но не в Париж🌏
в хотел със световен престиж!!!
Нямаше закуска в леглото 🎀
нямаше го и секси бельото👙
розите още не бяха откъснати 🌹
а дрехите пръснати!👗💄📿
И вятърът беше отвел
дъхът на "Шанел"!!!💎💎

Шампанско без балончета 🥂🥂🍾
обувки без токчета👠
без шикозни копчета за ръкавели !!
Та си викам" мътните ме взели"
Къде сте ме завели?🤣🤔

Без Поздрави от Париж!!!🤣

# 158
# 159
  • Leeds, UK
Идааааа! Липсвахте ми! Само да съ изпльоскам тук с новината, че вече съм към старшия стаф след 18 месеца мъки и двата последни изпита тая седмица! Зор си ми беше. Връщам се да чета назад малко да вляза в релси. За йеденето не питайти....То с ученето и работата тъй ми се отвори хапка пак...мани. Утре съм на работа и врътнах един сиропиран тиквеник да почерпя колежките за завършването, хем по-малко ще остане за мене...

# 160
Честито Белисима!
При нас положението не е добре, прави температура. Направиха ни тест- положителен! Моля се на Бога да се оправя...ако се налага ще ходим в болница!

# 161
  • Русе
Мимс, всичко ще е наред! 💖🍀🍀🍀 Стискам палци бързо да оздравява!

Белооо, честито! 🥰 Радвам се, че се появи! 😘

Хубава вечер, бандичка!❤

# 162
Браво, Хепи, честито!!!🍀
Мими, кой е с температура- ти ли? Може да се размине, все пак организмът се бори 🍀
Брат ми е с Ковид и снаха ми, и племенникът. Още са първи дни след теста, моля се да минат без усложнения 🍀

# 163
Браво, Хепи, честито!!!🍀
Мими, кой е с температура- ти ли? Може да се размине, все пак организмът се бори 🍀
Брат ми е с Ковид и снаха ми, и племенникът. Още са първи дни след теста, моля се да минат без усложнения 🍀
Мъжът ми е с температура, 11 ден, усложнен, прави снимка - пневмония. Всички познати на 10-11 ден са така...без кашлица, без отпадналост, без нищо. На рентгена - бам. Не я е разчел пулмолог, но аз знам какво значи това! Имам готовност от утре в болница, смятам там ще е по добре.

# 164
Мими, много е плашещо всичко, но искрено се моля и се надявам да мине благополучно. Ако се наложи болница, нека да има място и доктори, това също ми е тревога- няма места, няма доктори...

Общи условия

Активация на акаунт