Всички искаме да се радваме на красива, мека и блестяща коса, но често реалната ситуация е съвсем различна. Много от нас се сблъскват с проблеми като сухи и накъсани краища, трудно разресване, липса на блясък и обем. Често се питаме защо косата ни е в подобно лошо състояние и дали не са изцяло виновни агресивните бои, стилизанти, преси и маши, които използваме.

Но тайната на красивата коса започва много преди това... още при избора на правилните продукти за измиване и подхранване.


Pantene отправи предизвикателство към всички дами във форума да открият и тестват тайната на красивата, гладка и бляскава коса с колекциите Pantene Repair & Protect и Superfood.

20 потребители на BG-Mamma получиха за тест една от двете колекции и споделиха своите снимки и първоначални впечатления в темата.

В края на кампанията зарадвахме още 40 участници, които имаха ангажимент да споделят впечатленията си в продуктова анкета. Ето какво ни разказаха печелившите:

На въпроса "Използвали ли сте продукти на Pantene преди?" 91,5% споделиха, че познават бранда и са използвали негови продукти.На въпроса "Как бихте определили качеството на продуктите на Pantene?" 66% от анкетираните са отбелязали, че го определят като "много високо".


Ароматът на продуктите за коса често е от голямо значение, въпреки че индивидуалните ни предпочитания могат да бъдат много различни. Ето защо попитахме печелившите доколко ароматите на двете колекции са отговорили на очакванията им. 85,1% от анкетираните споделиха: "Да, много ми харесва ароматът". Нито един участник не е дал оценката "Изобщо не ми харесва".


На въпроса "Усещате ли косата си по-гладка и блестяща, след като я измиете с колекцията Pantene?" 74,5% са отговорили с: "Да, усещам я по-гладка", а за 55,3% косата е и видимо по-бляскава.

76,6% от всички анкетирани споделиха, че биха препоръчали колекциите Pantene Repair & Protect и Superfood на свои приятели и роднини.

"Шампоанът измива перфектно, освен това има много приятен аромат. Балсамът лесно се разнася по цялата коса и я прави мека. А след употреба на олиото изглежда лъскава. Пробвала съм продуктите на Pantene и преди и ще продължавам да ги ползвам."

"Приятно изненадана и очарована съм от продуктите! След употребата им косата става мека, по-лека, не се утежнява, а ароматът остава за дълго време! След продължително търсене най-накрая намерих моите продукти, които се отразяват прекрасно на моя тип коса!"

"Балсамът придава гладкост, мекота и блясък на иначе твърдата ми коса."

"Шампоанът ме впечатли с аромата!"

"Косата се разресва с лекота. Дължините се усещат напълно хидратирани, а корените не губят обем."

"Шампоанът се разпенва прекрасно от първия път. Според мен е доста икономичен и ще го използвам по-дълго от обичайното."

"Добри продукти на достъпни цени."

"За моята коса шампоанът не е най-подходящият, но от балсама съм много доволна и ще продължа да го използвам. "

"Благодаря за възможността да изпробвам продукта, спечелихте един доволен клиент в мое лице."
*Материалът е подготвен от редакторския екип на BG-Mamma

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 16:31 от Редактор**