МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 241
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Много харесвам пудрата на Лаура Мерсие, лека и с прекрасна текстура, но не правя бейкинг с нея. Хич не съм фен на тази техника, няма по-сигурен вариант да ми се подчертаят всички околоочни бръчки, даже и тези, които ги нямам Joy, и да изглеждам съсухрена и 10 години по-стара.
Жаки, ако ти си намерила начин за правене на бейкинг без гореописания от мен ефект, сподели в темата за гримовете, моля.

# 556
Колкото и невероятно да звучи, но при мен бейкинг техниката има точно обратният ефект - даже ми се изглаждат назолабиалните бръчки с нея. Smile

Ползвам следните продукти, когато го правя:
- база Smashbox Photo Finish (оригиналната)
- фдт Colorstay за смесена кожа
- коректор на KVD Beauty (супер светъл, почти бял цвят)
- MAC Set Powder

След като махна дебелия слой бяла пудра на МАС, задължително минавам цялото лице с Метеорити.
Най-вероятно е някаква особеност на кожата и лицевата структура, но наистина лицето ми става гладко като маска - никакви бръчки под очите или около устата.

За сравнение - ако сложа един обикновен bb крем (примерно Missha) веднага се врязват бръчки под очите и изглеждам няколко години по-възрастна. А уж съм сложила възможно най-лек грим.

# 557
Може би тайната е именно в коректора на КВД и пудрата на Мак? Ако си доволна от пудрата, защо ще я сменяш? Може с някоя друга бейкингът да има обратния ефект.

# 558
  • Бургас
Момичета, имате ли идеи за червило с такъв цвят?

Скрит текст:

Аз имам едно много подобно, ако не ме лъжат цветовете на телефона. Nars, Tolede.

О, страхотен цвят.

# 559
Може би тайната е именно в коректора на КВД и пудрата на Мак? Ако си доволна от пудрата, защо ще я сменяш? Може с някоя друга бейкингът да има обратния ефект.
Просто ей така, от пусто любопитство да пробвам нови неща. А и все си мисля, че може да стане още по-добре, защото пудрата на Мас е доста стар продукт. Blush

Отделно обичам на няколко години да сменям продукти и техники за гримиране, с които лицето да продължава да изглежда по-младо, отколкото е. Animal See No Evil Smile

# 560
Аз бях доволна от пудрата на Худа за бейкинг, но вече не ми се занимава и ползвам обикновени пудри за  сетинг само. Даже до такава степен ме мързи, че си взимам само пресовани, за да не се налага да чистя праха.Joy тези в бурканчетата са много хубави, обаче после пада яко чистене. Всичко наоколо става в пудра...

мацки купих си днес Mood Exposure! Страаахотен е! Даже продавачката ми каза, че ще доставят и големите разфасовки! Дано наистина докарат  Hourglass и в бг! Тооолкова леко се нанася и прелива този руж! Веднага ми се прииска да пробвам и другите цветове!

Не са заредени още магазините, но коледните сетове са намалени!

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 00:19 от Katerinaaa

# 561
Да, Mood Exposure е страхотен руж. Бях много приятно изненадана от озарителните частички, които почти не се забелязват, ако не се вгледаш, но всъщност придават свеж вид на лицето. Замислям се над покупка на големите им палитри.

# 562
На каква цена е този руж?

# 563
минито беше 50лв а голяма опаковка знам че е към 90лв. Нямаше обаче други ружове в Сефора само този имаше от минитата. Наистина са им страхотни пудрите на Hourglass... Със сигурност ще си взема още един по-нататък!

# 564
За момента имам 3 техни продукта и са ми любими:
Руж mood exposure
Зимната палитра с 4 продукта
Насипна пудра

Единственият, който не ми допада е пресованата пудра от 4ката, тъй като ме сбабичосва!😄

# 565
a този руж At Night някой има ли го? чета че много го харесват блогърите

# 566
Аз имам палитрата с 6 цветя, харесвам я, обаче ми е трудно да вземам 1 цвят с четката без да бръкна неволно и в другите. Примерно като вземам пудра, без да искам четката се зацапва и с руж. Дайте идея как да го избегна това. Специално за пудрата ползвам тази четка на Сефора:

# 567
Пробвай с по-малка четка.

# 568
В Sephora в момента има много хубави намаления на продукти от тяхната бяла козметика - маски, кърпички, кремчета, серуми. Също така на останали коледни сетове и някои други продукти.

# 569
  • София
Да, вчера гледах един сет мини спирала и червило на Фенти за 19 и нещо лв, но пусто ни спирала ми трябва, ни този цвят червило.

Общи условия

Активация на акаунт