МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 250
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Много се радвам, че ти е харесал стика и аз си ползвам много моя и се изкушавам от един с глоу ефект и един бронзант, докато са намалени.

# 541
Дени, задължително пиши ако купиш друг продукт от марката, че и аз се облизвам за още.

# 542
Дени, задължително пиши ако купиш друг продукт от марката, че и аз се облизвам за още.
Сега ще ти пусна на лични уникални две ревюта на български от прекрасна дама. Там има много хубави снимки и суотчове.

# 543
Dewi D, полупрозрачното 706 Fig на Clarins е с подобен цвят. Зависи и от цвета на самите устни все пак.
Метеорити имам само тези от заглавната снимка. С частици в цвят шампанско са и ми пасват добре. Учудващо и при мен не изсушава или поне не съм забелязала.

# 544
Dewi D, полупрозрачното 706 Fig на Clarins е с подобен цвят. Зависи и от цвета на самите устни все пак.
Обезателно ще го погледна! Благодаря за предложението Flowers Hibiscus И с това име звучи обещаващо Simple Smile

# 545
Момичета, имате ли идеи за червило с такъв цвят?

Скрит текст:

# 546
Момичета, имате ли идеи за червило с такъв цвят?

Скрит текст:

Аз имам едно много подобно, ако не ме лъжат цветовете на телефона. Nars, Tolede.

# 547
Здравейте! Помня, че в Сефора имаше минита на hourglass. Виждали ли сте да има Mood Exposure?  Освен от англия не знам от къде другаде да го поръчам... знаете ли сайт в ЕС? Гледах, че MAC Blushbaby го дават подобен...някой сравнявал ли ги е?

# 548
В немската Сефора няма ли?

# 549
Katerinaaa, имаше го в бг Сефора, беше от първите продукти на марката, само мини вариант. Мисля, че все още го поддържат в наличност.

# 550
Има го. Има и тестер. Мини е и е 50 лв.
Имаха него, един бронзър, Incandescent highlighter и Dim light, последно преди затварянето.

# 551
А в нашата сефора имаше ли големите разфасовки на Hourglass? аз май само минита съм виждала.

# 552
Не съм виждала пълноразмерни продукти на  бранда, доста минита има, включително и бази.

# 553
Момичета, привет,

Препоръчайте ми много добра пудра, с която правите baking техниката. Насочила съм се засега към Laura Mercier Translucent, но събирам инфо от какво сте най-доволни.

От доста време правя бейкинга с МАС Setting + коректор на KVD, но искам да сменя изцяло продуктите.
За коректор съм се спряла на Shape Tape, но за пудрата още се колебая коя е най-добрата.

# 554
  • София
Харесвам Airbrush Flawless Finish на Charlotte Tilbury - много фино смляна. Има и свободна пудра, но не съм я ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт