МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 226
  • 757
  •   2
Отговори
# 570
И аз днес минах през Сефора, но и аз съм толкова зарината.. взех само един сет с шийт маски за 25 лв, иначе ми се мернаха доста сомплекти и палитри някакви ськаш имаше намалени

# 571
  • Варна
Някой да каже какви намаления има на коледните колекции за хора, които не са от София.
Мернах на едно стори Huda Pastels за 44лв., но другите цени не се разчитаха.

# 572
Пастелените ѝ палитри са кръгла нула по мое мнение. Изобщо не си заслужават - тебеширени сенки без пигмент. В Сердика видях, че е намалена и sapphire obsessions от другите ѝ минита. Pumpkin spice на TF за 69.50, Desert dusk за 100.50, Naked cherry, коледният комплект с продукти за вежди на Benefit e 90 лв (много изгодно!!) и всички коледни комплекти на други марки, за които се сетите.

# 573
Някой да каже какви намаления има на коледните колекции за хора, които не са от София.
Мернах на едно стори Huda Pastels за 44лв., но другите цени не се разчитаха.

Във вторник бях в Сефора в Мол Парадайс и ето част от нещата, които по спомен бяха намалени:

Имаше също намалени комплекти за вежди на Benefit, както и разни продукти на Huda и мисля че Fenty, но не запомних кои точно. За цени обаче не мога да съм полезна, съжалявам Confused Сетът на Anastasia беше 90 и няколко лева мисля че, а комплектите на Benefit пишеше, че са с 30% отстъпка. Дано съм била полезна.

# 574
За пръв път преди два дни направих поръчка от сайта на Дъглас и вече съжалявам. Поръчах два продукта, платих с карта и ден по-късно получих имейл, който ми е трудно да разбера:
За съжаление поради техническа грешка са се добавили продукти, от които няма налични количества и се налага поръчката да бъде анулирана.
След което пише следното:
Вашата поръчка #... е актуализирана със статут на Потвърдена и се подготвя.

В имейл попитах дали и двата продукта не са налични и ще получа ли в крайна сметка нещо или не, както и какво се случва с блокираната сума.

В рамките на работния ден - отговор никакъв.

Май това ще бъде първата ми и последна поръчка от сайта.

P.S. Редактирам, за да добавя, че се обадих по телефона и се оказа, че полученото съобщение е неточно. Продуктите действително не били налични, но можело да ги изтеглят от магазинната мрежа. Преди малко получих и имейл за изпращане, така че може би в крайна сметка ще си получа пратката. Дано Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 16:19 от {Тони}

# 575
Днес минах през Сефора в Парадайз и о, чудо на чудесата, имаше останали страшно много намалени неща. Локдаунът си казва думата. Взех комплект на Тарт, намален на 68 лв. (май намален от 98 лв.). Даже попаднах на супер любезна консултантка, което е рядкост в Сефора. За жалост нямаше тестери на палитрите.

От палитрите имаше също Ту фейсд 2 коледни, Пъмпкин спайс, 2 мини на Ту фейсд, Худа 3 вида пастелни и Дезърт дъск, имаше готини сетове на Тарт, на Фенти, на Бенефит. Бронзъри на Анастасия, волтът със Сълтри. Част от коледната колекция на Сефора беше намалена на 50%.

# 576
Момичета, помагайте. Издирвам червило с цвят като на снимката.
Не знам къде да търся, затова всяко предложение ще бъде взето под внимание Simple Smile Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Погледни Mac Nudes & Mauves, има голям шанс да си намериш такъв сиво-мауви тон. Например:

Driftwood (и частично Half & Half) май са най-близко до това, което се търси!

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 06:07 от Agent Provocateur

# 577
Благодаря, Агент П !! Много полезен пост ми беше Flowers Hibiscus

# 578
Благодаря, Агент П !! Много полезен пост ми беше Flowers Hibiscus
Няма за какво Simple Smile
Удобно е да се почва с МАС, защото са толкова популярни, че след това може да намериш идеи в нета за dupe на почти който и да е техен цвят, все пак не е нужно да платиш цял МАС за да установиш, че може би не ти харесва чак толкова цвета... например:

# 579
Ауу, това е страхотно!! Харесах си цветове YumSmile

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 19:51 от bubanka

# 580
След 4-те червила на Mac, с които се сдобих напоследък, аз съм с много противоречиви чувства към тях. Точно след нанасяне - върху хидратиращ безцветен балсам за устни, всички ми харесват. След два-три часа са попили в устните ми, направили са ги по-сухи и остава един неприятен ярък пигмент - розов или оранжев, според нюанса на червилото .... Това е недостатъкът, който не понасям в червилата на много марки всъщност ....

# 581
  • София
Аз пък съм точно с обратните чувства към Мак червилата. От както си ги купувам, не мога да си харесам евтин заместител.

# 582
  • Бургас
Аз съм им луд фен на чЕРВИЛАТА на Мак.Стоят уникално на устните ми.Purple Heart

# 583
И аз съм им луд фен. Най- много техни имам, над 60 са вече.

# 584
  • София
Трайни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт