МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 210
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Light Beam, правилно си отгатнала: Mehr е второто от дясно на ляво. Първото е Taupe, то кафенее, а velvet teddy е може би смесица между тях. На ръката ми Mehr наистина кафенее, но на устните ми много естествено стои като цвят. На мен и на теб ми харесва как ти стои, но си права, че и без него ти е добре Simple Smile
А очите ти се прекрасни като цвят 👍И аз съм синеока, но цветът ми е по сивеещо-син.
Аз на твое място бих винаги акцентирала на красотата на очите ти: с малко грим (не ти е нужно много), а устните само с гланц дори.

# 661
Light Beam, може да погледнеш червилата на Смашбокс, особено на тази цена в момента.Като цвят ти препоръчвам Primrose, хидратиращо е, не изсушава, кадифен завършек, но леко ми се размазва под маската.На моите устни седи малко по - тъмно розово, отколкото е на снимката.Матовите и при мен седят по същия начин, нося ги повече през лятото.

# 662
Благодаря за съветите, момичета Hug Ще прослушам задължително препоръчаните от вас. Иначе - да, с полупрозрачни червила и съвсем леко пигментирани балсамчета и глосове се получава далеч по-лесно. И тук съм много съгласна с вас Simple Smile
Понеже стана въпрос и за грима на очите - палитрата на заглавната снимка ми е фаворит в последните 2-3 месеца. Въпреки, че е Коледна лимитка, е лесно приложима и в ежедневието. С втория цвят (шампанско) - горе от ляво на дясно за основен, таупето на долния ред - пак второ, но от дясно на ляво и съвсееем малко от златистия или розовия шимър в средата на клепача, се получава приятен и ненатрапчив ежедневен грим за не повече от 5 минути. Двата зелени цвята в палитрата също са приятна изненада за мен. Светлозеленият е от малкото в такъв цвят, които не стават сиви при нанасяне на клепача. Стои много нежно и свежо без да е прекомерно пигментиран, блестящ или натрапчив. В комбинация с тъмнозеленото под него вместо очна линия, се получава добре. Като цяло, за светлооки и клонящи към студени цветотипове дами си струва да се погледне. Все си мисля, че изборът на сенки за кафяви очи е много по-голям. Може би, защото на тях им отива почти всичко.
Soñadora, моливите за очи на МАС са малко по-твърди. Да не би от малко по-силен натиск при нанасяне да ти се е раздразнило окото?

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 00:13 от Light Beam

# 663
Побъркахте ме сега с тези Смашбокс Simple Smile))
Някой има ли цвят Headliner , L.A. Sunset?
Искам коралото чврвило,но към розовата гама,не оранжавеещо.
https://douglas.bg/smashbox-be-legendary-cream-lipstick-conf-44528

# 664
Light Beam, благодаря ти много за споделеното. Ще видим утре как ще е окото...ще опитвам да нанасям по- нежно.
Тези червила на Смашбокс са много хубави, но няма да зяпам повече, че стана страшно за портфейла...

# 665
Днес си купих новата Love палитра на Наташа Денона. Божествена е. Чудя се и на ружа с хайлайтър.

# 666
Побъркахте ме сега с тези Смашбокс Simple Smile))
Някой има ли цвят Headliner , L.A. Sunset?
Искам коралото чврвило,но към розовата гама,не оранжавеещо.
https://douglas.bg/smashbox-be-legendary-cream-lipstick-conf-44528
Нямам го, но като каза розовеещо коралово червило, влязох да ги погледна и точно този L.A. залез ми хвана окото Smile Дори го виждам как ще ми стои - идея по-светло отколкото на снимките, но ми харесва. Ще се въздържа само, защото ще ми станат много коралите и прасковите Joy Във вторник чакам 3, както споделих по-горе и също силно се надявам да не ми оранжевеят.

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 01:14 от Light Beam

# 667
Денси, много е красива! Да ти е честита! И аз май и се чудя. Тези дни след дълго чудене взех wild book на Сефора и тези дни ще я пробвам.

# 668
Благодаря ти много! И твоята е чудесна!❤

# 669
Извинявайте дали някоя от вас си е направила поръчка в неделя от Дъглас и да я е получила?
Моята пишеше че ще е доставена днес, но статуса й е само приета и нищо повече. Мислех че ги изпращат в първия работен ден.
Поръчах си екрана на Кларинс.

# 670
  • Варна
Извинявайте дали някоя от вас си е направила поръчка в неделя от Дъглас и да я е получила?
Моята пишеше че ще е доставена днес, но статуса й е само приета и нищо повече. Мислех че ги изпращат в първия работен ден.
Поръчах си екрана на Кларинс.
Да моята е в Спиди само трябва да я прибера поръчах от новите червила на Диор!

# 671
Мерси, Desuri!
Тъкмо получих мейл че е изпратена Simple Smile
Нямам търпение.
После да споделиш за червилата на Диор Simple Smile

# 672
И аз в неделя поръчах при Дъглас и ми пратиха, че утре ще е при мен..А при Нотино направих поръчка също в неделя и днес е при мен Simple Smile

# 673
Дами като казахте Диор, от къде пазарувате козметиката им за лице ( не гримове ) и има ли сайтове в които може да се намерят с по добри цени ?

# 674
Дами като казахте Диор, от къде пазарувате козметиката им за лице ( не гримове ) и има ли сайтове в които може да се намерят с по добри цени ?

В Douglas има бяла козметика на Dior.

Общи условия

Активация на акаунт