МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 207
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
И прити шоп вече имат сайт, но като гледам още не е разработен.

Някой има ли информация кои спирали са намалени в Сефора? Обявили са 20% намаление на спирали на премиум марки, но се чудя кои са.

# 676
Избраните продукти са:

✨ спирала Size Up от Sephora Collection
✨ спирала Diorshow Iconic Overcurl от Dior
✨ спирала Sumptuous Extreme от Estée Lauder
✨ спирала Hypnosis Drama от Lancôme
✨ спирала False Eyelash Effect Volume от YSL

🔥 Побързай, офертата е валидна само днес и утре, 19 февруари!

# 677
И тук да споделя разочарованието си от Дъглас. Поръчах аз на оферта Екрана на Clarins : 1 брой и един подарък, ама.. подаръкът го няма. Нито мостри, нито специална картичка има..

Звъня им, оплаквам се, но девойката отсреща ме успокоява: нямало проблем: щели да ми ги пратят допълнително тези дни. Попитах ги, дали им трябват снимки или други доказателства, че не са в изпратения пакет: нямало нужда: вярвали ми.
Нямаше как този разговор да не повдигане много въпроси в мен: толкова са услужливи  в Дъглас и доверчиви или толкоз често "забравят" продукти и мостри, че не не се учудват въобще на обаждането ми. Дано поне ми пратят нещо..и дано да е скоро.
Следва продължение..

# 678
  • София
И тук да споделя разочарованието си от Дъглас. Поръчах аз на оферта Екрана на Clarins : 1 брой и един подарък, ама.. подаръкът го няма. Нито мостри, нито специална картичка има..

Звъня им, оплаквам се, но девойката отсреща ме успокоява: нямало проблем: щели да ми ги пратят допълнително тези дни. Попитах ги, дали им трябват снимки или други доказателства, че не са в изпратения пакет: нямало нужда: вярвали ми.
Нямаше как този разговор да не повдигане много въпроси в мен: толкова са услужливи  в Дъглас и доверчиви или толкоз често "забравят" продукти и мостри, че не не се учудват въобще на обаждането ми. Дано поне ми пратят нещо..и дано да е скоро.
Следва продължение..

Същото се случи и с мен. Нямам втора бройка от Екрана. Обаждах се, била свършила промоцията. Казах им, че на сайта си стои. Сега мисля на КЗП да пиша. Безобразни са!

# 679
  • виртуално
След един подобен случай вече поръчвам от Дъглас само с получаване от техен магазин.
Проверявам и тогава плащам

# 680
  • София
Аз си получих и двата крема и мострите. Явно имам късмет, доволна съм, даже използвах отстъпка 😊

# 681
Да докладвам: бях писала преди няколко дни за разочарованието ми от Дъглас: поръчах Екрана на Clarins и трябваше да получа още един като подарък, но в пратката го бяха пропуснали, като и пожеланите мостри.
Обадих им се веднага и обясних проблема. Обещаха, че ще пратят липсващите неща веднага. И всъщност го направиха и днес си получих крема и мострите.
С противоречиви чувства съм към Дъглас

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 13:46 от anichkaffm

# 682
  • София
Аз нямам ни вест, ни кост от тях.

# 683
Аз съм доволна от Дъглас до момента.Пазарувам само от дома .
Дами като казахте Диор, от къде пазарувате козметиката им за лице ( не гримове ) и има ли сайтове в които може да се намерят с по добри цени ?
В немската сефора през посредник, но си следя и намаления .
https://www.sephora.de/
Някой има ли цвят Headliner ?
Поръчан е вчера.Не знам кога ще пристигне, ще снимам.
Специални благодарности на Ernestina   ! Flowers Hibiscus

# 684
Поръчах го аз и вече го имам.много ми е оранжевеникаво, ама на сляпо така...

# 685
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате кой цвят Hourglass finishing powder да си взема? Аз съм NC30 тип кожа. Гледам цветовете и не мога да преценя...

# 686
Аз си получих двете опаковки от Екрана в сряда. Нямаше проблем. Ако промоцията е свършила, не би трябвало да добави втора бройка подарък в кошницата.
Получих си и балсамите за устни - прасковен на Герлен и корала на Диор. Нацелила съм си цветовете и съм доволна.

# 687
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате кой цвят Hourglass finishing powder да си взема? Аз съм NC30 тип кожа. Гледам цветовете и не мога да преценя...
Тъкмо съм се наканила следващата ми пудра да е Hourglass . Откъде ще поръчвате>?

# 688
Тъкмо съм се наканила следващата ми пудра да е Hourglass . Откъде ще поръчвате>?

ами от https://www.niche-beauty.com/ реших да поръчам, за да съм сигурна, че няма да отиде на митница. Но много се чудех за цвета, защото няма от къде да ги пробвам, а dim light ми е розов.

# 689
Момичета, как да разпозная палитра на Джаклин Хил дали е оригинална? Харесах една от олх, но не познавам потребителя.

Общи условия

Активация на акаунт