ВИДИН-5

• 14 903
  • 272
  •   1
Отговори
# 105
Ми аз не съм го виждала мъжа ти вчера, къде да ми предаде поздравите  newsm78?

Ей шушумигоооооо,не моя,а твояяяяяя Whistling
Ве4е знам и кви вестници 4етеш Laughing

Аааааааааааааааааа, аз си мислех, че си го пратила твоя да го гощавам  Laughing.

Ей, хора, зарибих се с тая фурна за хляб и си купихме днес най-накрая. В момента творя първото си произведение, ще видиме след 2 часа какво ще се получи  Mr. Green  bowuu.

# 106
И аз идвам в петък или в събота.Как е времето ?
Хайде скоро ще се видим!

# 107
Аз щи го пратя,ама кажи кога твоя не си е в къщи,4е по тройки не си пада Mr. Green
дай да видя,кво си сътворила.Ама гледай да не пратиш линка,кога орлин е на компа-щот ще те бия Twisted Evil

Фиона-ами студенко.как ще се съберем май вси4ки тази събота,а?

# 108
  • някъде
Ето ме и мен  Mr. Green
Ей, момичета чакаме ви да се съберем всички! Party Hug
Абе какви са тези работи- я вземете се оправете с тези мъже- моят, твоят, пак моят Crazy
Зори, хайде кога ще черпиш с домашно приготвен хлебец?  Joy

# 109
Ето ме и мен  Mr. Green
Ей, момичета чакаме ви да се съберем всички! Party Hug
Абе какви са тези работи- я вземете се оправете с тези мъже- моят, твоят, пак моят Crazy
Зори, хайде кога ще черпиш с домашно приготвен хлебец?  Joy

ооооо Диди,ти се появи накрая Hug

И аз 4акам за хлебец,ама тя туку виж даде само на мъжа ми Mr. Green

# 110
  • някъде

ами, Йо, кой как се уредил  Mr. Green Twisted Evil

# 111

ами, Йо, кой как се уредил  Mr. Green Twisted Evil

Мдаааа Rolling Eyes
ама ти си трай,та да не подхвана и твоя-4е няма да ми викаш тогава-дали сме се оправили с мъжете-моя,твоя и т.н Mr. Green

# 112
  • някъде
Мдаааа Rolling Eyes
ама ти си трай,та да не подхвана и твоя-4е няма да ми викаш тогава-дали сме се оправили с мъжете-моя,твоя и т.н Mr. Green
ще има  bash
 Joy
абе, подхващай, хващай, каквото искаш прави Mr. Green

# 113
Мдаааа Rolling Eyes
ще има  bash
 Joy
абе, подхващай, хващай, каквото искаш прави Mr. Green

Да не ревеш после,ама аз мисля на една комшийка да го пусна-та внимавай,4е не прощава.друга песен ще запееш май Mr. Green

# 114
  • някъде
Да не ревеш после,ама аз мисля на една комшийка да го пусна-та внимавай,4е не прощава.друга песен ще запееш май Mr. Green
Тя да не би да го познава Thinking Ей, кажи и че на чужди не си давам мъжа Naughty, само на свой хора Joy

# 115
Тя да не би да го познава Thinking Ей, кажи и че на чужди не си давам мъжа Naughty, само на свой хора Joy

защото знаеш,4е ще ти го върнат ли hahaha Joy

# 116

smile3534

Снощи хлябът стана въртЪТ, но не можах да го снимам, защото го пекох до посред нощ и милото стоя гладен, само и само да яде от новия хляб  Laughing. Та нямаше време за снимки, защото го нагъна още преди да съм го извадила от контейнерчето. Днес пак ще правя, защото от снощния няма нищо вече  Mr. Green и този път ще се постарая да снимам.
А гости приемам по всяко време, само предупредете предварително, за да ви посрещна с топъл-топъл ЛЕБ.

# 117
  • някъде
Зори, в събота те чакаме да ни гостиш с топъл лебец, ако излизаме с двете гостенки! Whistling

# 118
Няма такъв филм-да те 4екам аз до събота с твоя хляб Twisted Evilпри условие,4е знам каква готва4ка си Heart Eyesтър4а още тази ве4ер у вас Whistling

# 119
  • някъде

Исках да пробвам дали ще стане, пък и да ви покажа моят хубавец Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт