ВИДИН-5

• 14 893
  • 272
  •   1
Отговори
# 90
Ей, тоя път се изкефих на брадъра, но от утре си става същата простотия Rolling Eyes
За Наташка разбрах вчера, бабата черпеше пред блока и ни разказа всичко. Нека да им е жив и здрав бебешока Hug

Гледам вие тука си пишете и клюкарите, само аз ли 2 дена изобщо не можех да отворя бг-маммата newsm78

# 91
иренка,май само ти не можеш Wink
мариа-обади се на тела,който е дала Мая Wink

# 92
  • UK
 Момичета идвам във Видинннннннн  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 олеле не мога да ви опиша колко съм щастлива, че ще си видя мъжа  Party Още утре тръгвам но ще се засечем в София и в петък съм при вас и ако има желаещи за петък да се видим да пишат, че той моя тогава ще е на работа и не ми се стои със свекървището в къщи  #2gunfire. А аз никой не познавам от Видин и ми е скучно
 Айде похвалих се а сега бегам към леглото, че ще се става рано
 Лека нощ на всички бодуващи и много усмивки  Hug  Hug  Hug   bouquet

# 93
Мегита,защо се спотайваш Hug
как си днес?

# 94
Аз съм-ЗА PeaceИмаш ми тела звънни ми JoyТъкмо мислех да те питам дали няма да дойдеш на сам Flutter

# 95
  • UK
 Аз ли се покривам  Crossing Arms цял ден съм пред тоя комп и ме боли главата вече от него  #Crazy ама вас ви няма никакви. Ще се обадя задължително ама да знаете, че за да съм далеч от свекървището колкото се може повече да знаете, че ще съм много досадна  Mr. Green . Ще ви пиша и от там  Peace
Ioana ще ти се обадя  Hug

# 96
Мъжа ти къде живее тук?

# 97
Госте покажи се,4е ми е мъ4но за теб Hug

# 98

Ейй, ама тия гости те измъчиха теб Mr. Green

# 99
  • UK
Мъжа ти къде живее тук?

В Бонония бл8
 повече инфо НЕ  Joy   bouquet

# 100
Мъжа ти къде живее тук?

В Бонония бл8
 повече инфо НЕ  Joy   bouquet

не се бой,ние си имаме Winkхайде лек път Hug

Ейй, ама тия гости те измъчиха теб Mr. Green

Ако това не е Зори-да ме заплюете WinkПисах и на скейпа,ама не ми изпрати писаниците,а щях да ви кажа,кой е госта Mr. Green

# 101

Ако това не е Зори-да ме заплюете WinkПисах и на скейпа,ама не ми изпрати писаниците,а щях да ви кажа,кой е госта Mr. Green

Ааааа, не  Naughty, тоя път не позна. Пък и аз не съм гост, а скрит  Laughing. Снощи гледах Брадъра, едновременно с това готвих, на рекламите се къпахме, та не съм имала никакво време за форум.
После Ева като заспа четох темата от 25 стр. в Готварския за машината за хляб и да ви кажа така съм се навила да си купя, че вече нямам търпение. Моя мъж още за миналата Коледа ме подкокоросваше да си подарим една  Simple Smile, обаче аз НЕ та Не. Ама сега вече искааааааааам....

# 102
Много па искаш Mr. GreenМъжо предаде ли ти поздрави в4ера newsm78
Абе госта беше скрит и затова реших,4е си ти Wink
Хайде плювайте Joy

# 103
Ми аз не съм го виждала мъжа ти вчера, къде да ми предаде поздравите  newsm78?

# 104
Ми аз не съм го виждала мъжа ти вчера, къде да ми предаде поздравите  newsm78?

Ей шушумигоооооо,не моя,а твояяяяяя Whistling
Ве4е знам и кви вестници 4етеш Laughing

Общи условия

Активация на акаунт