ВИДИН-5

• 14 913
  • 272
  •   1
Отговори
# 120
Аууууууууууууууу,какво виждат мойте о4и Heart EyesСладур голям е този твоя син,ама е одрал кожата на бащаси-ти без да се цупиш,ама си е така Peaceда го нацелуваш от мен Wink

# 121
  • някъде
Мерси, как да се цупя- нали си е мойто детенце! Heart Eyes
А как да нмаля размера? newsm78

# 122
Да да, после да ми се оплаквате, че сте дебели, пък задниците ви незнам си какви били, а  Crossing Arms?

Диди, юнака е много благ, ама на мен ми прилича на теб, Йошка да ме извинява  Naughty!

Снимката можеш да я намалиш във фотошоп, ако го имате на компа. Иначе и със Paint-а също свава, върви си със всеки Уиндоус (ако си с такава операционна система де).
Отваряш си снимката с Пайнт, избираш Изображение - Атрибути и си задаваш желания размер.

# 123

Фиона-ами студенко.как ще се съберем май вси4ки тази събота,а?

[/quote]
А вие какво правите като е студено? Къде ходите- не се ли разхождате?Няма ли някакво такова място дето и деца и колички да могат да влизат?
Ние тръгвеме утре, но съобота и неделя ще е лудница- докато се изреди цялата рода- тогава може само аз да изляза да се видим- тъкмо да се отърва от данданията Mr. Green
Но всъщност не  знам, ако мъжа ми остане до неделя ще си стоя вкъщи, ако замине в събота- ще излизам.
Зори, май теб да питам newsm78 Има ли от къде LAN да си пусна?
Че майка ми проверила, но нямаме кабелен инт. за при нас.

# 124
  • някъде
Фиона, лек път и те чакаме тоест ви чакаме Hug

# 125
Фиона пиши ми на ЛС къде живееш и ще ти кажа дали имаме възможност да те свържем там.

# 126
  • UK
 Момичета плана се промени, утре вечерта тръгвам за Видин и ще съм там в събота на обят... дано да остане време да се видим. Некой може ли да ми каже в колко часа започва неделната литургия в църквата в центъра дето е ???

# 127
Toва е защото не си видяла мъжа и Wink
това с принта-трябва и на мен да го обясниш Mr. Green

Мегита,защо се промени плана,аз тъкмо реших,4е си писала от някоя зала тук.Но и събота е ден Laughing

# 128
  • UK

Мегита,защо се промени плана,аз тъкмо реших,4е си писала от някоя зала тук.Но и събота е ден Laughing

Оказа се, че утре имам испит и не мога да мръдна. Аз ще съм там или до понеделник или до вторник  Peace а ние и там имаме нет в къщи така, че аз съм на всякъде  Laughing

# 129

Да бе, имаш много здраве  newsm48.

Утре на Скайпа ще ти изнеса един открит урок, само да се засечем  Laughing.

# 130

Оказа се, че утре имам испит и не мога да мръдна. Аз ще съм там или до понеделник или до вторник  Peace а ние и там имаме нет в къщи така, че аз съм на всякъде  Laughing

Супер Wink

Да бе, имаш много здраве  newsm48.

Утре на Скайпа ще ти изнеса един открит урок, само да се засечем  Laughing.

А дано,4е все с теб не можем да се уцелим #Cussing out

# 131
Момичета моя скайп е petya5q
a icq- 302 053 691
Аднете ми ако искате.

# 132
  • някъде
Фиона, ти от къде пишеш- от София или вече от Видин? newsm78
Аднала съм те, но постоянно си недостъпна Mr. Green
Зори, кажи къде е фри сървъра, че на старото място не излиза? Мале ама как го обясних Joy

# 133
Диди, утре ще проверя и ще ти пиша на ЛС, защото вчера нещо ми оправяха компа и са ми изтрили връзката  #Cussing out, а цифрите хич не ги помня  #2gunfire.

# 134
Абе Зори,нали съм ти казала,4е ако ти трябва майстор с компа да свиркаш Wink

Общи условия

Активация на акаунт