Любители на Котки - Тема 152

• 27 277
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Може ли снимка на Чочи като бебе?
Искам да го покажа на ММ.
Утре имам рожден ден, скъпия ми 'син' е решил да ми остави подаръка предварително, за малко да се разрева, надрал ми е ризата, която купих вчера, прилежно изпрах, изсуших и изгладих, дупчиците се виждат и не мога да я нося, ядосах се и я изхвърлих, сутринта видях, не му говорих около час и не му обръщах внимание, толкова издържах. Joy
След малко заминавам да ми купуват същата. Joy

# 61
Благодаря за новата тема, Танче! 🌸
Прочетох тези страници с огромна усмивка до ушите! Много красота е събрана в тях ❤
Чочко е котка, бе! Я какъв е станал голям! 🥰
Късмет на болното котенце, дано се оправя бързо 🍀
Късметка има много гоооолеееми очи! Прекрасна е😻

Ето ги лигльовците. Много гушливи са станали. Особено като си облека един пухкав халат, избиват се кой да ми се завира в него и да ми мъркат.Фук-фук 😁😁

# 62
Опирай се да изпереш отново ризата и да я изгладиш.

# 63
Не ставаше нищо от нея, на дупки беше и затова я изхвърлих, докопал я е докато виси на закачалката, хем си го знам, хем я оставих, здраве да е, ще се уредя с нова. Joy

# 64
  • Между гори и планини
Памук много обича пералнята на центрофуга, опитва се да хване прането 🤣
А Точка харесва мопа и като чистя го гони.

# 65
  • София
Ивекс, още ми се реве за скъпите ми немски ботуши, които Блеки надупчи яко зимата ... (купих боя Саламандър, защото цветът им не е "стандартен",  мажа ги и си ги нося така).

Ето го моето зеленооко чудо...

От 9 ч сутринта обикалям гори и поляни и го търся (викам, но той недочува и се притесних много). Снощи ни побърка към 10 и го пуснахме навън (обикновено излиза за малко и се връща). Не се прибра, сутринта не се появи и за кафето, пропусна закуската (направо немислимо за него Joy)

Сега показва на другото коте кой е шефът тук (с пълно коремче естествено)...

# 66
Благодаря за новата тема Hug

Много малки тези легла бре...

# 67
Знам какво е, чисто нова чанта са ми съсипвали, дънкова туника и още и още, след малко излизаме за ризата и баща му ще търчи и до Пепко да му купува мишки.

Лисо, не са малки, тя е дебела. Joy

# 68
Катерина, аз нямам лични наблюдения, но от клиенти с такива котки знам, че изискват повечко грижи. Ежеседмично почистване на кожата и ушите, редовни прегледи, защото са по-склонни към някои заболявания, както и че трябва да не стоят на студено или на пряка слънчева светлина по-дълго време.
Космите при котките не трябва да те притесняват ако животното се храни с качествена храна и се сресва редовно. Е, разбира се, все ще има козина някъде, но то и човешката коса пада. Ако смяташ, че със сфинкс детето няма шанс да развие алергия и за това го предпочиташ - да знаеш, че и от тях се отключва.
Да и другото, което ме притеснява е, че комшиите ни отглеждат домашни животни и по косматата ни котка след разходка навън съм намирала някоя бълха. Мисля, че по сфинкс няма да могат да се завъдят.
Благодаря за отговора!

# 69
малката лисичка,
Много хубаво легло. Отдолу тапицирано ли е?

Ивекс,
Всичките ми домашни тениски са с дупки отпред. Чочо от суче, но има и зъби все пак.Blush

# 70
Ивекс, май малко Joy

Мама Нана,  драскалка е от картон, но спи там Grinning

# 71
  • Някъде там
Таня, този невероятен, дългокосмест и много мустакат сладур някаква екзотична порода ли е или и просто поредната уникално коте без дълго родословие?
Може би е някаква порода, защото попаднах на снимка на коте с подобна визия (най-вече ушите):

На Мейн Кун ми приличат

# 72
Уникални котки, уви са много големи, ще сдави Ушатото. Joy Иначе съм си го мислила, но по-добре да осиновя, или бедстващо или на улицата бол, което хвана това. Joy

# 73
Кате, бълхите ги вкарваме ние в домовете си. Вкараш ли една, то може да се закачи на кот. Да, няма да е толкова трудно чистенето, но все пак.
Между другото ние вкарваме и вътрешните паразити.

# 74
Абсолютно, Топче никога не е имал бълхи, но Ушатото едвам го отървахме.

Общи условия

Активация на акаунт