Бебешката количка - цяла наука за второ висше №46

• 67 533
  • 794
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, може ли коментари за количката по-долу ? Не съм я гледала на живо, а от снимките не мога да разбера има ли пълно легнало положение 180% или е анатомична и има тънка при краметата. Ще отида до магазин, но ми прави впечатление, че всеки си предлага марката на която е офиц.представител или тази от която ще изкара повече.

https://visvitalisbg.com/product/maxi-cosi-bebeshka-kolichka-zel … aphite-1210750301

# 106
Здравейте, може ли коментари за количката по-долу ? Не съм я гледала на живо, а от снимките не мога да разбера има ли пълно легнало положение 180% или е анатомична и има тънка при краметата. Ще отида до магазин, но ми прави впечатление, че всеки си предлага марката на която е офиц.представител или тази от която ще изкара повече.

https://visvitalisbg.com/product/maxi-cosi-bebeshka-kolichka-zel … aphite-1210750301
не съм никакъв Официален представител на никоя фирма.
Тази количка има пълно легнало положение.

Какво значи "тънка при краметата", вероятно крачетата, но не разбрах въпроса?

# 107
  • Anywhere
Количката е с трансформиращ кош. Когато е като кош с отпуснати колани има пълно легнало положение. Но когато се трансформира в седалка, няма да има. Ще има анатомичната чупка при дупето!

# 108
Количката е с трансформиращ кош. Когато е като кош с отпуснати колани има пълно легнало положение. Но когато се трансформира в седалка, няма да има. Ще има анатомичната чупка при дупето!

Разбрах! Гънка, чупка при крачетата /това съм искала да напиша/.
Благодаря за пълния отговор.
Не е към вас забележката за офиц.представители.
Влизам в няколко големи магазина и питам коя количка има пълно легнало и да се трансформира в лятна, седящо - ами няма такава и ми се предлагат 3 в 1 или анатомични.
Подариха ни кош за кола maxi cizi и тръгнах да търся количка такава и опа - има.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 16:22 от -INA-73

# 109
  • Anywhere
Кошниците на Maxi Cosi са съвместими с повечето хубави модели колички. А дори и да не са, това , че няма да можете да го сложите на рамата на количката не е голям минус. Поне за повече родители! Харесайте си количка по нейните характеристики, а не заради столчето!

# 110
Гънката се оправя за секунди, дори и детето да спи нищо няма да разбере. Аз съм със трансформираща количка, е няма по-удобно нещо.

# 111
  • Anywhere
Явно детенцето Ви още е малко и се събира в коша. С дете над 1г няма място за него на дължина, ако се отпусне. Пробвано лично с дете на 1г2м- 76 см.

# 112
Кошниците на Maxi Cosi са съвместими с повечето хубави модели колички. А дори и да не са, това , че няма да можете да го сложите на рамата на количката не е голям минус. Поне за повече родители! Харесайте си количка по нейните характеристики, а не заради столчето!

А ДА, ДА ясно, търся количката да ни хареса, а не шасито за кошчето. Споменях го това за кошчето, защото ММ загледа модели колички от  марка maxi cosi след като видя кошчето. Аз гледам модели на sybex и hauck /не знам точто защо, но ми харесват Blush /

# 113
Easywalker Miley видяхме ли?

Ina-73, виж Зелиата на живо. После можеш да обмислиш и по-добра цена.

# 114
Имате ли впечатления от Maxi Cosi Lila CP? Интересува ме по-конкретно тази чупка при легналото положение до колко е удобна? И изобщо всякакви впечатления за модела ще са ми от полза. ☺

# 115
Гънката се оправя за секунди, дори и детето да спи нищо няма да разбере. Аз съм със трансформираща количка, е няма по-удобно нещо.
Можеш ли да ми препоръчаш модел трансформираща се количка? И мен ми се иска такава да взема, но не съм решила коя!

# 116
В ozone.bg са намалени тези колички, и още други. Споделям, че за някой може да е нужно.

# 117
Можеш ли да ми препоръчаш модел трансформираща се количка? И мен ми се иска такава да взема, но не съм решила коя!

Аз съм с mothercare journey.

# 118
Да споделя просто толкова четох, толкова гледах,че вече си мисля ще избера бебчо като стане на 18 най-вероятно Sad

# 119
Хаха а докато аз правя детайлни анализи на количките, ММ се включва с мнения като “нашето момченце ще се научи да ходи, за какво му е количка, аз не помня да съм имал”. Даже не знам как да отговоря.
Ние ще получим cybex столче за кола. Иска ми се количка, която да не е твърде тежка, да е мобилна за в град и природа, и да не е над 1200лв. Ако някой може да предложи решение, ще черпя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт