Бебешката количка - цяла наука за второ висше №46

• 67 513
  • 794
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, имам малко глупав въпрос Smile за кошовете на новородено (по специално cybex) трябва ли специален чаршаф или нещо подобно?
Разгледайте по магазините има цели комплекти за количка с чаршаф, възглавничка и тн. Аз лично купух от Вис Виталис само долни чаршафчета, не са с ластик, но са съобразвни с размера на матрачето за количка. Десените са много свежи. На място в магазина ни насочиха.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 12:55 от Djenna

# 91
  • Anywhere
В Мое бебе Слънчице има комплекти по 3 бр чарафчета с ластик. Много са хубави. Макар, че всяко чаршафче върши работа. Подгъва се под матрачето и готово.

# 92
Здравейте, търся си лека, сгъваема и компактна количка. Все пак да е стабилна и маневрена. Двоумя се между Ergobaby и Easyealker. Моля, който има наблюдения да сподели. Бюджетът е 400 лв. Мерси

# 93
Здравейте Мами, ще имаме бебче Април и си търся лека, безопасна, удобна за бебчо и мен количка 3 в 1. Тъй като съм дребничка(160/47 кг по принцип) и имам два етажа стълби искам да е нещо удобно за носене и бутане по неравен терен, тъй като тротоарите тук са в ужасен вид. Четох много, гледах много но за сега нищо не ме грабна. Харесва ли визията на Buba но не мога да намеря никакви мнения така че ще съм благодарна ако може да препоръчате нещо за около 1000 мах 1500 лв.

# 94
Здравейте Мами, ще имаме бебче Април и си търся лека, безопасна, удобна за бебчо и мен количка 3 в 1. Тъй като съм дребничка(160/47 кг по принцип) и имам два етажа стълби искам да е нещо удобно за носене и бутане по неравен терен, тъй като тротоарите тук са в ужасен вид. Четох много, гледах много но за сега нищо не ме грабна. Харесва ли визията на Buba но не мога да намеря никакви мнения така че ще съм благодарна ако може да препоръчате нещо за около 1000 мах 1500 лв.
Аз не съм спец в количките, но тези Buba ги гледах на живо и са много тежки според мен.

# 95
Здравей, от това,което чета,седалката (летният кош) е за 6+ месеца,тогава не е необходимо детето да е в абсолютно хоризонтално положение. Но за новородено е силно препоръчително,затова имаш и този кош за новородени
Здравейте. Някой има ли мнение за тази количка? Гледахме я на живо и ни хареса. Чакаме априлско бебе. Мен ме притеснява легналото положение на летния кош - пише, че е 160 градуса, т.е. явно не е напълно легнало до 180 градуса и не знам дали това е достатъчно. Вие какво мислите като цяло за количката?
https://roshavo.com/ergobaby-compact-city-stroller-metro-and-new … kW_6dnwvvpP_9MwUs

# 96
  • Anywhere
Здравейте Мами, ще имаме бебче Април и си търся лека, безопасна, удобна за бебчо и мен количка 3 в 1. Тъй като съм дребничка(160/47 кг по принцип) и имам два етажа стълби искам да е нещо удобно за носене ....
За съжаление няма количка която хем да е лека, хем да се справя добре с разбити тротоари. За лошите пътища са Ви нужни големи гуми, най добре помпащи, ако не поне с пяна. Обаче този тип колички са поне 13 кг . Което ще Ви бъде тежко за носене 2 етажа. Има вариант вместо да носите количката да се научите да я дърпате на задни гуми. Обаче някой ще трябва да Ви покаже в началото. Вижте количките Bebetto Flavio i Bebetto Nitelo,  едната от тях беше с много лек кош за новородено и така тежи 12кг. с него. Влизат Ви и в бюджета!

# 97
Здравейте, 
Живот и здраве ще имаме юнско бебче и от скоро гледаме количките.
Искаме да се спрем на няколко модела, за да се възползваме от промоции примерно.
Само че колкото повече чета, толкова повече се обърквам...
Имаме лични впечатления единствено от Egg, но 2500лв някак си не ми се дават.
Има ли подобен модел, но с по-ниска цена (например около 1500лв)?
Живеем в София и ни трябва стабилна и маневрена количка. Но и ще пътуваме от време на време, така че искаме да е по-лека и лесна за сгъване.
Ще се радвам на всякакви мнения.
Благодаря предварително.

# 98
Една добра оферта според мен Stokke Beat

# 99
Здравейте, включвам се с едно питане към вас, защото просто съм пред страшна дилема и не мога да преценя. Колебая се между две колички: maxi-cosi Lila cp & Babystyle Oyster 3.  Maxi-cosi съм я виждала на живо, но другата не съм. Какви са вашите впечатления от тези колички? Мнения за тях почти не мога да открия.

# 100
  • Anywhere
Без да съм ги виждала лично предпочитам Oyster 3. Има добра конструкция, големи гуми, а седалката за след 6 месеца не може да се сравнява с тази недомислица на Лила-та. Удобна, с широк сенник, с пълно легнало положение. Може да се сгъва със шасито .. Oyster са колички с добри характеристики и дизайн. Да не говорим колко опции за цвят на шаси и тапицериите имате. Докато Lila е само черна или сива. И пак казвам основното, което не ми харесва в нея е късия сенник и анатомичната седалка с чупка при дупето!

# 101
Предложения,мнения и съвети за количка?3 в 1

# 102
Здравейте и от мен! Някой може ли да даде мнение за полските колички на Roan - и по-точно съм се спряла на Roan Bass Soft? Доста четох и търсих мнения, но не открих нищо..

# 103
Дами, от коя чанта / органайзер за количка сте доволни?

Ако не му е мястото на въпроса ми тук, моля модератор да го премести, но тук ми се струва най-вероятно да намеря полезни отговори.

# 104
DenitsaNi
трудно е да те посъветваме, не знаем нито бюджета ти, нито как ще я ползваш и какво е важно за теб, например по какви улици асвалт/павета ще я караш, имате ли асансьор, ще пътуваш ли често с колата, самолети... , дали държиш да е красива, или по-скоро качествена.
Фирмите продават колички  3 в 1 от една страна за по-голяма печалба, от друга за майки, които нямат много време за търсене и избиране. Това, според мен въобще не е най-добрия вариант.
Искам да кажа, че като те види някой на улицата с количка, него въобще не го интересува дали имаш в къщи и лежаща част и столче за кола от същия плат.
Лежащото се използва няколко месеца само.  Седящата част се използва най-дълго време (2 год), а столчето за кола, поставено на платформата - твърде рядко. Мисля, че повечето хора си държат столчетата в колата.
Така че, ако имате време, наблегнете на търсене на хубава качествена седяща количка.  Столчето може да се купи и отделно, като се гледат параметри за безопастност, а не цвета на плата.  Лежащата количка може да си купите от най-евтината марка, или да вземете от някоя приятелка,

Общи условия

Активация на акаунт