Бебешката количка - цяла наука за второ висше №46

• 66 129
  • 794
  •   1
Отговори
# 735
https://dundio.com/riko-комбинирана-количка-2-в-1-ultima-ultra-light-03-lagoon-650-71-88.html
Имате ли мнение за тази количка? Търся си нещо подобно,ако можете да ми предложите. Може и 3 в 1. Държа коша за новородено да е широк поне 34см.
Благодаря ви предварително

# 736
  • Варна
https://dundio.com/riko-комбинирана-количка-2-в-1-ultima-ultra-light-03-lagoon-650-71-88.html
Имате ли мнение за тази количка? Търся си нещо подобно,ако можете да ми предложите. Може и 3 в 1. Държа коша за новородено да е широк поне 34см.
Благодаря ви предварително

Ако цената не е определяща Inglesina Aptica

# 737
Здравейте,

Някой с мнение за тези:
https://vitodesimone.com/produkt/za-bebeto/bebeshki-kolichki-peg … o/futura-modular/

По-бюджетна е от онези, които гледах в магазините. Дали има нещо общо с по-скъпите? Иначе ми допадат най-много от всички, но са малко извън бюджета. Тези обаче са опция.

# 738
Аз имам такъв модел, само е друг цвят.
https://vitodesimone.com/produkt/za-bebeto/bebeshki-kolichki-peg … us-modular-elite/

Шасито май е същото, честно казано мисля, че разликата идва от самата материя на кошовете и седалката. Не виждам нещо друго като разлика 🤔

Здравейте,

Някой с мнение за тези:
https://vitodesimone.com/produkt/za-bebeto/bebeshki-kolichki-peg … o/futura-modular/

По-бюджетна е от онези, които гледах в магазините. Дали има нещо общо с по-скъпите? Иначе ми допадат най-много от всички, но са малко извън бюджета. Тези обаче са опция.

# 739
Аз съм  от недоволните от сайбекс балиос. Ами не е като да има добри  амортисьори. Изключително много друса. Главата на бебето постоянно се мяткаше и ми ставаше лошо. Бутах после Mutsy.  Огромна разлика. Заблудих се за съжаление заради темата точно. После като писах  и питах дали само аз имам такива наблюдения, ми писаха тук съфорумки, че.возела твърдо.
 Иначе сенника е супер, а ползвахме летния кош дори и след 6 месеца, а бебето ми е не е малко. Той е един от най-дългите на пазара.

# 740
И ние поръчахме Балиос и я върнахме. Видя ми се по-паянтова от в магазина и друсаща, а платът едвам достигаше навсякъде, съответно закопчаването ми идваше трудно. Реших, че това ще ме изнервя ежедневно. Но за ценовата си класа със сигурност е добра количка.

# 741
Здравейте,

Някой с мнение за тези:

за тези пари, можеш да си купиш качествена количка, от чужд сайт. Тази е имитация. Копирали са известни марки. Платът се вижда, че е много твърд само от снимката.

# 742
Това е модел на Пег Перего.Не е имитация.
Вито де Симоне са официален представител на марката.
Като всяка марка,те също имат по-бюджетни варианти.
Със сигурност разлика има.Не може за 1000 лева да очакваш същото,като за 2000лв.Най-малкото плата ще е ужасен.

# 743
Аз съм  от недоволните от сайбекс балиос. Ами не е като да има добри  амортисьори. Изключително много друса. Главата на бебето постоянно се мяткаше и ми ставаше лошо. Бутах после Mutsy.  Огромна разлика. Заблудих се за съжаление заради темата точно. После като писах  и питах дали само аз имам такива наблюдения, ми писаха тук съфорумки, че.возела твърдо.
 Иначе сенника е супер, а ползвахме летния кош дори и след 6 месеца, а бебето ми е не е малко. Той е един от най-дългите на пазара.

Споделям напълно. Като изгледала едно дете до 2 г. с Мутци Ево , бутах няколко пъти тези дни познато дете с Балиос - нищо общо. Първо кошът и за новородено, и летният са доста по-тесни, за дължина не мога да споделя наблюдения, но на детето ръчичките вечно бяха извън коша. Тежка е ужасно, а от там и супер неманеврена. Пред Мутци не бих я взела никога. Наистина сенникът ѝ е единствения плюс пред този на Ево, има едно цяло отделение повече.

# 744
Аз Mutsy не съм пробвала, но Балиоса 5 месеца и половина си го карам и не се сещам в момента за някаква забележка. Нито ми тежи, нито ми е неманеврена. На доста оф-роуд разходки ходим и си се справя чудесно. Зимния кош до 5 месеца го ползвахме, защото малкият вече искаше да се оглежда навън, 67см и над 8кг беше и спокойно щеше да се събере до 6 месец. Сега смятам да си я ползвам и за лятна количка, не виждам причина да купувам друга.

Редактирам: Сега погледнах теглото и на двете колички, ами почти идентично е май, с летния кош Балиоса е 11.2, а Мутси май 11.9кг, та не знам защо ви се е сторила толкова тежка.

Гледам и цените  - Мутци сега на промоция е от 1500, на 1200лв (не знам дали това са реалните цени, но в няколко сайта го срещам), а Балиоса на промоция беше 800-900лв, та и разликата в цената не е малка.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 11:50 от Pistachio

# 745
А някой с мнение за Easywalker Charley, Rudey или Harvey? Вчера ми попаднаха техни модели в един сайт, но не съм ги гледала на живо все още.

# 746
Аз си купих Easywalker Harvey 2, не съм разглеждала много колички преди нея, нито проведох задълбочено проучване на марки/модели, но я видях и ми хареса. На моите изисквания отговаря идеално - лека, маневрена и елегантна. Другият ми избор беше Peg Perego, но на живо не ми хареса това, което видях, Сайбекс не ми харесват.

# 747
Имате ли наблюдения за Easywalker, че бил за по-ниски мами ? Simple Smile
В един от магазините ми казаха, че може би не е за мен заради височината, но нямаше на място да тествам.
Засега гледам и Мутси и Балиос, така че горните мнения са ми много полезни Simple Smile

# 748
Здравейте, мами!

Някоя от вас има ли мнение за количката Cybex Talos S 2 в 1? Води се подходяща за всякакви терени - "Издържливите на спукване гуми, за всякакви терени балансират количката при off-road терени и не обезпокояват бебешкият сън."

Дали това е така и каква е разликата с Balios S и Balios S 2 в 1?

Ще се радвам да чуя мнения.

# 749
Здравейте!
Чакаме първо бебче, изчетох колкото можах от темите да се ориентирам, че нямах никаква идея какво да търся. Бях се спряла и аз на Сайбекс Балиос С или Пег Перего. Вчера бяхме в БебеМакс да ги погледнем на живо и там се влюбих в Easywalker Harvey 2,виждам че тъкмо нея коментирате. Не бях гледала предварително тази марка, но количката е уникална, много лека и удобна, консултантите ми дадоха да я пробвам и с тежести и по павета и много ми хареса, дръжката се регулира, матрачето в коша за новородено е супер, голям сенник и багажник. По-скъпа е от Сайбекс, но мисля че нея ще вземем. Ще се радвам да чуя и аз отзиви от мами, които я ползват 😊
Назад четох за доста мами пазарували от английски сайтове, ако някой има скорошна информация как стоят нещата с митото и други такси ще съм благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт