Бебешката количка - цяла наука за второ висше №46

• 66 107
  • 794
  •   1
Отговори
# 750
Чак тежка не е балиоса. И е маневрена да.

# 751
  • Варна
Точно поради разностранните мнения не мога да реша и аз за Cybexa. Аз също много харесах Харви - но там ме притеснява чупката в лятната седалка, нека споделят наистина мами, които са взели Харви:)

# 752
Ами то е както всичко останало в живота 😃 Ако всички харесваха само една количка, то други изобщо нямаше да се продават. Най-добре да се пробва поне в магазина, доколкото е възможно, макар че не е същото като навън.
Основното оплакване за колички, което се среща е, че са тежки и обемни, та е добре да се вземе по-лека количка, ако не искате после да давате още куп пари и за лятна.

# 753
A някой с наблюдения над cybex melio лятната количка?

# 754
Здравейте момичета, някоя да има мнение за количка Chipolino Ноа ?  https://www.hippoland.net/chipolino-kombinirana-kolichka-noa-siv … denim-kknh02001gd
Изглежда доста лека и бюджетна, но дали ще издържи на нашите пътища?

# 755
Здравейте, има ли някоя от вас,която да продава кош за новородено на Cybex- Cot S?

# 756
Относно митата от Англия - последно ми казаха, че се плаща по 1.5 паунда на кг. без начална такса. По едно време имаше и такса, ако не се лъжа. Скоро ще ми пращат столчето за кола оттам и ще дам конкретна информация.

# 757
Аз също първоначално се бях спряла на easywalker Harvey, най-леката,която съм пробвала! Единственото,което ме отказа,е че четох в чуждестранни сайтове масово  отзиви на майки,че лятната седалка е мн малка и мн бързо се израства от детето,та трябва да се купува нова. Да не говорим,че в по-студено,като е облечено и по-дебело и съм виждала дечица,които буквално "преливат" от харвито😅😂 моята майка като я видя,това й беше първата и единствена забележка,че е мн малка седалката.разбира се,това си е индивидуално. Аз си взех в крайна сметка пег перего модел ипси,също мн лека и ужасно маневрена!! Не съм я пробвала още,но досега съм възхитена-лесно се сглобява, мн елегантен дизайн с хубава дамаска, голям багажник и сенник и най-вече мн маневрена и с големи колела!

# 758
Аз от много чудене в крайна сметка поръчах Easywalker Harvey 2, гледах Cybex balios s, Peg Perego и Bugaboo. Искаше ми се да огледам Jane няколко варианта, Маmas and Papas, но покрай локдауна не успях.

Не съм я пробвала още, чакам доставката в края на месеца и юни ще дам отзиви как се държи в реални условия. В немските и холандските сайтове вече пуснаха Harvey 3, доколкото успях да се ориентирам там седалките и гумите са по-големи, сенника е размер хл и още няколко екстри, които по принцип исках, но и разликата в цената не е малка.

Единственото, което ме притесняваше в тази количка и 4 месеца я мислих, докато я поръчам, беше точно чупката при лятната седалка, но познати, които са я ползвали споделиха, че не е никакъв проблем. Ще видим.

За Англия последно фирма-превозвач (Габиели) ми обясниха, че до 140 паунда се плаща само транспорта, ако сумата е по-голяма се дължи ддс, мито, евентуално такса за митническата декларация и трябва да се представи ЕОРИ номер.

# 759
Въпреки че браня Balios S и не съм недоволна изобщо, нещото което бих направила сега като вече опитна майка, е да си купя най-леката и маневрена лятна количка и да си возя новороденото с нея с порт бебе с твърдо дъно, а после го махам и си бича с летния кош. Тия системи 3 в 1 и тн са прекалени. Масово майките купуват 3 в 1 и после като се затопли почват да купуват летни колички и айде в мазето 1000-1500 лв за половин година бутане и то баш в началото, когато най-тежи след раждането и се чудиш как да вдигаш възможно най-малко, че да не се напикаеш от зор. В тоя ред на мисли бих взела ергобейби или Сайбекс beezy. Въобще няма да се хабя да купувам кош за новородено. Едно порт бебе с твърдо дъно за 40 лв от olx перфектно ще оправи работата. Ама пуста глупост и вълнение замъгляват разсъдъка.

# 760
Добре, може еа ви се стори глупав въпрос, но има ли колички, които са само със зимни кошове.
Бих си взела една по-евтинка със зимен кош и да инвестирам повече в лятна количка. Уви не намирам, а има само 2 в 1 :/

# 761
Има,но не са от евтините.
Има модели, при които всяка част се продава отделно-шаси,кош за новородено,седалка и т.н.
Моята беше такава (Сайбекс Приам),но не беше евтина.Шаси-1400лева,кош за новородено-650лева.
Друг вариант ти е да купиш лятна количка,при която има опция да се закупи и кош допълнително.

# 762
Аз така бях харесала cybex melio която е около 6кг и има опция за зимен кош(около 300лв).Количката струва 800лв, но ако се хване с 20% намаление в рая тойс цената пада доста. Но на място като я видяхме мъжа ми не я хареса, защото била много нестабилна (което е нормално за лятна количка 6кг.. и няма как да се сравнява с големите по 10-11кг) но така и не успях да надделея да я вземем.. 😃но все още мисля, че е доста удачен вариант и пак излиза на добра цена с опция да се ползва наистина дълго време.
Оставям линк https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-cybex-melio-soho-grey

# 763
Въпреки че браня Balios S и не съм недоволна изобщо, нещото което бих направила сега като вече опитна майка, е да си купя най-леката и маневрена лятна количка и да си возя новороденото с нея с порт бебе с твърдо дъно, а после го махам и си бича с летния кош. Тия системи 3 в 1 и тн са прекалени. Масово майките купуват 3 в 1 и после като се затопли почват да купуват летни колички и айде в мазето 1000-1500 лв за половин година бутане и то баш в началото, когато най-тежи след раждането и се чудиш как да вдигаш възможно най-малко, че да не се напикаеш от зор. В тоя ред на мисли бих взела ергобейби или Сайбекс beezy. Въобще няма да се хабя да купувам кош за новородено. Едно порт бебе с твърдо дъно за 40 лв от olx перфектно ще оправи работата. Ама пуста глупост и вълнение замъгляват разсъдъка.

+ 1
И ние сме с Балиос S и сега така да искам лятна, а тя дори не си е избила парите. Ще си я тикаме нея и това е, да съм мислила преди да я вземем. Но да, като е първо дете и се престараваме. Smile

# 764
A порт бебето как се закачва за шасито? или го слагате към лятната някак?

Общи условия

Активация на акаунт