Живеем в малка къща, в близост до голям областен град. Около нас масово се поставят соларни панели за топла вода или фотоволтаични системи. Дет се вика, не остана къща без тази модна придобивка, както и покрив, навес, полянка /само на щъркеловите гнезда няма
/ В този дух и моя съпруг ме "натсика" да сложим някъде на покрива, промоция имало 10 000лв ще дадем и ще произвеждаме за наши си нужди ток. Понеже някак не ми се потъва в поредния кредит/ако ги имахме спестени, по- бих се замислила/, ви питам : Има ли смисъл от тея чудеса за обикновенните хора, може ли станем "независими", колко му е срока на годност , кога в общи линии "се отплаща" това чудо, ако се повреди нещоа, скъп ли е ремонта? Или да "финтирам" с обикновен соларен панел за 2000 , който да ми топли водата през лятото?
За протокола, сметките ни за ток са над 100лв, като и лятото не падаме под тях. Отопляваме се с локално парно, ако има значение.

", но винаги го уведомявам на всякакви теми, които го вълнуват какво съм прочела в Мамата.