Бебешката количка - цяла наука за второ висше №46

• 67 564
  • 794
  •   1
Отговори
# 150
Ей това с ДДС-то ми е тъмна Индия...Детските стоки в UK нали са освободени от ДДС. Днес някакъв зам.министър обясняваше по ТВ, че доставките от там ще се третират, както за 3-ти страни, демек уж се бяха споразумели, а пък ще като при другите извън ЕС. А най-изгодно беше да се пазруват  детски стоки от UK, така ме е яд... И нищо не мога да им разбера на чиновниците.

# 151
Момичета да ви се похваля. Днес си взех количката и вече спирам да гледам, защото колкото повече гледам толкова повече започвам да се колебая и обърквам. Взех на Babystyle Oyster 3, като в момента има промоция в Дундьо и ти подаряват кош за кола на Maxi cosi. Доволна съм. Hug
Благодаря ви много за съветите! Heart

# 152
  • Anywhere
Joy_spl , със здраве да си я ползвате! И моля те, върни се да и направиш ревю, като я подкараш! Със снимки Simple Smile

# 153
Ще се върна задължително да дам отзиви. Март-април само да родя и и почва сериозния тест Joy

# 154
Здравейте, насочила съм се https://www.cybexonlineshop.com/strollers/520003697.html  , моля мамите , които имат наблюдение относно тази марка и модел  да споделят. Както и някой сайт с изгодни оферти или намаления на модела Simple Smile Ще съм много благодарна за отговори  Heartpulse

# 155
Здравейте, насочила съм се https://www.cybexonlineshop.com/strollers/520003697.html  , моля мамите , които имат наблюдение относно тази марка и модел  да споделят. Както и някой сайт с изгодни оферти или намаления на модела Simple Smile Ще съм много благодарна за отговори  Heartpulse
Аз съм с такъв модел (в друг цвят) и лично за мен е изключителна удобна количка.Проходима е,маневрена е,лесно се сгъва.Къде ли не сме я бутали,по калдъръми,разбити пътеки и улици и е като нова,а се ползва над 1 година.
За сайтове не знам.Ние я купихне от Вис Виталис.
Рая Тойс са представители на марката и постоянно правят намаление от 20-30% на различните модели.Ако я дебнете може наистина да я купите изгодно.
Все пак е хубаво да я видите на живо и да прецените.Може да се окаже,че на Вас не Ви е удобна или пък нещо друго не ви харесва.
Аз,например отидох за съвсем друга количка,но като видях тази просто разбрах ,че е моята.

# 156
Здравейте,аз ще раждам края на Април и започнах да гледам за колички.Все още съм много неорентирана,а колкото наближава времето и чета и разглежам,все повече се обърквам!
Та искам да попитам..към какво да се ориентирам?Има ли смисъл за 3 в 1 или не?Все пак ще е началото на лятото..след това зимата..мисля си,че ще ми трябват и трите части или не е задължително?

# 157
Дъщеря ми е родена през март и тогава реших да взема направо лятна количка с напълно легнало положение без зимен кош/кош за новородено. Неудобството е, че бебето трябва да е непрекъснато с колани и като цяло е по-отворена а другият кош прилича на малко креватче.
За сина ми, който е роден през април взех 3 в 1, като кошът за новородено ползвах по-малко от три месеца. Когато стана много топло беше все потен и го сложих в летния кош, който имаше напълно легнало положение.
При всички случаи DenitsaNi, кошът за новородено няма как да използвате през зимата, тъй като бебчето ви е пролетно. До зимата 100% ще е омалял а и то вече ще иска да седи и да опознава света.
През юни очаквам трето бебче и още се колебая на кой вариант да се спра. Хем искам да е с трите коша, хем знам колко малко се ползват. Thinking

# 158
Дъщеря ми е родена през март и тогава реших да взема направо лятна количка с напълно легнало положение без зимен кош/кош за новородено. Неудобството е, че бебето трябва да е непрекъснато с колани и като цяло е по-отворена а другият кош прилича на малко креватче.
За сина ми, който е роден през април взех 3 в 1, като кошът за новородено ползвах по-малко от три месеца. Когато стана много топло беше все потен и го сложих в летния кош, който имаше напълно легнало положение.
При всички случаи DenitsaNi, кошът за новородено няма как да използвате през зимата, тъй като бебчето ви е пролетно. До зимата 100% ще е омалял а и то вече ще иска да седи и да опознава света.
През юни очаквам трето бебче и още се колебая на кой вариант да се спра. Хем искам да е с трите коша, хем знам колко малко се ползват. Thinking
Точно за това се колебая и аз..дали си струва да спестя от зимния кош,и в такъв случай трябва да гледам за 2 в 1 и летния кош да има опция за напълно легнало положение,тъй като си мисля,че не всички се трансформират нали?
Имам още време да мисля..ще отида и от близо да разгледам вариантите..дали си струва!Благодаря все пак 😊

# 159
  • София
Аз въобще не се колебая за коша за новородено, дори и за 4-5-6 месеца само.  Неговото дъно е абсолютно твърдо (пластмаса или шперплат), отгоре си има подходящо матраче и си е едно мини легло.
Точно в месеците на пролет/лято и есен, когато времето е хубаво и може да се стои навън много дълго, и докато детето все още само лежи, мисля че това си е най-удобното и подходящо решение. Hands V

Ползвам мнението си пак да помоля за лични отзиви от Косато (4 колела).

В Комсед до 10.01.има -33% на всичко, което не е в промоция. Важи и за количките и всякакеи аксесоари към тях.

# 160
Здравейте, засега съм харесала количка Muuvo Quick https://moebebe.com/bebeshki-kolichki/bebeshka-kolichka-quick-2v1-muuvo-2019 . Може ли мнение или лични наблюдения върху модела- лекота, маневреност и т.н.
Имате ли представа дали в магазин Мое Бебе пускат отстъпки и кога, защото май само там се предлага тази марка.
Благодаря

П.С. Аз също обмислях варианта за закупуване на количка с трансформиращ се кош, но според мен удобството на коша за новородено не може да бъде заменено от една седалка, която няма тази твърдост и упора, необходима за бебчето.

# 161
Когато избирах количка през 2019та, гледах в магазина на вносителя няколко модела с 4 колела. Woosh за лятна, а giggle с 4 колела за 2в1. На вид мноого ми харесаха, но като ги видях на живо ми се сториха доста паянтови, най-вече giggle. Сякаш сглобката не беше направена както трябва и не се движеха плавно всички части при сгъване и разгъване. От към функционалности на мен ми допадна тогава. Дамаската на woosh по мое мнение е лесна за поддръжка, но пък е възможно да спарва. 
Аз въобще не се колебая за коша за новородено, дори и за 4-5-6 месеца само.  Неговото дъно е абсолютно твърдо (пластмаса или шперплат), отгоре си има подходящо матраче и си е едно мини легло.
Точно в месеците на пролет/лято и есен, когато времето е хубаво и може да се стои навън много дълго, и докато детето все още само лежи, мисля че това си е най-удобното и подходящо решение. Hands V

Ползвам мнението си пак да помоля за лични отзиви от Косато (4 колела).

В Комсед до 10.01.има -33% на всичко, което не е в промоция. Важи и за количките и всякакеи аксесоари към тях.

# 162
Здравейте,аз ще раждам края на Април и започнах да гледам за колички.Все още съм много неорентирана,а колкото наближава времето и чета и разглежам,все повече се обърквам!
Та искам да попитам..към какво да се ориентирам?Има ли смисъл за 3 в 1 или не?Все пак ще е началото на лятото..след това зимата..мисля си,че ще ми трябват и трите части или не е задължително?
няма нужда от 3 в 1. Вземете си  хубава лятна спортна количка, евентуално с чувалче за краката за зимата, дтждобран, допълнително се купуват при някои модели. И столче за кола, купете отделно. Докато бебето е малко, ползвате само легналото положение.

# 163
Здравейте, въпросът ми е насочен към момичетата, притежаващи колички на Косато - има ли някакъв трик, с който сам човек може да свали зимния кош от шасито освен натискането на двата странични бутона? За мен направо е непосилно да ги натисна и едновременно с това да вдигна коша, за да го сваля.

# 164
Здравейте, аз пиша за пореден път с молба за мнения за количка защото вече 4ти месец гледам и търся и още не съм се спряла. Сега хвърлих око на тази http://chipolino.com/bg/product/253-baby-stroller-fama по описание ми се струва добре, има повечето неща които искам, мисля че ще ми върши работа, но ще помоля за мнения ако някоя мама я е ползвала или има познати които са я пробвали.

Миналта седмица си харесах една на друга марка и четох само негативни коментари от хора които са я ползвали, а по характеристики звучеше много добре.

Благодая предварително

Общи условия

Активация на акаунт