Бебешката количка - цяла наука за второ висше №46

• 67 628
  • 794
  •   1
Отговори
# 690
Включва черното матово шаси, лятна седалка, чувалче за зимата, подложка за седалката и чанта. Цената е 1100лв с доставката. И мисля, че е добре при положение, че само шасито е 1300..
Много е хубава и запазена, но не мисля да рискувам да изпратя така пари..
За тези пари и в БГ можеш да си намериш Cybex Priam втора употреба.Какво включва комплекта?

# 691
  • София
Това ми звучи като 1000% измама.

# 692
Прекалено голям е риска.
Потърсете из олх и ще излезе нещо на добра цена, но поне ще сте сигурна, че няма да ви измамят.

Здравейте. Харесах количка втора употреба, но много запазена Cybex Priam с летен кош. Проблема е, че жената, която я продава е от Латвия. Писахме си. Изпрати ми още снимки. Количката е без забележки и цената е много добра и каза, че може да я доставят с DPD, които са към спиди. Цената на доставката от врата до врата също е добра. Проблема е, че с международна доставка с тази фирма няма опция наложен платеж. И тя ми каза, че мога да и изпратя парите по револют или друга система, и тя да ми изпрати пратката с проследяващ номер, за да гледам как се движи. Попитах дали мога да изпратя половината сума предварително и другата половина след като получа количката и не се съгласи на този вариант. Изпрати ми сайт, в който търгува с колички и каза, че от 5 години се занимава с това и обратната връзка на клиентите и беше положителна. Профила във фб също не изглежда да е фалшиф и като цяло не мисля, че ще ме излъже, но все пак не ми се рискува да преведа над 1000лв, при положение, че не съм сигурна какво ще ми изпрати и дали изобщо ще ми изпрати нещо...

Имате ли представа дали има друг вариант за доставка, която да предлага наложен платеж, чрез посредник или някакъв друг вариант ?

Да се доверя ли на жената и да я поръчам ?

# 693
Предложи плащане с paypal. С него имаш вариант да си търсиш парите.
Здравейте. Харесах количка втора употреба, но много запазена Cybex Priam с летен кош. Проблема е, че жената, която я продава е от Латвия. Писахме си. Изпрати ми още снимки. Количката е без забележки и цената е много добра и каза, че може да я доставят с DPD, които са към спиди. Цената на доставката от врата до врата също е добра. Проблема е, че с международна доставка с тази фирма няма опция наложен платеж. И тя ми каза, че мога да и изпратя парите по револют или друга система, и тя да ми изпрати пратката с проследяващ номер, за да гледам как се движи. Попитах дали мога да изпратя половината сума предварително и другата половина след като получа количката и не се съгласи на този вариант. Изпрати ми сайт, в който търгува с колички и каза, че от 5 години се занимава с това и обратната връзка на клиентите и беше положителна. Профила във фб също не изглежда да е фалшиф и като цяло не мисля, че ще ме излъже, но все пак не ми се рискува да преведа над 1000лв, при положение, че не съм сигурна какво ще ми изпрати и дали изобщо ще ми изпрати нещо...

Имате ли представа дали има друг вариант за доставка, която да предлага наложен платеж, чрез посредник или някакъв друг вариант ?

Да се доверя ли на жената и да я поръчам ?

# 694
Момичета, дали някоя има опит с добра количка (гледах Bugaboo, Cybex & Quinny), която да става за нашите пътища от раждането, но да се събира във възможно най-малкия багажник (в моя случай Toyota Aygo).

Имам холяма нужда от помощ по въпроса, тъй като ако не измисля нещо, трябва да си продам колата, а наистина много я обичам и ми се иска да съм си с нея 🤷♀🥺🥺😢

# 695
Привет и от мен момичета!

Някоя от вас има ли впечатления от количката iCandy Strawberry 2 - https://www.roshko.bg/bebeshki-kolichki/detski-kolichki-icandy/i … rry-chrome-royal?

Търсим нещо маневрено за из града и на село, където пътищата не са много окей.
Живеем в къща, така че няма да изкачваме стълби с нея, харесва ми това, че се сгъва със самата седалка.

Май е доста ниска, но като плюс отчитам това, че се вижда много добре пред нея и евентуалните препятствия, които не биха се видяли при по-висока количка.

Другото, което се чудя е тази анатомична седалка на коша за 6+ дали е окей. Защо толкова много марки и то от по-големите и скъпи биха правили такива колички, ако не са удобни и подходящи?

Ще съм благодарна, ако някой е ползвал тази количка и има мнение по въпроса. Simple Smile

# 696
Включва черното матово шаси, лятна седалка, чувалче за зимата, подложка за седалката и чанта. Цената е 1100лв с доставката. И мисля, че е добре при положение, че само шасито е 1300..
Много е хубава и запазена, но не мисля да рискувам да изпратя така пари..
За тези пари и в БГ можеш да си намериш Cybex Priam втора употреба.Какво включва комплекта?

Ние поръчахме Cybex priam от Англия за £700. В цената е включено: шаси, кош за новородено, кош за 6+м, комарници и дъждобрани, кошница за кола и изофикс+ адаптори за кошницата. Шастито е на модел 2020 (сребърно с кафява дръжка), а кошчетата са 2017/8г цвят. Поръчахме я до офиса на “Доставки Англия” и срещу близо 140 лв (3.20 лв на кг), ще ни я доставят до България (без плащане на мито и ДДС).

Иначе тази “оферта” в ОЛХ и на мен му звучи съмнителна.

# 697
Momy, благодаря за споделеното. Аз засега гледам само немски сайтове, но 140 лева доставка е добре.
Може ли да споделиш точния сайт на "Доставки Англия", както и откъде поръчахте Сайбекса. Flowers Hibiscus

# 698
Momy, благодаря за споделеното. Аз засега гледам само немски сайтове, но 140 лева доставка е добре.
Може ли да споделиш точния сайт на "Доставки Англия", както и откъде поръчахте Сайбекса. Flowers Hibiscus

Разбира се. В сайта, от който я поръчах, в момента я нямат в наличност, но на 1ва и 2ра страница на темата, има коментари на момичета, които са си поръчали абсолютно същата количка, но от други сайтове. Даже са прикачили снимки на цялостния комплект. Мисълта ми е да си набележите няколко сайта и да следите постоянно за офертата.

Сайта, от който аз я поръчах: https://www.uberkids.com/eu/

Доставиха я до адреса на “Доставки Англия” за 2 дни (3 кашона- 46 кг).

Сайтът на “Доставки Англия”: http://www.dostavka-anglia.com/

# 699
Много ти благодаря. Да си я ползвате със здраве Hug

# 700
Много ти благодаря. Да си я ползвате със здраве Hug

Благодаря! 🙂

# 701
Момичета, дали някоя има опит с добра количка (гледах Bugaboo, Cybex & Quinny), която да става за нашите пътища от раждането, но да се събира във възможно най-малкия багажник (в моя случай Toyota Aygo).

Имам холяма нужда от помощ по въпроса, тъй като ако не измисля нещо, трябва да си продам колата, а наистина много я обичам и ми се иска да съм си с нея 🤷♀🥺🥺😢

Аз съм с Айго, взех си Пег Перего Book S.
Снимах как се побира в багажника, за да ти покажа: общо взето, влиза точно, успявам да затворя, предполагам, ако махна предните колела ще е по-лесно.
А, за да побера количката, трябваше да махна кората над задните седалки (не знам как точно се казва, това дето и като поставка, да си метнеш якето, или чадъра. 😆 просто ми избяга думата).

# 702

Аз съм с Айго, взех си Пег Перего Book S.
Снимах как се побира в багажника, за да ти покажа: общо взето, влиза точно, успявам да затворя, предполагам, ако махна предните колела ще е по-лесно.
А, за да побера количката, трябваше да махна кората над задните седалки (не знам как точно се казва, това дето и като поставка, да си метнеш якето, или чадъра. 😆 просто ми избяга думата).

Мноого благодаря, ще я разгледам! ❤👏

# 703
Момичета, имам нужда от вашите мнения за количка. Много се колебая и не мога да преценя сама. Таткото много я харесва, аз също, но единствено цвета ме спира. https://aiko-bg.com/product-74265060002
Искаме да я видим на живо и тогава ще решим, но все пак вашите мнения ще ми бъдат от полза. Като цяло не харесвам бебе в черна количка Astonished но тази ми харесва доста. Чакаме момченце, ако беше момиче щях да се откажа от покупката. Помагайте Heart

# 704
  • Бургас
Задължително я вижте на живо - огромна е. Особено до другите колички, до които беше сложена.

Общи условия

Активация на акаунт