Бебешката количка - цяла наука за второ висше №46

• 67 569
  • 794
  •   1
Отговори
# 720
Lovingsun,в Айко е на промоция 438лв модел 2020.

# 721
  • Варна
Здравейте, мами които ползват Cybex balios S lux, бихте ли споделили как се държи количката по пътищата, наистина ли е нестабилна и друса и също така коша за новородено тесен ли идва още преди 6те месеца, знам че зависи от бебето тук, но все пак, ще се радвам на коментари.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 00:04 от Smurfie

# 722
Нямам забележки към Balios S. Това, че преди 6 м бебето може да е голямо не трябва да те притеснява. Моята я преместих в летния кош на легнало положение на 5 м. Просто беше по-леко с летния кош да я возя, а и времето го позволяваше. Иначе можеше да си крамае още със зимния, добре беше като размер. Честно казано, ако сегс купувах количка, щях да взема ергобейби метро само с летен кош + порт бебе с твърдо дъно вместо зимен кош. Бутала съм я малко, супер лека, стабилна, маневрена. Уникално съчетание. Балиоса единствено ми е тежък, ни така са "стабилните" комбинирани колички. Пазя си го евентуално за второ де. Доволна съм цялостно, просто количка 3 в 1 в момента ми се вижда излишна, а лекотата е винаги плюс

# 723
Не, няма уловка, някой е купил колички на разпродажба или от чужбина и се опитва да направи печалба. Но цената дори не е добра. Искат 455 лв. за metro 2020, която в момента е намалена по магазините за 439 с гаранция и т.н.
https://roshavo.com/Ergobaby-Metro-stroller

Имя ли уловки при такива обяви в олх? https://www.olx.bg/ad/kolichka-ergobaby-metro-2020-bezplatna-dos … D139-ID8ke90.html Не мога да ги разбера и отсявам...
Иначе в сой сайт бихте следяли за намаления на Ergobaby Metro?

# 724
Здравейте, мами които ползват Cybex balios S lux, бихте ли споделили как се държи количката по пътищата, наистина ли е нестабилна и друса и също така коша за новородено тесен ли идва още преди 6те месеца, знам че зависи от бебето тук, но все пак, ще се радвам на коментари.

За мен е много лека и маневрена, засега съм много доволна, тъй като съм слаба в ръцете и ми е важно. Не знам как е възможно да не друса върху нашите разбити улици, но нека дамите, които имат база за сравнение, да споделят. Моето бебче няма още 6 месеца, за да кажа за пространството, засега изглежда супер.

# 725
Здравейте, дами,
Тъй като скоро ни предстои голямото събитие сме се спрели на количка Mutsy Nio, по-конкретно я харесахме в един холандски сайт - www.babyplus.store / www.babyplus.nl , тъй като цени се различават доста от тези тук в България, та се интересувам дали някоя от вас е правила поръчка от този сайт и има ли някакви отзиви като цяло.
Също така ще се радвам и на отзиви за самата количка.
Благодаря предварително за отделеното време Simple Smile

# 726
Здравейте, дами,
Тъй като скоро ни предстои голямото събитие сме се спрели на количка Mutsy Nio, по-конкретно я харесахме в един холандски сайт - www.babyplus.store / www.babyplus.nl , тъй като цени се различават доста от тези тук в България, та се интересувам дали някоя от вас е правила поръчка от този сайт и има ли някакви отзиви като цяло.
Според мен си я купи, не се притеснявай от сайта, няма да те излъжат.

# 727
Момичета, гледам easywalker buggy xs, че е много намалена в дундьо, хвалят я доста, и тук четох, някой, който я има може ли да каже дали сенникът е ок?

# 728

Аз също съм доволна от количката. До 5ти месец ползвах зимния кош, започна да го запълва на дължина, но можеше и до 6ти да изкара. Но вече му стана скучно в него, иска да гледа навън, затова минахме от 5ти месец на летния кош и съм много доволна. Повдигам го и в средното положение да си се оглежда.
За мен количката е много хубава и достатъчно лека. Нямам намерение да купувам лятна количка, както правят повечето майки, които са купили по-големи и тежки колички. Караме я по офф роуд пътища често, харесва ми как се движи. А друсане по нашите пътища няма как да няма 😄 Но за мен друсането е предимство, защото бебето така заспива. На изкъртени плочки и павета е най-добре.

# 729
Здравейте, дами,
И аз дебна Нио-то в холандските сайтове и ме е яд, защото в този сайт изпуснах нио с чувалче за 444 евро, а сега е 500. Пускат и други промоции примерно в същата конфигурация с чувалче беше и ICON-a за 489 евро. Предлагат безлатна доставка до Германия, а от там вече можем и с бг превозвач за около 100-120лв да я доставят.
https://www.vanastenbabysuperstore.nl/merken/mutsy/mutsy-nio

# 730
Бихте ли ме насочили към лека лятна количка, която да има пълно легнало положение,голям багажник.Нещо от порядъка на около 200лв.Четох добри отзиви за chipolino move on.

# 731
Бихте ли ме насочили към лека лятна количка, която да има пълно легнало положение,голям багажник.Нещо от порядъка на около 200лв.Четох добри отзиви за chipolino move on.
   Аз съм с Кикабу Гуарана.  В момента всичко на Кикабу е намалено с 20% в Раятойс

# 732
С риск да се окаже, че не пиша в правилната тема, имам молба за насока откъде да мога да купя гуми за Stokke Explory?
Онлайн никъде не откривам, а в Пловдив се предлагат в един магазин на центъра, който не продава резервни гуми. Rolling Eyes

# 733
Момичета, гледам easywalker buggy xs, че е много намалена в дундьо, хвалят я доста, и тук четох, някой, който я има може ли да каже дали сенникът е ок?
Здравейте, имах такава количка. Плюсовете ѝ са, че е лека, има легнало положение,сенника е добър, багажника, въпреки че изглежда малък, събира доста неща. Като минуси мога да кажа, начина по който се сваля седалката, тип колан, това беше основната причина да я продам и заменя с друга. Другото, което за мен беше минус, не е особено стабилна, но и няма как да е предвид кг ѝ.

# 734
  • Пловдив
Здравейте.Някой да има Кика Бу Либро? Доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт