добър ендокринолог - Варна

• 490 647
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
записвам се да следя темичката  Grinning

# 271
Може ли мнение за Стефанка Александрова- дкц 4 /поликлиниката до Окръжна/.
 Преди почти 10 год съм ходила при Коева. За тогавашния проблем съм доволна И тогава беше изклщчително скъпо при тях.
 Сега съм с друг проблем и ми препоръчаха Александрова.

# 272
Дали може да ми кажете за добър ендокринолог във Варна  - имам проблем с гърдите.
Мерси предварително   bouquet

# 273
Днес изследвах и :

Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
TSH   6.45   mcIU/ml   0.27 - 4.20
FT4   10.96   pmol/l   10 - 25

Край на справката.

Минавам на 75 Еутирокс Sad

# 274
  • ВАРНА
Днес изследвах и :

Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
TSH   6.45   mcIU/ml   0.27 - 4.20
FT4   10.96   pmol/l   10 - 25

Край на справката.

Минавам на 75 Еутирокс Sad

Сама ли си назначи еутирокса?

# 275
Не.Бях на 50 гами.Доктор Клю4кова  ми каза 3 месеца на 75 и после пак контрола.
Дано поне малко остане от жлезата и не мина изцяло на изкуствен хормон. Confused

# 276
  • гр.Варна
да побутна темата!
Миналата година по това време ходих при д-р Сарджева,свободен прием.Нещото,което тогава ми направи впечатление е,че при записването ме питаха дали съм по НЗОК или платено,защото по здравна каса можели да ми дадат час за след месец.За платен прием ми дадоха след няколко дни!
Д-рката беше много любезна.Изслуша ме,прегледа ме,пусна ми 1000 хормона да дси изследвам и така.Резултатите от изследванията бяха добре и й се обадих само по телефона,за да й съобщя това.
През септември обаче започнаха да ми се потят ръцете,станах по-нервна,задъхвам се,цикълът ми,който идваше по часовник на 27-8 дни стана изкючително нередовен-варира между 24-33/4 дни.Освен това и СУЕ и С-реактивен протеин ми бяха високи.
Записах си час отново при нея.Тя ме прие опипа ме за 10 сек и каза,че съм ОК.Нито ми пусна отново TSH(разбрах,че ст-стта му може да се промени за дни.През пролетта на мин.година беше ОК).,нито нищо.Каза да искам мнение ОТ ДРУГ СПЕЦИАЛИСТ!На мен обаче все ми се струва,че проблемът ми е с Щитовидната жлеза и ми се ще да поискам още 1 мнение!
Някакви предложения? Hug Rolling Eyes

# 277
Аз ходих при Деведжиева в Младост/Марешки. Останах мн. доволна, жената обясни състоянието ми, назначи изследвания, разчете ги.

# 278
  • Варна
A аз смених Милена Петрова със Сарджева.Сега ходя само при Сарджева и имам добри впечатления, но наистина по ЗК  часовете са с почти месец напред.Аз ходих мин. месец на 15-ти и тя понеже и бяха свършили  направленията/ а искаше да ме прати на допълнителни изследвания/, та ме вмъкна сега за миналата седмица в графика си, само за да ми даде направление.
Освен това за разлика до другата лекарка, при която бях ходила, Сарджева ми обясни на разбираем език за какво става въпрос при мен.Освен това още на втория прием забелязах, че ме е запомнила, което ми направи добро впечатление.За сега оставам при нея.
Иначе диагнозите ми са Поликистозни яйчници и Инсулинова резистентност.
Днес ходих да ме боцкат пак за TSH, но си е в норма, пусках триглицериди/леко са завишени/, пикочна к-на и глюкоза/в норма, но съм на Сиофор от няколко месеца/.
Утре ще и ги нося да ги види, пак ще ме вмъква за резултатите.

# 279
A аз смених Милена Петрова със Сарджева.Сега ходя само при Сарджева и имам добри впечатления, но наистина по ЗК  часовете са с почти месец напред.Аз ходих мин. месец на 15-ти и тя понеже и бяха свършили  направленията/ а искаше да ме прати на допълнителни изследвания/, та ме вмъкна сега за миналата седмица в графика си, само за да ми даде направление.
Освен това за разлика до другата лекарка, при която бях ходила, Сарджева ми обясни на разбираем език за какво става въпрос при мен.Освен това още на втория прием забелязах, че ме е запомнила, което ми направи добро впечатление.За сега оставам при нея.
Днес ходих да ме боцкат пак за TSH, но си е в норма, пусках триглицериди/леко са завишени/, пикочна к-на и глюкоза/в норма, но съм на Сиофор от няколко месеца/.

Милена Петрова , преглежда в Света Марина нали? Скоро съм на преглед при Мария Петрова , малко ги бъркам двете ooooh!  Simple Smile Някой има ли впечетления за Мария Петрова?

# 280
  • Варна

Милена Петрова , преглежда в Света Марина нали? Скоро съм на преглед при Мария Петрова , малко ги бъркам двете ooooh!  Simple Smile Някой има ли впечетления за Мария Петрова?
Да, в ДКЦ-то на Св. Марина и е кабинета, те двете/Милена Петрова и Мария Петрова/ са даже в един кабинет, различни смени.Но за Мария нямам впечатления, не съм я посещавала.

# 281

Да, в ДКЦ-то на Св. Марина и е кабинета, те двете/Милена Петрова и Мария Петрова/ са даже в един кабинет, различни смени.Но за Мария нямам впечатления, не съм я посещавала.

В края на месеца съм на преглед и тогава ще споделя за Мария Петрова

# 282
Ох, кажете някой, който да работи по каса, да не му се свидят направленията за хормони, да си разбира от работата, да изслушва, да проследява лечението, не да ме вика след година, и да не е Сарджева или Протопопова................... Много искам, нали  newsm78

# 283
Аз бях много доволна от д-р Сарджева,но я замениха по две при4ини-4асовете и липса на направления за хормони.Сега посещавам  д-р Клю4кова и съм много доволна и от нея.При мен ве4е е ясна картинката и затова  много ,много не му мисля Wink

# 284
Vali Simple Smile, кажи нещо повече за нея.

Общи условия

Активация на акаунт