добър ендокринолог - Варна

• 478 833
  • 987
  •   2
Отговори
# 705
Здравейте! Искам да попитам д-р Райков работи ли с направления?

# 706
Здравейте, пиша Ви от Бургас.
Майка ми има гуша по начало, сега вече и сърцебиене и сваля много килограми (за 1г-10кг, въпреки че се храни както преди).
Нашата лична каза във Варна да ходим на ендокринолог, но въпросът е при кой?
Бихте ли ни помогнали, прочетох последните страници но се обърках повече.
Благодаря ви предварително Heart

# 707
Здравейте, пиша Ви от Бургас.
Майка ми има гуша по начало, сега вече и сърцебиене и сваля много килограми (за 1г-10кг, въпреки че се храни както преди).
Нашата лична каза във Варна да ходим на ендокринолог, но въпросът е при кой?
Бихте ли ни помогнали, прочетох последните страници но се обърках повече.
Благодаря ви предварително Heart
Аз ходих при д-р Райков, в мц Плюс! Постави ми точна диагноза и съм доволна от лечението. Мисля, че и по ЗК работи.
Успех ви желая!

# 708
  • Варна
Здравейте! Мнение за д-р Тезгюн Ариф от МЦ Аджибадем ?

# 709
  • Варна
Здравейте!
Имате ли мнение за Д-р Артин Магардичян? Четох доста добри отзиви за него.

Здравейте, искам да попитам имахте ли преглед при този лекар. Мисля да си запазя час при него, доволни ли останахте?

# 710
Здравейте!

Здравейте, искам да попитам имахте ли преглед при този лекар. Мисля да си запазя час при него, доволни ли останахте?

Говори подробно и спокойно за състоянието ти разпитва те и се държи човешки като цяло.. на вторичен преглед е малко по-изнервен .. моите впечатления са, че не дава твърде подробно обяснение каква е връзката межу хормоните които не са в норма, а само отбелязва, че не са.

# 711
  • Пеликания
Здравейте!

Не съм ходила при него. Отидох си пак при д-р. Златанова. Чудя се дали да не пробвам с Райков или Сарджева вече.

# 712
Не си ли доволна от Златанова? Аз записах час за първи път при нея и ще се радвам да споделиш мнение.
Здравейте!

Не съм ходила при него. Отидох си пак при д-р. Златанова. Чудя се дали да не пробвам с Райков или Сарджева вече.

# 713
  • Пеликания
Не, че не съм, но последните два пъти като ходих при нея исках да ми види и ЩЖ с ехограф, но не го направи. Говорихме повече за ИР (защото излезе, че имам) И щом в момента не съм целяла забременяване нямало защо да пия лекарства за хормоните, нищо че не бяха както трябва. Не знам и аз какво да мисля. Хубаво и подробно обяснява, не претупва пациентите, а да, и се заредете с търпение, че при нея се чака - последният път имаше 2 часа закъснение.

# 714
Мерси MarieSt! Много кофти, че не те е видяла на ехограф. Аз мин. година ходих при Герджикова. Беше любезна, обърна ми внимание, но също не ме видя на ехограф. Затова сега реших при Златанова, но да видим.

# 715
Само Магардичян! Може да се запишете през супердок, лесно и бързо е. Този доктор е много компетентен, преди година бях при него и поисках и ехо. Откри ми малки възли, които трябва да се наблюдават, всичко друго беше ок. Сега ще ходя пак в края на месеца. 50 лв беше прегледа с ехото.

# 716
И щом в момента не съм целяла забременяване нямало защо да пия лекарства за хормоните, нищо че не бяха както трябва. Не знам и аз какво да мисля. Хубаво и подробно обяснява, не претупва пациентите, а да, и се заредете с търпение, че при нея се чака - последният път имаше 2 часа закъснение.
И на мен ми каза същото. Но аз не се и натискам да пия хапчета. Като цяло и аз съм със същите впечатления. Аз отидох с проблем, бих казала, че съм доволна, помогна ми. За да не чакам много си записвам час в началото на работното време. Иначе да, като започне да обяснява подробно на всички се натрупва закъснение.

# 717
  • In transit
Ако искате да ви видят на ехограф и да ви обърнат внимание идете при д-р Мариела Бъчварова.

# 718
  • Пеликания
Ходих при нея преди нова година, да прегледа ме на ехограф каза, че имам 2 възела, но единствено ми каза да си пусна антителата, пролактина и тестостерон и ми предписа да пия Глюкофаж. Не се върнах повече.

# 719
  • In transit
А какво трябваше да направи, което вие сте очаквали, а тя е пропуснала? Просто ми стана любопитно.

Общи условия

Активация на акаунт