добър ендокринолог - Варна

• 478 793
  • 987
  •   1
Отговори
# 720
  • Пеликания
Ааа не нищо. Просто не знам защо имат такава практика веднага да изписват лекарства след като нямат данни за определена болест. Просто взе данни от изследвания преди година и даже ми каза, че нямам ИР и няколко месеца по късно излезе, че имам. И въпреки всичко ми предписа Глюкофажа, който не е  безобиден, добре че не почнах да го пия. А аз отидох на второ мнение за възлите, но тях дори не ги коментирахме, дали трябва да се следят, какви са, просто каза, че имам и толкова.
Аз си изказвам какво е било моето мнение в моята ситуация. Всеки преценява за себе си все пак. Нито казвам, че е лош специалист, нито нищо. Всеки усеща кой е неговият лекар.

# 721
Моля за мнение за д-р Магдалена Ангелова.

# 722
Здравейте,
Насочила съм се към д-р Лозанова МЦ Младост за регулиране на щит. хормони по време на бременност. Знаете ли дали е подходящ специалист за проследяване по време на бременност?
Другият лекар, който имам предвид, е д-р Райков.
Кой от двамата ще ми препоръчате?
Благодаря!

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 06:41 от ElitsaD

# 723
Аз също търся добър лекар. Мнения за д-р Тасевска?

# 724
Била съм на преглед при д-р Лозанова и не бих и се доверила.За мен е некомпетентна.

# 725
Скоро бях на преглед при д-р Бъчварова. Много е внимателна. Изслушва пациентите и не претупва нещата. Обясни ми подробно каква е ситуацията и как да действам. Това ми е първи преглед при нея, така че тепърва ще чакаме резултати. Засега впечатленията ми са силно положителни!

# 726
Скоро бях на преглед при д-р Бъчварова. Много е внимателна. Изслушва пациентите и не претупва нещата. Обясни ми подробно каква е ситуацията и как да действам. Това ми е първи преглед при нея, така че тепърва ще чакаме резултати. Засега впечатленията ми са силно положителни!

Междудругото и на мен една приятелка ми препоръча Бъчварова, но още не съм я посетила.

# 727
Kъде работи Бъ4варова?

# 728
Kъде работи Бъ4варова?
В Хелиос на 3тия етаж.

# 729
  • Варна
Тасевска ме следи по време на бременността ми преди 2-3 години, имаше намалена такса платен преглед за бременни, с Хашимото съм, за щастие всичко премина гладко, нямах проблеми, следеше ме често и добре се справи с определянето на дозата хормон, който да приемам.

# 730
Някой може ли да препоръча алерголог? Малячкина има часове чак в края на юли, Оджакова става ли?

# 731
Аз също съм доволна от д-р Мариела Бъчварова, внимателна,спокойна и обеснява подробно!От 3-4 месеца съм при нея.

# 732
  • Варна
Здравейте!Д-р Н.Райков къде преглежда?Изпращат ме при него за евентуална биопсия на възел. С часовете как е при него?

# 733
Здравейте!Д-р Н.Райков къде преглежда?Изпращат ме при него за евентуална биопсия на възел. С часовете как е при него?
В медицински център Плюс съм ходила при него. Моето беше спешно и ме прие без записан предварително час.

# 734
Препоръчаха ми д-р Райков, но за съжаление нищо не можах да разбера от него.През цялото време говореше по телефона, в краткото време, в което не го правеше - не успях да получа никаква информация от него. Направи ми ехограф срещу 40 лева каза, че съм имала възел, но нямало значение и въпреки, че и кръвната ми захар е доста повишена да не съм се тревожела и това беше целият преглед. Доста повече време чаках пред кабинета, отколкото продължи прегледа при него! Аз не го препоръчвам и продължавам да търся лекар, при когото като отида ще ми обърне внимание.

Общи условия

Активация на акаунт