добър ендокринолог - Варна

• 479 863
  • 988
  •   1
Отговори
# 825
Здравейте, може ли актуален телефон на др. Магардичян, ендокринолог /може и на лично съобщение/.  Разбрахме се да му пратя изследвания по  вайбър, но в бързината не съм си записала телефонния му номер.

# 826
  • Пеликания
Здравейте, може ли актуален телефон на др. Магардичян, ендокринолог /може и на лично съобщение/.  Разбрахме се да му пратя изследвания по  вайбър, но в бързината не съм си записала телефонния му номер.
Имам този +359887188050

# 827
  • Варна
Не препоръчвам Милена Томова. Липса на  адекватно отношение към пациента. Не дава направление за пълни изследвания, според нея щом си сравнително млад човек и нямаш сериозни оплаквания няма нужда от преглед. Говори много  бързо с термини без да обяснява. В търсене съм на добър специалист, който изслушва пациента и умее да чете резултати от изследванията.

# 828
Аз не съм доволна от Величка Лозанова. С Хашимото съм и понеже имам странични реакции от еутирокс и елтороксин, каза да се спасявам сама.

# 829
Здравейте!
Баща ми е с диабет (немного добре контролиран до сега) и има нужда от диспансерно наблюдение при ендокринолог. Можете ли да препоръчате такъв във Варна?

# 830
  • Букурещ
Последният път съпругът ми вися 3+ часа - отказа се от прегледа, за който се записа месец по-рано. Май иска да я сменя, много зачестиха такива случаи.

Като не Ви се чака сте напълно свободни да си тръгнете. Д-р Златанова има предостатъчно "стари" пациенти и работа оттук до края на света с тях, така, че няма да и накривите с нищо. Ваша воля!

# 831
Въпросът не е в това дали ще ѝ се накриви шапката, а защо записва/приема пациенти, които не може да поеме в график.
Относно пациентите - днес стар, утре - бивш.

# 832
Бих препоръчала доктор Мариела Бъчварова, до колкото знам има кабинет с нов адрес, но не знам къде точно, тя има сайт, който администрира лично, предполагам, че там е коректна информацията. Не се чака много, дори изобщо. Аз също не разбирам как може да имаш час за 9 и да влезеш в 14 например, тук не визирам доктор Златанова, а говоря по принцип. Аз също работя с часове и не мога да си представя някой да не започне урока си в уреченото време. Вярно е, че има и спешни случаи, специфични, на които се обръща повече внимание, но чак пък да е редовна практика... Като не смогваш, направи си графика през 20-30 минути или колкото е нужно. Това е неуважение към времето на хората, които излизат от работа например или си оставят детето на близки, за да те посетят.

# 833
Всеки случай е специфичен, никой лекар няма как да знае точно колко време е необходимо за първичен преглед. Наясно съм, че системата ги поставя в зависимост, часовете по НЗОК са нагъсто, но - от друга страна лекарят винаги има избор как ще работи. Аз излязох от матрицата на амбулаторията в момента, в който ми поставиха условие да увелича бройката за сметка на времето, отделено за първичен и вторичен преглед.
Друго, много неприятно - все по-чести откази от страна на лекари да диспансеризират хронично болни, което пък принуждава  ОПЛ да издават направления, без да им излиза сметката. Отново разрив!
Извинете ме за отклонението.

# 834
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също съм доволна от Мариела. Бъчварова. Посетих я на новия адрес. Имах час за 10,20 и отидох 40 мин. по-рано защото се притеснявах дали ще я открия лесно. Изкарах късмет защото пациентите за 9,40 и 10.00 ги нямаше и си влязох директно. Има табели на 2-3 места и много лесно я открих.

# 835
  • Варна
Аз ходя при д-р Златанова и съм много доволна, но чакането наистина е неприятно, защото обикновено са около 2 часа, а веднъж ми се случи даже 3 часа да чакам. Това се получава така, защото часовете ѝ са през 15 минути, а често има пациенти, които преглежда по половин час и то се натрупва закъснение, а има и дублирани часове и се случва да не вика точно по ред. Но конкретно за мен за момента е правилният лекар.
Мъжът ми той трябва да мине преглед, но той няма времето да чака толкова, затова от отзиви тук и на други места си мисля да му запиша час при Бъчварова, щом се спазват часовете при нея.

# 836
  • ВАРНА
Е как три часа чакане?! Трябва да е наистина най-голямото светило.
Аз смених д-р Николай Райков с д-р Цветелина Първева. Изключително доволна съм от прегледа. Преглежда в окр.б-ца и МД

# 837
  • Пеликания
Мен чакането при Златанова не ми е проблем, но не знам сега отпуска ли е? Март месец й писах за час и нямаше отговор. В понеделник пак опитах, но пак нищо. А миналата година искаше контролен преглед след 6 месеца а то минаха 9...

# 838
  • Варна
Мен чакането при Златанова не ми е проблем, но не знам сега отпуска ли е? Март месец й писах за час и нямаше отговор. В понеделник пак опитах, но пак нищо. А миналата година искаше контролен преглед след 6 месеца а то минаха 9...
На работа е, в понеделник съм при нея, миналата седмица ходи приятелка. Понякога трудно се свързвам за час, понякога на вайбър, понякога с СМС.

Е как три часа чакане?! Трябва да е наистина най-голямото светило...
Имаше над 20 човека в този ден, някои не бяха от Варна даже. Не мога да кажа дали е светило, но определено ми обърна доата повече внимание за някои проблеми, които с години при други бяха подминавани. Но да, чакането си е минус.

# 839
  • Варна
Момичета, извинявам се, че така нахлувам в темата ви... Искам просто да споделя информация, която може да спести време на някои от вас...
За съжаление, на 04.08.24 г. внезапно почина Д-р Николай Райков... Cry
За пациентите му, на които престоят контролни прегледи, това вероятно ще е шок, както беше и за мен. Потърсете си друг специалист, към когото да се насочите!

Общи условия

Активация на акаунт