добър ендокринолог - Варна

• 479 864
  • 988
  •   1
Отговори
# 840
  • ВАРНА
Момичета, извинявам се, че така нахлувам в темата ви... Искам просто да споделя информация, която може да спести време на някои от вас...
За съжаление, на 04.08.24 г. внезапно почина Д-р Николай Райков... Cry
За пациентите му, на които престоят контролни прегледи, това вероятно ще е шок, както беше и за мен. Потърсете си друг специалист, към когото да се насочите!

е, не Cry
Да почива в мир

# 841
  • Варна
Да почива в мир.
Странно как медиите не са пуснали още новина. Той си беше име в нашият град.

# 842
Е, не са, при все, че брат му, уважаваният проф. Райков, е начело на ръководството на МУ. Не всичко е в новините!
Поклон!

# 843
Да почива в мир!

# 844
  • Варна
Имате ли препоръки за ендокринолог, който се интерсува и от Т3, не само Т4, както и цялостното състояние на човек? Търся и също някой добър на ехограф, тъй като съм с преманата ЩЖ. От седмици рефрешвам за Златанова, но сега прочетох, че се чака 2-3 часа, а съм с малко дете и физически не мога да отстъствам толкова време, та явно ще отпадне.

# 845
Не мога да Ви првпоръчам ендокринолог, който се интересува не просто от цялостното състояние, а от възможностите за допълване на терапията така, че да възстанови и поддържа цялостното Ви здраве.
Пишете ми, в случай, че и вие не откриете “еднорога”, както се изрази една дама по адрес на тесен специалист.

# 846
  • Варна
Не мога да Ви првпоръчам ендокринолог, който се интересува не просто от цялостното състояние, а от възможностите за допълване на терапията така, че да възстанови и поддържа цялостното Ви здраве.
Пишете ми, в случай, че и вие не откриете “еднорога”, както се изрази една дама по адрес на тесен специалист.

Търсим го всички значи… открила съм го в София, но не приема нови пациенти. Иначе др Недялкова

# 847
Тоест, нищо не сте намерили.
Защо не приема нови пациенти? Рекламира ли се по някакъв начин?
Аз не търся, нещо като експерт-одитор се явявам, помагам на хората в търсенето, по-скоро намирането, информирането   и лечението Simple Smile

# 848
  • Варна
Аз съм нейн пациент, точно това, което търся е, но не я “препоръчвам”, защото не взема нови + търся във Варна, защото ми трябва някой да може да ме гледа на ехограф. Ходи няколко години при доц. Сидерова - мила и добра е, но не може да ми твърди, че съм без жлеза и не било важно да изследвам Т3, при положение, че това е активният хормон и така …

Търсим си явно дружно 😁 прочетох добри отзиви скоро за Лилия Илиева

# 849
Хормоните не са единственият критерий, по който отчитаме функцията на жлезите, поради простата причина, че съществуват функционални връзки между всички органи и системи в човешкия организъм. Положението стана страшно, когато отделиха всички подспециалности от вътрешните болести и изчезнаха пропедевтичното мислене и подход.
Проблемът иде и от това, че колегите не приемат мнения от специалисти на по-горно ниво на компетентност, за пациентите е важно това, което потвърди наблюдаващият лекар, а той няма как да потвърди нещо, с което не запознат и няма опит.
Simple Smile

# 850
  • Варна
Така е Simple Smile занимавам се с функционална медицина и е рядкост вече да се гледа цялото тяло, а не всяка система отделно

# 851
  • Варна
Здравейте!
Мъжът ми беше пациент на доктор Райков и сега търси при кой друг да ходи за проследяване.
С премахната ЩЖ е заради карцином и търси ендокринолог, който да има опит в областта на онкологичните заболявания в ендокринологията.
Проф. Пандев му препоръча Райков, но с професора към днешна дата не можем да се свържем или вредим за преглед.

# 852
  • Варна
Със същата диагноза съм и също във Варна. Следях се при Мира Сидерова известно време, доцент е, разбира доста. Към момента и аз търся същото нещо - ендокринолог, който да разбира от този случай.

# 853
Доц. Сидерова, проф. Христозов.
Подобни състояние изискват не просто наблюдение, а комплексен подход, профилактика, рехабилитация и грижа.

# 854
Моля за препоръки за добър ендокринолог за възел видян на друг профилактичен преглед. Магардичян, няма часове в супердок, писах на Вайбър за платен прием, но все още нямам отговор. Д-р Златанова също няма часове, и доколкото чета се чака с месеци за час. Не ни се чака много, но пък искаме добър специалист. В друга тема ми препоръчаха д-р Бъчварова.

Общи условия

Активация на акаунт